Käännä iPhone älypuhelimesi kaukosäätimeen

IPhone voi olla tehokas laite. Jep, puhumme enemmän kuin vain älypuhelimesta, joka yhdistää sinut ihmisiin, verkkosivustoihin, sosiaalisiin verkostoihin jne. Se on voimanpesä, joka voi hallita hankkimaasi älytelevisiota. iPhone television kaukosäätimenä? Todellakin. Monet ihmiset käyttävät iPhonea television kaukosäätimenä Wi-Fi-yhteyden kautta. Voit hallita älytelevisiota älypuhelimellasi mistä tahansa Wi-Fi-alueella. Ja Apple TV: n avulla voit itse katsoa kaiken sisällön suoraan iPhonesta ja asettaa pallon liikkumaan.

1. TV: n kaukosäädin Samsungille

App Storessa on tämä älykäs kaukosäädin Samsung Smart TV: tä varten. Kun alkuperäinen on väärässä paikassa, voit käyttää tätä sovellusta kaikkiin kaukosäätimen tehtäviin perustoiminnoista, kuten virran kytkemisestä päälle ja pois päältä, Netflixin ja YouTuben kaltaisiin sovelluksiin.

Parasta on, että voit käyttää Sirin pikanäppäimiä tiettyjen toimintojen suorittamiseen äänelläsi. Voit myös lisätä ohjaimia suosikkipainikkeihisi ja vaihtaa eri lähteisiin, kuten HDMI, AV, PC jne.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Panasonic TV -kaukosäädin 2

Tällä sovelluksella voidaan ohjata tonnia Panasonic-televisiota. Käyttöliittymä on puhdas ja tuntuu tutulta heti sanasta go. Useiden vaikuttavien ominaisuuksien joukossa, jonka olen löytänyt erittäin käyttäjäystävälliseksi, on mahdollisuus siirtää kuvia iOS-laitteestasi televisioon tai päinvastoin.

Panasonic TV Remote 2 -kaukosäädin ei ole kovin suosittu Panasonicin käyttäjien keskuudessa, mutta mielestäni pieni säätäminen ja nokkaaminen saa asiat toimimaan.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Philips MyRemote

Tällä ei ole paljon hyviä arvosteluja siitä, mutta jos omistat Philips Smart LED -TV: n, kokeile tätä sovellusta. Se toimii monien Philips-laitteiden kanssa, ja käyttöliittymä on yksinkertaistettu ja puhdas.

Voit kirjoittaa tekstiä ja hienosäätää äänenvoimakkuutta niin mukavasti kuin haluat. Lisäksi musiikin tai videoiden suoratoisto iOS-laitteesta televisioon toimii hyvin. Yhteensopivuus useiden kielten kanssa tekee siitä kätevän valinnan.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Android TV

Tämä etäsovellus on tehtävän mukainen Android TV: n ohjaamiseksi suoraan iPhonesta. Kätevä työkalu on siisti käyttöliittymä ja kosketuslevyn eleet, jotka tekevät television käsittelystä melko helppoa.

Voit kirjoittaa tekstiä helposti ohjelmiston näppäimistöllä. Siinä tapauksessa, että et pidä kirjoittamisesta, etsit äänikomennoilla.

Nautit moninpeleistä? Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden liittää useita kaukosäätimiä Android TV: hensi kiehtovaan moninpelipelielämykseen.

Hinta: Vapaa

ladata

5. AnyMote

Mikä sulkee sopimuksen AnyMoten hyväksi, on monipuolisuus. Tämän käytettävissänne olevan sovelluksen avulla voit hallita vaivattomasti useita laitteita, kuten TV: tä, DVD- tai BluRay-soitinta, digisovitinta, äänentoistojärjestelmää, ilmastointia, mediasoitinta ja muuta iOS-laitteeltasi.

Yksi tämän sovelluksen merkittävä piirre on, että sen avulla voit luoda komentoja kaikille laitteillesi. Siksi niiden hallitsemisesta tulee kuollutta yksinkertaista. Voit myös asettaa komennot suoritettavaksi kellonajan perusteella. Esimerkiksi, jos nautit komediaelokuvien katsomisesta illalla, voit asettaa sovelluksen sille.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Sonymote

Jos sinulla on Sony TV, sinun ei pitäisi katsoa Sonymoten ulkopuolelle. Sovelluksessa on intuitiivinen käyttöliittymä ja se on helppokäyttöinen. Lisäksi se ei vaadi asetuksia.

