Tärkeimmät iPad Mini -lisävarusteet vuonna 2021

Kokemusta lukuun ottamatta kaikki muu iPad Minissä on pieni. Tietenkin sen on tarkoitus olla silta älypuhelimen ja tabletin välillä siirrettävyyden kannalta. Älypuhelinten on tarkoitus olla erittäin kannettavia; tabletit ovat hyviä myös liikkuvuuteen, mutta ne ovat hieman hankalia. Siellä iPad Mini saa hyvät tulokset.

Luonnollisesti, kun puhut iPad Mini -lisävarusteet, sinun on keskityttävä toimintaan. Monia ihmisiä houkuttelee lisävarusteiden ulkonäkö ja näennäiset ominaisuudet, mutta älykkäät valitsevat eri reitin.

Jos sinulla on iPad Mini, on todennäköistä, että arvostat pieniä asioita enemmän ja kannatat hyvää siirrettävyyttä ja liikkuvuutta. Vaikka myynnissä on jo lukemattomia iPad Mini -lisävarusteita, vain harvat tulevat laitteen todella toimivaksi jatkeeksi. Tarkastelemme sellaisia ​​välttämättömiä iPad Minin lisävarusteita, jotka ovat todella vähäisiä, yksinkertaisia, kannettavia ja erittäin hyödyllisiä.

5 välttämätöntä lisävarustetta iPad Minille vuonna 2021

1. iPad Mini -kotelo

Tämä on ilmeistä. Sinulla on iPad Mini; seuraava asia mitä tarvitset luettelossasi on iPad Mini -kotelo. Markkinat ovat täynnä lukemattomia iPad Mini -koteloita, mutta silmämme on kiinnittänyt Ztotopin folio-kotelon.

Kansi on yksinkertainen ja ammattimaisen näköinen. Se on muotoiltu siististi ja pystyy täysin suojaamaan pienikokoisen tabletin iskuilta ja naarmuilta. Siinä on myös sisäinen kädensija, joka tekee iPadista pitämisen mukavammaksi. Lisäksi Ztotop folio -kannessa on joitain suloisia värejä.

USP: Ammattimainen muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. iPad Mini -näppäimistö + kotelo

IPadin virrankäyttäjien kanssa näppäimistön tarve tuntui nopeasti. En ole varma, työskentelevätkö käyttäjät todella iPad Minis -laitteidensa kanssa niin voimakkaasti (verrattuna iPadiin), mutta silloin on aina poikkeuksia.

ZAGGKeys Mini on yksi parhaista esimerkeistä näppäimistöllä varustetusta iPad Mini -kotelosta. Se on selkeästi suunniteltu kotelo, jossa on upea Bluetooth-näppäimistö. "Saarityylinen" muotoilu tarjoaa erittäin helpon kirjoituskokemuksen, ja kotelo, jolla on iPad Mini, on melko vahva, koostuu erittäin kestävästä ja tukevasta kuoresta.

USP: Saarityyliset avaimet

Tutustu Amazoniin

3. Minikaiuttimet

Lähes kaikki rakastavat musiikkia, ja iPad Mini, luulisin, olisi yhtä vahva musiikin toistolaite kuin iPad tai iPhone. Ihmiset aikovat kuunnella musiikkia iPad Minin stereokaiuttimista, mutta erillinen minikaiutinsarja olisi uskomaton kokemus.

Bosella, JBL: llä ja muilla tuotemerkeillä on paljon vaihtoehtoja, mutta kun otamme huomioon kustannustehokkaan reitin, havaitsimme, että Philips SoundShooter on yhtä hyvä kuin mikään muu.

3 W: n äänenvoimakkuudella meillä on minikaiutin, joka on riittävän voimakas, mutta ei tasolle, jossa ääni muuttuu liian voimakkaaksi tai kovaksi epämukavuuden vuoksi. Se on täydellinen kumppani iPad Mini -laitteellesi - varsinkin sisätiloissa pidettäville bileille ja myöhäisillan musikaaleille.

USP: Melko kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. Virtalähde

Applen virtalähde - äskettäinen 12 W: n - on eräänlainen pieni siunaus. Tämä on hieman tehokkaampi kuin vanhemmat 10 W: n sovittimet, joten voit odottaa nopeampaa latausta. Apple-virtalähde 12W on yhteensopiva koko iDevices-valikoiman, mukaan lukien iPad Mini, ja on yksi turvallisimmista latureista, joita saat.

USP: Turvallinen lataus

Tutustu Amazoniin

5. Linssit

Okei, tämä on todella siistiä. Entä jos voisit ottaa kalansilmä-, laajakulma-, tele- ja makrokuvia iPad Minin avulla? Oikeasti! Viileä pieni pala gadgetia, joka näyttää kalliilta kooltaan, mutta voi saada upeita laukauksia.

Siitä ZWARTpro on kyse. Pakkauksessa on useita linssejä, jotka voivat tehdä sinusta ammattimaisena pikakuvaajana. Joten riippumatta siitä, haluatko kaapata vaikuttavia ryhmä-selfietä tai napsauttaa houkuttelevan kuvan koko maisemasta, nämä linssit sopivat todella tarpeisiisi.

USP: Helppokäyttöinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

Se on melkein kaikki! Joten tämä tiivistää kokoonpanomme iPad mini: n suloisimmista lisävarusteista.

Mikä on valinta?

Oletetaan, että olet löytänyt ihanteellisen hyödykkeen pienikokoiselle iPadillesi. Olenko unohtanut mitään kelvollista vaihtoehtoa? Älä unohda heittää sitä kommentteihin, ja voimme ajatella sen sisällyttämistä yhteenvetoon.

Haluat tarkistaa myös nämä viestit:

  • Parhaat virtapankit iPhonelle ja iPadille
  • 2018 12,9-tuumaiset iPad-näppäimistökuoret
  • Parhaat 2018 11-tuumaiset iPad Pro -näppäimistökotelot
  • Parhaat 2018 12,9-tuumaiset iPad-nahkakotelot

Uusimmat viestit