Parhaat tasohyppelypelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Tasohyppelypelit ovat aina kiehtoneet minua. Ne, joilla on nopeatempoinen toiminta ja kiehtovat konseptit, ovat minun valinta. Entä sinä? Hyppää heti katsomaan parhaita tasohyppelypelejä iPhonelle ja iPadille! Näiden suosituimpien iPhone-tasopelien avulla saat täydellisen vapauden esitellä taitojasi. Ne tarjoavat paljon räätälöintivaihtoehtoja ja jopa palkitsevat sinut erinomaisuudesta. Lukuisilla haastavilla tehtävillä ne varmistavat, ettet koskaan pääse koukusta niin nopeasti.

1. Sonic Dash

”Sonic Dash” on ollut yksi suosikkipeleistäni, lähinnä jännittävän konseptin ansiosta. Voit pelata Sonicina, joka on loputtomassa juoksutehtävässä ampua useita erilaisia ​​haasteita.

Pidät hyppäämisestä, pyörimisestä ja upeasta viivasta upeissa 3D-ympäristöissä. Sen avulla voit myös pelata peliä yhtenä Sonicin ystävistä, kuten Tails, Shadow ja Knuckles.

Kutsu ystäväsi kilpailemaan kanssasi ja anna parhaansa hallita tulostaulukoita. Lisäksi voitat paljon palkintoja menestymisestäsi.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Rayman-seikkailut

Rayman Adventuresilla on kiehtova konsepti. Muinaiset munat on varastettu ja kohdannut valtavia ongelmia. Sinun on autettava Raymania ja hänen ystäviään pelastamaan muinaiset munat.

Peli sisältää yli 55 pelattavaa hahmoa, kuten Rayman, Barbara, Globox, Teensie ja paljon muuta. Sinulla on kerättävissä yli 320 ainutlaatuista esinettä. Yli 200 tasossa on paljon vaihtoehtoja tutkittavaksi.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Se on täynnä kipinöitä

Tämä tarjoaa upean tasohyppelykokemuksen, joka vie sinut läpi sähinkäisen elämän. Pelissä on yli 80 tasoa, ja jokainen niistä on suunniteltu testaamaan taitosi.

Pelaa älykkäästi vaihtaaksesi värejä, lentää, hypätä, kiivetä ja jopa väistää. Elävä ääniraita ei koskaan anna tempoa alas. Lisäksi voit päivittää tämän pelin (2,99 dollaria) saadaksesi äärettömän elämän ja pelata sitä ilman mainoksia.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Lepin maailma

Onko tutkassasi huippuluokan hyppy tasohyppely? Anna mahdollisuus Lepin maailmaan. Syy, miksi suosittelen tätä peliä sinulle, on se, että se tarjoaa mielenkiintoisen pelattavuuden. Yhdistä tämä 160 harkittuun tasoon, ja olet saanut voittajan loputtomasta pelihullusta.

Sinun on kohdattava yhdeksän voimakasta vihollista, joilla on kaikki valmiudet testata taitosi pelaajana. Ja kun moninpelitila on aina poissa, voit mennä ystäviäsi tai muita pelaajia vastaan ​​näyttämään kykyäsi ja johtamaan keskustelua tarttumaan runsaasti herkkuja.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Varkaiden kuningas

Loistava sekoitus arcade-, foorumi- ja moninpeli-PVP: tä, “King of Thieves” on pelattava tutti. Tässä pelissä sinun on varastettava mahdollisimman monta jalokiviä, jotta voit luoda tehokkaita vankityrmän puolustuksia. Ja kun olet valmis taisteluun, laukaise killan sota vastustajien tuhoamiseksi.

Jos haluat pysyä vihollisidesi edessä, kerää paljon ainutlaatuisia helmiä maagisilta aloilta ja hallitse loitsut. Hyödynnä muinaista toteemia vastustajien poistamiseksi. Se ei ole kaikki, sen avulla voit myös muokata asuasi näyttämään erilaiselta.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Matoajo!

