Parhaat iPhone 8 -kotelot vuonna 2021

Oikean puvun valinta on paljon helpompaa, kun sinulla on erilaisia ​​vaihtoehtoja. Siksi ajattelin, että haluat tutustua joihinkin parhaista iPhone 8 -koteloista, ennen kuin nollaat yhden.

Ottaen huomioon erilaiset tarpeet, olen valinnut tapauksia, jotka parhaimmillaan vastustavat tiettyä tehtävää. Lisäksi olen myös käynyt kauppaa kaikessa kaupassa, jotta kaksi lintua voidaan tappaa yhdellä kivellä! Kaikki valmistautuneet katsomaan luetteloamme (nykyisen saatavuuden perusteella) iPhone 8: n suosituimmista koteloista? Uitaan yli!

 1. Pad & Quillin ylellinen taskukirja
 2. Bella Fino Pad & Quilliltä
 3. Speck CandyShell
 4. totallee
 5. Speck Presidio
 6. OtterBox-symmetria
 7. Spigen Ultra Hybrid
 8. Silkki
 9. Spigen kova panssari
 10. JETech
 11. KOTELO Yksisarvinen
 12. TORRAS
 13. Spigen Slim Armor CS

1. Ylellinen taskukirja Pad & Quilliltä

Luxury Pocket Book näyttää todella vaikuttavalta ja on pohjustettu lippulaivakoteloksi. Amerikan täysjyväinen satulanahka ja Itämeren koivupuu vahvistavat rakennetta.

Kotelossa on useita sisätiloja, joihin voi tallentaa jopa 5-7 korttia. Rikkaalla nahkarakenteella kansi tarjoaa mukavan tunteen kämmenellesi.

Luxury Pocket Book tukee myös langatonta latausta. Voit siis pudottaa älypuhelimesi langattomiin latureihin aloittaaksesi laitteen mehustamisen langattomasti. Lisäksi se voi myös tarjota tarvittavan suojan iPhone 8: lle iskuilta.

USP: Amerikan täysjyväisen satulan ja puun integrointi

Katso Pad & Quill

2. Bella Fino Pad & Quilliltä

Vielä yksi tapaus Pad & Quilliltä. “Bella Fino” käy kauppaa melko paljon sisaruksensa (Luxury Pocket Book) kanssa. Se on kuitenkin veistetty vain täysjyväisestä amerikkalaisesta nahasta. Korkealaatuinen nahka yhdistettynä hienostuneeseen ammattitaitoon tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon ammattimaiselle valinnalle.

UV-säteily ei koskaan anna lompakkokotelon päästä irti kosketuksesta, kun taas rikas patina varmistaa, että kansi on edelleen ihastuttava.

Mahdollisuus kuljettaa 5-7 korttia ja käteistä tekee Bella Finosta täydellisen paketin. Lisäksi tämä lippulaivakotelo on saatavana neljänä värinä, mukaan lukien syvänmeren sininen, viski, liuskekivi harmaa ja galloper musta.

USP: Vaikuttava johtosuunnittelu

Katso Pad & Quill

3. Speck CandyShell

Markkinoilla on hyvin harvat tapaukset, jotka sopivat Speck CandyShelliin tarjoamalla tarvittavan suojan älypuhelimelle lisäämättä älypuhelimen painoa.

Pääasiassa kestävän rakenteen ansiosta kotelo täyttää MIL-STD-810G-pudotustestit. Kumipäällyste kestää erinomaisesti iskuja, kun taas pehmeä akryylivuori auttaa sitä absorboimaan iskuja. Kehysreuna tarjoaa ylimääräisen suojan kosketusnäytölle, koska se ei anna koskettaa pintaa tasaisena.

Korotetut kumiharjat estävät älypuhelinta liukastumasta käsistäsi. CandyShell on saatavana kolmessa väriyhdistelmässä, kuten säteilevä orkidea / Mykonos-sininen, hiiliharmaa / tumma unikonpunainen ja nikkeliharmaa / jäätymisenestokeltainen.

USP: Pehmeä akryylivuori

Tutustu Amazoniin

4. totallee

totallee on tunnettu erittäin ohuiden koteloiden valmistamisesta. Ja tämä ei ole erilainen. Sen paksuus on vain 0,02 tuumaa, ja se on markkinoiden ohuin (todennäköisesti) iPhone 8 -kotelo. Se on valmis hienoimmalla polypropeenimateriaalilla. Matta himmeä pinta auttaa tapausta säilyttämään viehätyksensä pitkään.

Toinen merkittävä ominaisuus tässä tapauksessa on, että se ei sormenjälkiä tai lika pilaa sen ulkonäköä. Lisäksi tämä kadehdittavan ohut kotelo on saatavana kahdeksassa värissä ja sillä on kahden vuoden takuu.

USP: Erittäin ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. Speck Presidio

Speck Presidio on melko linjassa CandyShellin (edellä mainittu) kanssa. Se on myös kiitettävä sekoitus vankkuutta ja hoikkuutta. Kaksikerroksisen rakentamisen ansiosta se kestää jopa 10 metrin pudotuksia.

Kansi on täysin kumitettu, jotta kotelo voi hajottaa iskut. Korotetut kumiharjat tarjoavat pitävän pidon. Se tarjoaa luotettavan näytön suojauksen etuhuulella. Presidio grip -sarjan koteloita on seitsemässä väriyhdistelmässä.

USP: Korotetut kumiharjat

Tutustu Amazoniin

6. OtterBox SYMMETRY -SARJA

OtterBoxin SYMMETRY-SARJAKotelot ovat pienikokoisia. Niillä on kaksi materiaalirakennetta, ja ne ovat riittävän suojaavia estääkseen iskut.

Sileä sisustus estää naarmuja, kun taas taskuystävällinen muotoilu helpottaa liukumista sisään tai ulos taskusta. Viistoreuna tarjoaa halutun kosketusnäytön suojan. Tämän tapauksen merkittävä kohokohta on kuitenkin 27 elävän värivaihtoehdon saatavuus. Tämä tarkoittaa, että sinulla on enemmän vapautta valita parempi ottelu laitteellesi. Lisäksi SYMMETRY-sarjan koteloilla on rajoitettu elinikäinen takuu.

USP: Taskuystävällinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. Spigen Ultra Hybrid

Spigen Ultra Hybridillä erottuu kristallinkirkas profiili, joka menee kauniisti iPhoneen. Valmistettu korkealaatuisilla tietokoneilla ja TPU: lla, se voi kestää kaatumisia. Pehmustetut kulmat vahvistavat rakennetta edelleen; mikä tekee siitä erittäin kestävän.

Pehmeällä puskurilla sinulla on välttämätön pito, kun pidät laitetta käsissäsi. Peitetyt painikkeet ovat erittäin reagoivia ja tarjoavat parempaa palautetta, kun taas kameran, kaiuttimien ja porttien tarkat aukot antavat sille muodon. Eikä siinä kaikki, Ultra Hybrid on saatavana viidessä kauniilla värillä.

USP: Ilmapehmustetut kulmat

Tutustu Amazoniin

8. Silkki

Silkki on valmis ihmisille, jotka eivät pidä perinteisestä näköisestä lompakkokotelosta. Sen takana on paikka, jonka avulla voit tallentaa enintään kolme korttia. Kuvioidut sivut tarjoavat turvallisen otteen; jolloin voit pitää laitetta mukavammin.

Luottokortin jalusta tarjoaa optimaalisen katselukulman handsfree-kokemuksen parantamiseksi. Suojauksen osalta voit luottaa tähän tyylikäs lompakkokotelo naarmujen estämiseksi ja myös vastustamaan iskuja. Tämä ohut lompakkokotelo on saatavana neljänä värivaihtoehtona, kuten musta, ruskea, punainen ja valkoinen.

USP: Luottokorttikotelo

Tutustu Amazoniin

9. Spigen Tough Armor

Hyvin harvoissa tapauksissa on parempi yhdistelmä tyyliä ja suojaa kuin ”Spigen Tough Armor 2”. Vankan kaksiosaisen rakenteensa ansiosta se tarjoaa älypuhelimeesi monipuolisen suojan. Kotelon kaikki neljä kulmaa on vahvistettu ilmatyynytekniikalla.

Tough Armor -laitteessa on sisäänrakennettu jalusta, joka tuo elämää video-aikaan; parantaa handsfree-kokemustasi. Siinä on myös logon aukko takana, jotta tuotemerkki valaisee. Lisäksi tämä armeijan tason kotelo on viisi kiehtovaa värivaihtoehtoa.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

10. JETech

JETech on suuri vastine rahalle. Ensimmäinen asia, joka kiinnitti silmäni, kun olin ensimmäisessä vuorovaikutuksessa sen kanssa, on merkittävä muotoilu. Huippuluokan PC- ja TPU-materiaalit tekevät siitä erittäin kestävän.

Huolimatta siitä, että se näyttää niin ohuelta, se ei tee tinkimistä suojasta. Kaikissa neljässä kulmassa oleva ilmatyyny vahvistaa rakennetta entisestään. Rengaspidike tarjoaa 360 katselukulman. Voit valita tämän renkaanpitimen kotelon kahdessa värissä: musta ja HD-kirkas.

USP: 360 katselukulma

Tutustu Amazoniin

11. SUPCASE Unicorn Beetle -sarja

SUPCASE Unicorn Beetle -tyyli merkitsee sekä armoa että voimaa. TPU- ja PC-kotelo sopii moitteettomasti iPhoneen. Rakenne on iskunkestävä; laitteessasi on luotettava puku, josta tulee erittäin kätevä valitettavissa tilanteissa, kuten vahingossa tapahtuvissa pudotuksissa.

Sileät reunat tuntuvat mukavilta kämmenessä, kun taas painikkeet ovat melko herkkiä puristimelle. Kaikista niin suojaavista se ei näytä ollenkaan iso. Tätä muodikasta koteloa on saatavana neljässä värissä: laivastonsininen, musta, vaaleanpunainen ja vihreä.

USP: Iskunkestävä

Tutustu Amazoniin

12. TORRAS

Onko sinulla taipumus tyylikkääseen muotoiluun? Tarkastele vakavasti TORRAS-tapausta. Älä kuitenkaan ohita sen ohutta rakennetta, koska se on valmistettu kovasta muovista ja pystyy estämään naarmut.

Mattapinnan ansiosta sillä on mukava tunnelma. Tämä ohut kotelo pitää likaa tai tahraa kohtuullisella etäisyydellä säilyttäen sen viehätyksen pitkään. Vielä parempaa, voit valita kahdeksasta kiehtovasta värivaihtoehdosta.

USP: Erittäin tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

13. Spigen Slim Armor CS

Spigen Slim Armor CS voi olla loistava valinta ihmisille, jotka etsivät ohutta lompakkokoteloa. Se on kauniisti muotoiltu laadukkailla TPU- ja PC-materiaaleilla.

Takana olevan sisäänrakennetun korttitallennuksen avulla voit pitää pari korttia käteisellä. Liukuvan kannen avulla pääset nopeasti arvoesineisiin.

Pehmeä sisustus antaa tämän tapauksen tarjota tarvittavan suojan naarmuilta. Liukastumista estävä pinta vähentää luiston mahdollisuuksia; tarjoten siten välttämätöntä mukavuutta pitäen laitetta käsissäsi. Ominaisuuksien ohella voit valita tämän minimalistisen lompakkokotelon viidessä viehättävässä värissä.

USP: Minimalistinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

Valintasi?

Toivottavasti pidit tästä kokoelmasta! Minkä näistä hienoimmista iPhone 8 -koteloista olet valinnut pariksi älypuhelimesi kanssa? Kerro meille valintasi alla olevissa kommenteissa. Voit olla varma, jatkamme tämän viestin päivittämistä lisäämällä siihen korkealaatuisia tapauksia, jotta voit helposti löytää kelvollisen puvun laitteellesi. Sillä välin saatat haluta tarkistaa parhaat iPhone 8 -langattomat lataustapaukset.

Uusimmat viestit