Sonymote tukee useita kieliä, mukaan lukien englanti, tanska, hollanti, suomi, ranska, saksa ja paljon muuta. Sovelluksen ilmainen versio sisältää mainoksia. Ja jos haluat kokea keskeytyksettä, sinun on vaihdettava premium-versioon (5,99 dollaria).

Hinta: Vapaa

ladata

7. RemoteMaster

En halua pitää kaukosäätimiä jokaiselle laitteelleni, ja siksi olen aina pitänyt “RemoteMasteria” hyvänä vaihtoehtona. Jopa 6000 tuotemerkin ja yli 200 000 laitteen tuella tämä etäsovellus on katettu kokonaan.

Tarkemmin sanottuna voit käyttää RemoteMasteria 14 tyyppisen laitteen hallintaan, kuten STB, TV, ilmastointi, DVD, projektori, Internet Box, tuuletin, valo, ääni ja paljon muuta. Haluaisin kuitenkin nähdä pari asiaa tässä sovelluksessa: intuitiivinen käyttöliittymä ja hieman tasaisempi suorituskyky.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Yleiskaukosäädin älykäs

Tämä on jälleen yksi yleiskaukosäädinohjelma, jonka olen sisällyttänyt tähän kokoonpanoon. Kun sinulla on kolme ja puoli tähteä sadoista asiakasarvioinneista ja se sijoittuu Utilities-luokan 60. sijalle, sen ei pitäisi pettää sinua.

Kun puhutaan käyttöliittymästä, se näyttää olevan ajan tasalla. Sen avulla äänenvoimakkuuden säätäminen ja kanavien vaihtaminen on melko helppoa. Siellä on myös navigointipaneeli, jonka avulla voit hallita televisiota helposti.

Yksi tärkeä huomioitava asia on, että joudut päivittämään pro-versioon (4,99 dollaria), jos haluat käyttää sitä ilman mainoksia.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Kaukosäädin: kaukosäädin Samsung TV: lle

Remotie on mukavan näköinen ja suoraviivainen kaukosäädin, jossa on näppäimistö ja kosketuslevy älytelevisioosi. Sovellus on täysin toimiva perusohjaimilla, kuten kanavien vaihtaminen, äänenvoimakkuuden säätäminen, toiston hallinta, tekstin lisääminen, ohjauspelit jne.

Näppäimistö ja kosketuslevy maksetaan; Niiden on kuitenkin tarkoitus parantaa sovelluksen käyttökokemusta.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Kaukosäädin Panasonic TV - Panamote

Onko sinulla Panasonic-televisio? Tämä varmistaa saumattoman kauko-ohjauskokemuksen. Se lupaa kuitenkin toimia myös muiden merkkituotteiden älytelevisioiden kanssa. Se näyttää yksinkertaiselta, jotta voit olla helposti vuorovaikutuksessa hallintalaitteiden kanssa ja ohjata televisiota tarpeen mukaan.

Se ei edes vaadi pariliitosta television kanssa, koska se tunnistaa automaattisesti lähellä olevan laitteen. Varmista vain, että televisiosi on kytketty päälle ja liitetty Wi-Fi-verkkoon, niin olet valmis käyttämään sovellusta.

Hinta: Vapaa

ladata

Ja siinä kaikki, ihmiset!

Paras iOS-etäsovelluksesi?

Nyt kun olet vilkaissut iOS-kauko-ohjainsovelluksia, kerro minulle niistä, jotka näyttävät ihanteellisilta vaatimuksillesi. Ja kerro meille myös ominaisuuksista, jotka haluat nähdä jokaisessa tällaisessa sovelluksessa.

Älä missaa näitä viestejä:

  • Parhaat 4K-televisiot Apple TV: lle
  • Parhaat 4K-näytöt Apple TV: lle
  • Kuinka käyttää iPhonea Mac-hiirenä
  • Parhaat etätyöpöytäohjelmat iPadille

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found