Parhaat BMX-pelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

iPhone tuo esiin parhaat BMX-pelit pyöräilijöille hauskoille pyöräretkille. Hullut temput, upeat pyörät, hienot temput BMX-pyörälläsi tekevät tällaisista peleistä erittäin viihdyttäviä. Lisäksi iPhonen BMX-sovelluksissa on hienoja, realistisia fysiikkasimulaatioita, upea grafiikka ja paljon uusia haasteita ja pisteytysjärjestelmiä. Se on ehdottomasti hauskaa ja viihdettä useita tunteja. Enemmän, jos rakastat BMX: ää.

1. Stick Stunt Biker

Kymmenen miljoonaa riippuvuutta aiheuttavaa pelaajaa takaa Stick Stunt Biker -pelin iPhonelle. Jokaisen päivityksen myötä tämä peli lisää uusia kappaleita. Tässä BMX-pelissä on jo 30 mahtavaa rataa ja 16 valinnaista rataa. IPhonessa voit heittää haasteen ystävillesi Bluetoothin, Wi-Fi: n tai Game Centerin avulla ja nauttia kilpailusta.

IPhonen lisäksi voit pelata tätä peliä iPadilla tai iPod touchilla. Tämä universaali peli antaa sinulle realistisen pyöräfysiikan ja iskut. Kun hallitset tätä peliä, siirryt helposti vaikeuksista luunmurtumiseen.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Pumpattava BMX 2

Epäilemättä "Pumped BMX 2" on yksi hienoimmista liiketoiminnassa. Lukuisilla villeillä tasoilla ja upeilla temppuilla peli vie paljon aikaa, jotta saat sinut koukkuun pitkälle rullalle. Huippuluokan 3D-grafiikalla se näyttää todella miellyttävältä silmille.

Haasteita on yli 500, jotta et koskaan kyllästy. Joten aja ratsasta läpi erittäin haastavia tasoja ja aseta paras jalka eteenpäin vetääksesi hienoja temppuyhdistelmiä. Lisäksi voit valita kuudesta tyylikkäästä ratsastustyylistä ja 10 ainutlaatuisesta pyörän väylästä.

Hinta: $2.99

ladata

# 3. Hullut taidot BMX 2

Tässä on yksi jännittävä ja koukuttava peli Mad Skillsiltä. Kymmenien käsityönä tehtyjen kappaleiden ja uusien lisääminen usein, sovellus ei koskaan anna ikävystymisen hiipiä pelaamiseen. Useilla ratsastajan räätälöintivaihtoehdoilla voit suunnitella myös omat kappaleesi.

Siinä on 7 erilaista polkupyörää, joita voit päivittää ja mukauttaa täydellisesti. Kilpailet ystäviesi kanssa tai lukitset sarvet pelaajien kanssa ympäri maailmaa. Esittele taitosi avata paljon hienoja esineitä ja mene kaikkesi voittamaan pahat pomot!

Hinta: Vapaa

ladata

4. King of Dirt BMX

Hemmottele ensimmäisen henkilön BMX-toimintaa King of Dirt BMX -pelissä iPhonessa tai iPadissa. Tunne adrenaliinia joka hetki, kun pääset alas ja likainen jännittävillä likareiteillä. Voit ajaa kuudella legendaarisella polkupyörällä ja skootterilla suunnitellaksesi oman BMX- tai MTB-pyörän.

Jos pystyt osoittamaan itsesi parhaaksi BMX-pelaajaksi, voit lunastaa erikoisbonuksia. Se on yksi äärimmäisistä urheilupeleistäsi, jota voit pelata ammattilaisena.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Stickman BMX

Tämä on yksinkertainen mutta viihdyttävä BMX-peli, joka saa sinut hulluksi jännittävillä ominaisuuksillaan.

Stickman BMX on täynnä nopeatempoisia vieritystasoja, joita on erittäin jännittävää pelata. Kauniit paikat, joissa on interaktiivisia esteitä ja asukkaita, takaavat sinun nauttivan pelaamisesta loputtomasti.

Tutki piilotettuja polkuja ja reittejä kaikilla tasoilla. Satojen kiehtovien temppujen avulla pelisi pysyy ihastuttavana koko ajan.

