Kuinka synkronoida iPhone-muistiinpanot Gmail-tilisi kanssa

iPhone Notes on yksi suosituimmista sovelluksista käyttäjien keskuudessa, koska sovellus tarjoaa useita etuja, kuten muistiinpanojen muistiinpanon, tehtäväluettelon, paikkojen ja ihmisten nimet, päivässä, viikossa tai kuukaudessa tekemäsi kulut jne.

Joten on aivan selvää, että haluat käyttää näitä asioita, ts. Muistiinpanoja, vaikka sinulla ei olisi iPhonea, iPadia tai iCloud-tiliäsi lähellä. Tarvitset verkkokahvilan tai Internet-yhteyden missä tahansa, jotta voit avata Gmail-tilisi mistä tahansa Mac- tai Windows-tietokoneesta.

Mutta miten Gmail-tili voi auttaa sinua pääsemään iPhone Notesiin? No, nämä tiedot koskevat tätä ratkaisua. Aluksi sinun on synkronoitava Gmail-tili iPhonen tai iPadin kanssa. Jos ei, voit synkronoida yhden tai useita Gmail-tilejä iPhonessa / iPadissa.

Kun olet synkronoinut Gmail-tilisi iPhonen / iPadin kanssa, Notes-sovellus on melko helppo synkronoida Gmailissa.

Kuinka synkronoida iPhone-muistiinpanoja Gmail-tilin kanssa

Vaihe 1. Käynnistä Asetukset-sovellus iPhonessa → Selaa alaspäin ja napauta Mail, Contacts, Calendars.

Vaihe # 2. Napauta Gmail-tiliä, jonka kanssa haluat synkronoida Muistiinpanot.

Vaihe # 3. Vaihda muistiinpanot PÄÄLLE.

Normaalisti Sähköposti-, Yhteystiedot- ja Kalenterit-asetukset on kytketty päälle iPhonessa oletusarvoisesti; Notes-vaihtoehto on kytkettävä päälle manuaalisesti.

Nyt voit tarkistaa vaikutuksen Gmail-tiliisi; näet muistiinpanot tarrana vasemmalla puolella COMPOSE-vaihtoehdon alla. Huomaa, että et voi muokata muistiinpanoja Gmail-tililtäsi, koska tämä vaihtoehto sallii pääsyn Notesiin vain Gmail-tililtä.

Tarkista myös Notes-sovellus iPhonessa; näet GMAIL: n Notes-sovelluksen Kansiot-näytössä. Luo muistiinpanosi ja käytä niitä missä tahansa maan päällä. Voit lähettää muistiinpanoja myös tilisi Gmail-yhteystiedoille.

Jaa palautteesi meille kommenttina.

Uusimmat viestit