"Worm Run" on melko yksinkertainen pelata, mutta se voi olla hyvin koukuttava. Sinun tarvitsee vain liu'uttaa mato älykkäästi välttäen esteitä. Sinun on oltava erityisen varovainen ja vedettävä ajoissa ennen kuin este osuu sinuun.

Voit kutsua ystäväsi taistelemaan sinua vastaan. Sen avulla voit myös pelata globaaleja pelaajia vastaan. Joten, laita tuikea esityksesi päästäksesi tulostaulukoiden kärkeen.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Kissalintu!

"Cat Bird" on yksinkertaisesti hieno alustaseikkailu. Pieni eläin pyrkii loputtomasti palaamaan kotiin.

Saat mahdollisuuden tutustua eri maailmoihin ja kohdata haasteita. Yli 40 haastavaa tasoa täynnä, sillä on tarpeeksi temppuja pitämään sinut syventyneenä.

Taistelussa on kolme ainutlaatuista pomoa. Lisäksi siinä on myös aikakokeilutila, jonka avulla voit haastaa itsesi hieman ankarammin.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Dan Mies

Dan The Man on toimintatasohyppelypeli, jossa on retro-tyyliset säätimet. Joten, jos pidät tasohyppelypelistä, joka voi viedä sinut pelihallien loistaviin päiviin, tämä voi olla oikea valinta.

Peli sisältää hauskanpitoa pelattavuuden kanssa robo-pomot testata pelaamista. Lisäksi on kolme tilaa, kuten tarina, loputon selviytyminen ja taistelu, joiden avulla voit valita haluamasi pelattavan tilan.

Lisäksi siinä on erilaisia ​​aseita, jotta voit valita oikean aseen mieltymysten perusteella. Tarjolla on paljon räätälöintiä, joten saat myös vapauden lisätä sekoitukseen hieman henkilökohtaista kosketusta.

Hinta: Vapaa

ladata

9. MEGA MAN X

Toiminnallisesta tarinasta kertova “MEGA MAN X” on se, mitä sinun pitäisi pelata, jotta sinulla olisi tunteja iloa. Pelillä on kolme tasoa: helppo, keskitaso ja kova. Joten jos et osaa pelata nopeatempoista peliä, voit aloittaa helposti keskitasolla.

Sinun on kohdattava 80 haastetta, ja kaikki ne on suunniteltu testaamaan taitosi. Pelaa peliä älykkäästi voittaaksesi taisteluita ja nousta riveissä kärkisijolle.

Hinta: $4.99

ladata

10. Callyn luolat 3

Nauti eeppisten taistelujen taistelusta? "Cally's Caves 3" voi olla loistava valinta, jos taipumuksesi eeppiseen sotaan ei koskaan näytä saavan tarpeeksi.

Paha konttori Herbert yrittää hallita luolaa tiukasti kokeiden suorittamiseksi. Päähenkilö Cally ei halua pahuuden tuhoavan rauhaa. Sinun on autettava Callya voittamaan sota mahtavaa, voimakasta Herbertiä vastaan.

Tässä pelissä on 120 tasoa 8 vyöhykkeellä, ja se on saanut useita temppuja hihassaan voittaakseen sinut. Sinun on taisteltava 20 erilaista pahaa vihollista vastaan. Älä huoli, voit hyödyntää 12 tyyppistä asetta, joilla on 89 ainutlaatuista vaikutusta tuhotaksesi vastustajasi.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on valinta?

Joten, nämä ovat hienoimpia käyttöympäristöpelejä iOS: lle. Toivottavasti olet halunnut tarkastella tarkasti heidän tarjontaansa. Kumman olet valinnut pelaamiseen?

Haluat myös vilkaista näitä pelikokonaisuuksia:

  • Parhaat elämän simulaatiopelit iPhonelle ja iPadille
  • Ensimmäisen persoonan ammuntapelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat sanapelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat toimintapelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit