Parhaat iPad-sovellukset kirjoittajille vuonna 2021

Teknologian ja erityisesti Steve Jobsin ansiosta myös kirjoitustaide on mennyt lonkkaan! On asia, jota kutsutaan iPadiksi, josta olet todennäköisesti jo kuullut pari miljoonaa kertaa (ellet ole Marsista) ja jolla on upeita sovelluksia aloitteleville kirjailijoille. On aivan luonnollista, että kirjoitusvirhe puree, varsinkin jos kirjoittaminen ei ole vain intohimosi vaan myös itsensä ilmaisutapa, jota et voi kanavoida, koska olet juuttunut jonnekin tai toiselle. Joten tässä on luettelo, joka auttaa sinua läpi. Olemme koonneet muutamia parhaita iPad-sovelluksia kirjoittajille, jotka auttavat sinua kirjoittamisessa ja varmistavat, että kirjoitat oikealla tavalla!

1. Karhu

Yksinkertaisemmaksi kirjoituskokemukseksi “Karhu” on ihanteellinen valinta. Sovellus on pakattu useisiin käteviin muokkaustyökaluihin, jotka auttavat sinua kirjoittamaan täydellä mielenrauhalla. On myös monia vaikuttavia teemoja, joiden avulla voit tuoda hienoja mukautuksia sekoitukseen.

Yksinkertaisella yhden napautuksen muotoilulla ja mahdollisuudella viedä tarinasi useissa muodoissa, kuten HTML, PDF, DOCX, MD, JPG ja EPUB, saat enemmän joustavuutta. Sen lisäksi, että Bear on hyödyllinen kirjoitustyökalu, se on myös tyylikäs muistiinpanoväline. Lisäksi se on suunniteltu toimimaan saumattomasti Apple Pencilin kanssa, jotta voit piirtää kuvia ja hahmotella mielikuvitustasi.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Kirjoittaja

Mikä tekee tästä sovelluksesta niin hyödyllisen työkalun, on kyky auttaa sinua luomaan muistiinpanoja ja tarinoita paljon helpommin. Lisäksi voit tehdä nauhoituksen kirjoittaessasi seurataksesi edistymistäsi. Sen avulla voit myös napsauttaa valokuvia nopeasti ja lisätä suosikkikuvasi tarinaan, jotta se olisi eloisampi.

Koska tarinat ovat värikoodattuja, voit löytää ne ja muuttaa niiden väriä tarvittaessa. Vielä parempi, on myös mahdollista asettaa tulevia hälytysmuistutuksia tietyille muistiinpanoille tärkeiden asioiden muistamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Werdsmith

"Werdsmith" motivoi sinua antamaan 100% ja lopulta saa parhaan hyödyn sinusta - kirjailijasta. Siinä on viisi kiehtovaa teemaa pitämään tehtäväsi täysin piristettynä. Monilla muotoiluvaihtoehdoilla sinulla on tarvittava vapaus suunnitella tarina sydämesi mieleiseksesi.

Saadaksesi halutun tuloksen, aseta säännöt ja sanatavoitteet, joita haluat noudattaa uskonnollisesti, ja pidä välilehtiä siitä, miten suoritat tehtävän joka päivä. Se auttaa parantamaan taitojasi. Työsi varmuuskopioidaan automaattisesti pilvessä ja pysyy suojattuna Touch ID: lläsi.

Hinta: Vapaa

ladata

4. iA Writer

Haluatko parantaa kirjoituskokemustasi ja yksinkertaistaa tehtävääsi? Tarvitset "iA Writer" -sovelluksen, jotta voit vahvistaa sekä kirjoittamista että tuottavuutta vaaditulla tehokkuudella.

Muokattava näppäimistö nopeuttaa kirjoittamista ja tekee siitä helpompaa. Voit rakentaa useita käsikirjoituksia lukuisista luvuista ja upottaa lähdekooditiedostot koodilohkoina ja pestä tekstitiedostoja toisiinsa.

Hinta: $8.99

ladata

5. Kirjoittajien luettelot

"Lists for Writers" on suunniteltu erittäin hyödylliseksi työkalupakiksi. Lukuisien kehotteiden, juoni-linjojen, luonteenpiirteiden, pelinmuutosideoiden, ammatin ja muun luettelon avulla se ei vain vie paljon taakkoja, vaan antaa tarinallesi myös oikean kulman. Mielenkiintoisinta on, että se sopii täydellisesti kaiken tyyppisten tarinoiden käsitteisiin, kuten kaunokirjallisuus, kansallinen romaanikirjoittaminen, luova kirjoittaminen, novelli tai essee.

Sanakirjatuen ansiosta sinun ei tarvitse poistua sovelluksesta selvittääksesi monimutkaisten sanojen merkityksen. Muistio-ominaisuuden avulla voit kerätä ajatuksia herättävän luettelon kohteista ja muokata niitä helpommin.

