Spigenin parhaat iPhone 6 Plus -kotelot vuonna 2021

Mitä tulee iPhone 6 Plus -tapauksiin, Spigen on päättänyt valloittaa markkinat jo ennen kilpailun alkua. Heillä on joitain parhaimmista ulkokuorista 5,5 tuuman iPhone 6 Plus -puhelimelle. Spigenillä on jokaiselle jotakin; saman lipun alla on tyylikäs kotelo ja myös kestävä suojakuori. Ne tarjoavat monenlaisia ​​vaihtoehtoja käyttäjille valita ja parantaa jo tyylikkään iPhone 6: n ulkoasua. Tutustu joihinkin Spigenin iPhone 6 Plus -koteloihin.

1. Spigen Ultra Hybrid

Spigen esittelee selkeän kova PC-kotelon, jossa on TPU-puskuri. Hanki ylivoimainen pito ja ohut profiili tällä kotelolla, joka on erittäin läpinäkyvä. Tämä tapaus esittelee premium-iPhonen alkuperäisen kauneuden ja muotoilun.

Spigen on valmistanut tämän kotelon korkealaatuisilla ainesosilla häikäisevän selkeyden saamiseksi. Ilmatyynytekniikka on merkittävä piirre tässä tapauksessa, koska se tarjoaa pudotussuojan.

USP: Häikäisevä selkeys

Tutustu Amazoniin

2. Spigen Rugged -kapseli

Tässä on tapaus, joka antaa kestävän suojan iPhonellesi. Se on valmistettu yksikerroksisesta TPU: sta, joka on joustava ja kestävä tarkan istuvuuden takaamiseksi. Lisäksi sillä on erinomainen pito tahattomien liukastumisten estämiseksi.

Ja vaikka puhelin putoaisikin, ilmatyynyteknologia vahvistaa kulmia ja suojaa pieniltä iskuilta ja kolhuilta. Siinä on myös kohotettu huuli ja kameran aukko näytön ja linssin nostamiseksi tasaisilta pinnoilta. Tämä estää naarmuja ja pitää laitteesi koskemattomana pidempään.

USP: Erinomainen pito

Tutustu Amazoniin

3. Spigen Tough Armor

Hyvin harvat raskaat kotelot voivat näyttää yhtä suloisilta kuin Tough Armor. Pääasiassa kestävän PC: n ja pehmeän TPU: n yhdistelmän ansiosta hybridirakenne voi vaimentaa iskuja helposti. Ilmatyynyllä varustettu tekniikka tukee edelleen koteloa.

Kannessa on sisäänrakennettu jalusta, jonka avulla voit levätä kätesi ja nauttia videoista mukavammin. Voit helposti painaa peitettyjä painikkeita ja tarkkojen aukkojen avulla pääset portteihin ja kaiuttimiin ongelmitta.

Lisäksi Tough Armor näyttää merkittävältä ruusukullalla, mustalla ja pistoolilla.

USP: Suojaava mutta suloinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. Spigen Slim Armor

Toisin kuin kova panssari, ohut panssari näyttää hieman tyylikkäältä. Kaarevat sivut ja sileä viimeistely parantavat profiilia ja tarjoavat samalla paremman otteen.

Iskunkestävä TPU ja kova tietokone ovat yhdessä toimittaneet iPhonelle sotilastason suojan. Lisäksi on erittäin kätevä jalusta, joka tekee maiseman katselusta mukavan.

Kosketusnäytöllä on oltava suojaus naarmuilta etuhuulen muodossa. Lisäksi Slim Armour on saatavana ruusukullana ja samppanjakullana.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. Spigen Thin Fit Hybrid

Spigen on valmistanut tämän kaksiosaisen kotelon kovasta PC: stä ja pehmeämmästä TPU: sta. Nämä kaksi materiaalia yhdistetään muodostamaan ohut profiili kohotetuilla huulilla. Tässä kotelossa on oma paikka Quantum Neodymium Magnetic Plate (QNMP) -levylle, jonka avulla voit käyttää iPhonea Spigen-magneettisen autotelineen kanssa.

Spigen on pinnoittanut napit metallilla tarjoamaan sinulle mukavan tuntuman ja painamisen. Sen etuosan kaiuttimen aukko ohjaa äänen tehokkaasti.

USP: Metallipinnoitetut napit

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset! Mikä on suosikkisi Spigeniltä?

Sekä edullinen että vaikuttava…

Parasta Spigenin tapauksista on, että ne ovat kohtuuhintaisia, mutta erittäin arvostettavia. Joten, jos haluat saada huippuluokan kotelot iPhonellesi rikkomatta pankkia, sinun tulisi aina pitää tämä tunnettu valmistaja tutkaasi.

Katso myös alla olevat viestit:

  • Parhaat iPhone 6 Plus -kotelot
  • Parhaat iPhone 6 Plus -kotelot
  • iPhone 6 Plus -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 6 Plus -puukotelot

Uusimmat viestit