Hinta: Vapaa

ladata

6. BMX Freestyle Extreme 3D

“BMX Freestyle Extreme 3D” vaatii sinua olemaan parasta. Upealla luistelukadulla, suurilla rampeilla ja upeilla puoliputkilla pelillä on paljon voitettavaa.

Voit tehdä käsikirjoja, dioja, kääntää temppuja, tarttua ja järjestää ne täydellisesti. Sen avulla voit luistella 9 upeassa valmiissa luistelupuistossa. Jos et ole tyytyväinen käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin, voit myös luoda oman mukautetun puiston, jossa on yli 40 erilaista ramppia, kiskoa ja hauskaa laatikkoa.

Lisäksi ansaitset taitopisteitä hahmosi taitojen, kuten hyppykorkeuden, linkousnopeuden jne. Parantamiseksi. Haluatko tehdä hahmostasi erilaisen? Sinulla on mahdollisuus muokata hahmosi vaatteita.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Touchgrind BMX by Illusion Labs

Apple valitsi Touchgrind BMS: n yhdeksi vuoden 2011 kolmesta parhaasta iPhone-pelistä. Se nimettiin vuoden 2012 International Mobile Gaming Awards -palkinnon parhaaksi urheilupeliksi. Touchgrind BMX tarjoaa upean grafiikan, aidon fysiikan, upean pelin ja monia muita ominaisuuksia.

Mahtavan 3D-grafiikan, suuren fysiikan ja viileän äänen ansiosta sovellus ei vie paljon aikaa kytkeäksesi sinut. Kilpaile upeissa paikoissa ympäri maailmaa ja saat lukituksen monille uusille polkupyörille ja haasteille.

Kerää mahdollisimman monta mitalia ja täydelliset haasteet avaavat paljon polkupyöriä ja paikkoja. Lisäksi voit myös katsella uusintoja ja jakaa ne ystäviesi kanssa Facebookissa.

Hinta: $4.99

ladata

8. BMX Backflip King

Tätä peliä on helppo pelata, mutta huippuosaamisen saavuttamiseksi sinun on tehtävä kovasti töitä. Pyöräilevä lapsi rakastaa kääntämistä. Valitettavasti hän ei osaa siinä toimia, joten sinun on autettava häntä laskeutumaan taaksepäin napauttamalla näyttöä pyörimään.

Pelin merkittävimpiä ominaisuuksia ovat yhden napautuksen pelattavuus, koukuttava peli, pelikeskuksen tulostaulukko, animoituja tarroja jakamaan ystävien kanssa ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Maastopyöräsimulaattori

“Mountain Bike Simulator” on yksi parhaista hauskoista BMX-peleistä iOS: lle. Tämän pelin avulla aloitat suuren seikkailun ja viet pyöräsi vaarallisilla mäkisillä teillä ja tuntemattomilla maastoilla. Sinun on kohdattava useita esteitä matkalla ja osoitettava kärsivällisyyttä käsitellessäsi niitä.

Jokainen maastopyöräkilpailun taso on täynnä haasteita ja testaa taitosi täysin. Sinun on huolehdittava paitsi kuoppaisista teistä myös pimeästä yöstä ja ukkosesta.

Sovelluksessa on neljä upeaa sijaintia ja paljon temppuja pitämään sinut koukussa!

Hinta: Vapaa

ladata

10. BMX-kuningas

Jos olet valmis kohtaamaan adrenaliinipitoiset haasteet, ota “King Of BMX”. Peli koostuu useista tasoista ja jokainen on täyttänyt testausesteitä, jotka voivat työntää sinut seinälle, ja sinun on annettava 110% kaatamaan ne!

Se tarjoaa kuusi polkupyörää ja skootteria, jotka voit mukauttaa tarpeidesi mukaan paremmin. On 10 likaa polkuja saada paras irti. Joten, laita kiitettävin suorituksesi ja kerää paljon bonuksia taistelun hallitsemiseksi.

Hinta: $1.99

ladata

Se on nyt.

Minkä olet ladannut iDevicelle? Jaa palautteesi kanssamme kommentissa.

Uusimmat viestit