Hinta: $2.99

ladata

6. TeX Writer

Löydätkö siitä vähän hankalaa kirjoittaa ja kääntää TeX-tiedostoja? Sinulla on oltava “TeX Writer” nopeuttamaan kirjoittamista ja tekemään tehtävästä mutkaton.

Sillä on sekä tavallisen TeX: n että LaTeX: n tuki. Käytä älykkäitä komentoja, syntaksikorostusta ja nopeaa tekstin valintaa yksinkertaisesti LaTeX-muokkaustasi varten. Mukautettavan avustavan näppäimistön avulla voit lisätä erikoismerkkejä helposti. Synkronoi tiedosto Dropboxin kanssa pitääksesi sen turvallisesti.

Hinta: $14.99

ladata

7. Sana

Et voi ehdottomasti tehdä ilman tekstieditoria, rakas kirjailija! Tässä on Byword, upea yksinkertainen, puhdas tekstieditori. 6 dollaria kohden se ei todellakaan ole myöskään huono sopimus.

Voit pyyhkäistä tai vaihtaa sanamäärien välillä, upottaa työkaluja, kuten linkkejä ja kuvia sekä välimerkkejä. Byword kutsuu Markdown-syntaksia, joka käyttää pelkkää tekstiä sisältäviä merkkejä muotoilun merkitsemiseksi. Voit viedä Markdown-asiakirjoja PDF- ja HTML-dokumentteihin. Käytä tummaa teemaa heikossa valaistuksessa ja anna silmillesi mukavuutta. Ominaisuudet, kuten Split View, Multitasking ja 3D Touch -pikakuvake yhteensopivassa iPhonessa, tekevät siitä melko vaikuttavan. Julkaise suosituimmat artikkelisi WordPressissä, Tumblrissä, Bloggerissa ja Evernotessa.

Hinta: $5.99

ladata

8. Tarinan noppaa: ideoita kirjailijoille

Tarinat ovat mielenkiintoisia. “Story Dice” on upea luovien kirjoitusten kehitystyökalu, joka tarjoaa ideoita hahmolle, juonelle ja asetukselle. Vielä parempaa, voit käyttää näitä ideoita paitsi kirjoittamiseen myös suulliseen tarinankerrontaan.

Korkean resoluution grafiikalla se on vaikuttava muotoilu. Siinä on yli 200 kuvaketta sanakirjassa, paljon pysäytyskuvia ja noppaa ääniä, jotta tehtäväsi kirjoittaa jotain erikoista on hieman helppoa.

Hinta: $1.99

ladata

9. P-kirjoittaminen

“P-kirjoittaminen” on yksinkertaisen näköinen kirjoitussovellus, jonka pitäisi saada työsi tehokkaasti. Saat kaikki tarvittavat työkalut artikkeleiden kirjoittamiseen ja niiden suunnitteluun haluamassasi muodossa. 12 erilaisella kirjasintyypillä sinulla on tarpeeksi vapautta antaa tekstille parempi ilme.

Valitse useista paperityyleistä ja sammuta vesileima vaatimuksesi mukaan. Voit myös asettaa tekijänoikeudet suojaamaan sisältöäsi. Lisäksi on myös mahdollisuus asettaa päätausta.

Kun olet kirjoittanut tarinan, voit jakaa artikkelisi useiden sosiaalisten sovellusten kautta, kuten Facebook, Twitter, Tumblr ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Chambers-sanakirja

Et koskaan eksy sanoihin enää tällä sovelluksella! 13. painos koostuu 260 000 sanasta, lauseista, yhdisteistä ja johdetuista muodoista. Uudet sanat on selitetty paremmin, jotta voit ymmärtää ne helposti.

Vanhojen sanojen uusi käyttö ja niiden ajan tasalla oleva ääntäminen voivat parantaa merkittävästi sanavarastoa. Mikä tärkeintä, voit suodattaa hakutuloksia ja jopa mukauttaa hakuvaihtoehtoja. Taattu auttaa sinua kirjoittamaan paremmin!

Hinta: $9.99

ladata

Siinä kaikki, kaveri!

Käärimistä!

Nämä sovellukset voivat auttaa sinua antamaan tarinallesi haluamasi kulman ja tekemään siitä kiinnostavamman lukijoille. Hyödyllisen työkalurivin avulla voit suunnitella tarinasi vaivattomasti. Joten hyödynnä näitä parhaita iPhonen kirjoitussovelluksia ja paranna taitojasi.

Kirjoittajana haluaisit tutustua näihin erityisluetteloihin, mukaan lukien:

  • Parhaat kielenoppimissovellukset iPhonelle
  • Kielen kääntäminen iPhone-sovellukset
  • Parhaat tietosanakirjasovellukset iPhonelle ja iPadille

Olenko unohtanut sisällyttää suosikkikirjasovelluksiasi tähän luetteloon? Kerro siitä meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit