DearMob iPhone Manager for Mac ja Windows

Vaikka hyvin harvat epäilevät iTunesia huippuluokan mediasoittimena, useimmat iOS-käyttäjät räjähtävät sovellusta, koska se ei ole niin hyvä iPhone-hallintatyökalu. Onneksi menneet olivat aikoja, jolloin joudut riippumaan voimakkaasti iTunesista laitteen hallinnassa. Saatuaan useita kykeneviä vaihtoehtoja, kuten DearMob iPhone Manager, voit hallita laitettasi ja kaikkia tietojasi tehokkaammin kuin koskaan ennen.

Suoraan sanottuna on olemassa useita hyvin harkittuja ominaisuuksia, jotka tekevät DearMobista erottuvan. Useiden siistien toimintojen joukossa, jotka ovat heti kiinnittäneet silmäni, on kyky antaa sinun siirtää valokuvia, videoita ja yhteystietoja iPhonesta tietokoneeseen salamalla nopeasti. Joten, jos joudut siirtämään tonnia tietoja iOS-laitteellesi Mac- tai Windows-tietokoneeltasi tai päinvastoin, juuri tätä sinun pitäisi käyttää saadaksesi työsi haluamasi tunnelman kanssa.

Varmuuskopioi ja palauta iOS-laitteesi kätevämmin

IPhonen varmuuskopiointi on helppoa tämän ohjelmiston avulla. Voit varmuuskopioida nopeasti valokuvat, musiikin, tiedostot, yhteystiedot, kalenterin, äänimuistiinpanot, sovellukset, tekstiviestit ja paljon muuta. Ja jos et koskaan löydä laitettasi eikä toimi sujuvasti tai sinulla on itsepäisiä asioita, kuten kosketusnäytön reagoimattomuus, voit palauttaa sen helposti.

Jos haluat tarjota lisäsuojaa tietojesi suhteen, voit tehdä salatun varmuuskopion. ITunesiin verrattuna se kulkee läpi koko prosessin hieman nopeammin.

Jos käytät Applen mobiililaitteiden hallintatyökalua etkä enää halua kestää hieman monimutkaista prosessia, tämä työkalu voi olla sinulle suuri apu.

Erinomainen mediapäällikkö

Toinen tämän työkalun merkittävä piirre on kyky olla täydellinen mediahallinta. Voit siirtää valokuvia ja videoita nopeasti iOS-laitteen ja tietokoneen välillä.

Salamannopealla siirtonopeudella käynnistettäessä mediahallinta on niin kivuton kokemus sovelluksesta.

Voit helposti valita valokuvat, joita et halua enää pitää laitteessasi, ja poistaa ne kaikki yhdellä napsautuksella. Albumisi voi myös arkistoida.

Sisäänrakennetun videonhallintaohjelman avulla voit siirtää tai muuntaa jopa 8K-videoita. Sen avulla voit kiertää videoita automaattisesti 90 astetta koko näytön toistoa varten. On myös mahdollisuus tunnistaa videot koodekin avulla ja muuntaa tiedostot, joita ei tueta. Vielä parempi, tämän työkalun avulla voit pakata suuria videoita, jopa 50%.

Toinen huomioni herättänyt piirre on erittäin pätevä musiikin johtaja. Sen avulla voit hallita musiikkiasi optimaalisesti. Voit esimerkiksi lisätä, muokata ja viedä kappaleita vaivattomasti laadun heikkenemättä. Lisäksi DearMob muuntaa automaattisesti tukemattomat tiedostomuodot, kuten OGG, FLAC, WMA, WAV, MP3 / AAC: ksi, jotta käyttäjäkokemuksesi sujuu edelleen sujuvasti.

Minulla on pitkä tapa luoda soittoääni iPhone-musiikilla. Siksi olen viehättävä siitä, kuinka kätevää on tehdä soittoääni käyttämällä soittolistallasi olevia kappaleita. Lisäksi sinun ei tarvitse käyttää iTunesia, jotta voit siirtää muotoillut soittoäänet iOS-laitteellesi.

Esikatsele ja muunna HEIC-kuvat JPEG-muotoon

Voit myös esikatsella kaikkia HEIC-valokuviasi ja muuntaa ne JPEG-muotoon. Parasta on, että voit valita useita valokuvia ja muuntaa ne jopa 20 kertaa nopeammin kuin muut työkalut.

Vaihe 1. Ensinnäkin sinun on ladattava DearMob iPhone Manager tietokoneellesi. Liitä sitten iOS tietokoneeseesi salamakaapelilla.

Vaihe # 2. Nyt sinun on valittava muunnettavat HEIC-valokuvat ja napsautettava sitten avattavaa Vie-valikkoa.

Vaihe # 3. Napsauta sitten "Vie HEIC JPG: ksi".

Se siitä! Kaikki HEIC-valokuvasi muunnetaan JPEG-muodossa välittömästi.

Tarjoa tiedostolle ylätason salauskäyttämällä DearMobia

Varmistaaksesi, että kaikilla tiedoillasi on tarvittava suojaus ja yksityisyys, ohjelmisto on ottanut käyttöön (256-bittisen AES: n, 1024-bittisen RSA: n, PBKDF2: n, Argon2-salaustekniikan) salausmenetelmän ylätason. Kun otetaan huomioon yksityisyyden merkitys, kannattaa aina käyttää parannettua suojaa. Olen iloinen nähdessäni korkean puolustustason, jonka se tarjoaa tiedoille. DearMob iPhone Manager

Hinta

DearMob on yhteensopiva sekä Macin että Windowsin kanssa. Tällä hetkellä iOS-laitehallinnan hinta on 39,95 dollaria vuodeksi ja Mac- tai Windows-tietokoneeksi. Kahden elinkaaren lisenssin hinta on 47,95 dollaria, mutta koko perheen käyttöoikeuden hinta on 69,95 dollaria.

Lataa DearMob

Yksi huomionarvoinen asia on, että 30%: n alennus on rajoitettu. Jos siis haluat käyttää tätä tarjousta, sinun on kiirehdittävä hieman.

Bottom Line:

DearMob on katsonut sinut kaikilta rintamilta. Ohjelmistolla on kaikki arsenaalin ominaisuudet, joiden avulla voit hallita iPhoneasi joustavammin.

Olipa kyse salamannopeasta siirtonopeudesta, laitteen tukemisesta ja palauttamisesta tehokkaammin tai median hallinnan hallitsemisesta, sen pitäisi ihannetapauksessa kestää odotuksiasi. Lisäksi joidenkin huippuluokan ominaisuuksien, kuten HEIC: n, lisääminen JPEG-muuntimeen, soittoäänen luominen iOS-laitteen musiikilla, 8K-videoiden muuntaminen asettavat sen kokonaan eri liigaan.

Kerro minulle, mitä mieltä olet tästä iOS-laitehallinnasta ja onko se ajoitettu tarpeisiisi.

Uusimmat viestit