Kuinka pelata iPhone- tai iPad-pelejä Macissa

Terveyden, rahoituksen, viihteen ja soittamisen lisäksi on vielä yksi jännittävä tapa käyttää iPadia ja iPhonea; se on pelaamista. iPhone ja iPad ovat täysin varusteltuja pelaamaan laadukkaita pelejä. Yksi suosikeistani on Need for Speed ​​No Limits by Electronic Arts.

Mutta minua vaivaa halu toistaa sitä suurella näytöllä saadaksesi parhaan mahdollisen hyödyn. On yksi tapa, jolla voimme nauttia tällaisista korkealaatuisista peleistä: pelata niitä Macissa QuickTime-soittimella. Se on turvallisin ja paras tapa, koska kolmansien osapuolten sovelluksia ei ole mukana.

Kuinka pelata iPhone- tai iPad-peliä Macilla QuickTime Player -sovelluksella

Vaihe 1. Liitä iPhone tai iPad Maciin salamakaapelilla.

Vaihe # 2. Avata QuickTime-soitin kun laite on yhdistetty Maciin.

Vaihe # 3. Klikkaus "Tiedosto" QuickTime-soittimen valikkoriviltä.

Vaihe # 4. Napsauta nyt "Uusi elokuvan tallennus."

Vaihe # 5."FaceTime HD -kamera" valitaan oletuksena; vaihda se vain iPhoneen tai iPadiin, joka sijaitsee juuri tämän vaihtoehdon alapuolella.

QuickTime alkaa nyt peilata laitteen näyttöä Macissa. Jos haluat nähdä koko näytön, napsauta vihreää koko näytön kuvaketta.

Parasta on, että iOS-laitteesi toimii ohjaimena, kun taas Macia käytetään näyttönä.

Lisäksi QuickTime siirtyy automaattisesti vaaka-asennosta pystytilaan laitteen liikkeen mukaan. Joten nautit samasta jännityksestä Macissa kuin iPhonellasi tai iPadillasi.

Niin? Mikä on ensimmäinen iPhone-peli, jota pelasit Macissasi? Jaa kanssamme kommentissa.

Uusimmat viestit