Parhaat iPhone 8-käsivarsinauhat vuonna 2021

En halua jättää väliin tärkeitä puheluita tai kiireellisiä viestejä, vaikka antaisin sataprosenttisen harjoittelun aikana pysyäkseni kunnossa ja terveellisenä. Tällaisissa tilanteissa käytän joustavaa käsivarsinauhaa kiinnittääksesi laitteen turvallisesti käsivarteen. Rakastatko myös hikoilla sitä kuntosalilla? Loistava! Sitten haluat kurkistaa näitä parhaat iPhone 8 -hihnat antaa sinun pitää laitteesi turvallisesti ja käyttää sitä ilman esteitä.

# 1. Revere Sport

Revere Sport on suunniteltu ihmisille, jotka pitävät erittäin toimivasta käsivarsinauhasta. Valmistettu korkealaatuisesta neopreenimateriaalista, nauha on melko pehmeä ja joustava. Koska se on täysin hikoiltava, sen avulla voit siirtyä kokonaan kallistumaan ilman häiriöitä.

Voit myös pitää avaimen tai kuulokkeet pienessä taskussa. Ensisijainen syy miksi bändi kestää kauan on, että se ei veny muodostaan. Lisäksi Revere Sport -hihna sopii sekä pieniin että suuriin käsivarsiin, ja sillä on elinikäinen takuu.

Hinta: 14,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

#2. Revere Sport

Vielä yksi Reverse Sportista. Kuntoharrastajalle mikään ei voi estää heitä päivittäisestä harjoittelustaan; vaikka sataa. Revere Sport käsivarsinauha iPhone 8: lle sisältää saman hengen. Se ei ole vain hiki-, se on myös sateenkestävä. Lisäksi kirkas heijastin loistaa pimeässä, joten ajoneuvojen on helppo huomata sinut täydellisesti.

Sen lisäksi käsivarsinauhassa on avain tasku ja myös ylimääräinen tasku joillekin korteillesi ja käteiselle. Joustava käsivarsinauha mahtuu melkein kaikkiin käsivarren kokoihin ilman mitään ongelmia. Kaiken kaikkiaan se on yksi parhaimmista iPhone 8: n käsivarsinauhoista.

Hinta: 14,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.

Osta se Amazonilta

# 3. Heimo

Mene erittäin mukavan käsivarsinauhan elävöittämään harjoitteluaikaa! Tribe-käsivarsinauha on valmistettu pehmeästä silikonimateriaalista. Koska se on poikkeuksellisen joustava, rakastat käyttää sitä pitkään.

Bändi ei salli minkäänlaista pudotusta ja pitää phabletisi vakaana. Kätevän säädettävän tarranauhan ansiosta käsivarsinauha sopii mukavasti sekä pieniin että suuriin käsivarsiin. Heijastavat nauhat tarjoavat tarvittavan näkyvyyden, jotta voit juosta turvallisesti öisin. Tätä tyylikästä käsivarsinauhaa on useita värejä: mustanharmaa, vaaleanpunainen ja enemmän.

Hinta: 10,98 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

# 4. Revere Sport

Kuntoharrastaja ei koskaan kunnioita vuodenaikoja. Olipa ilmasto epäystävällinen, he lähtevät saavuttamaan kuntotavoitteensa. Tällaisille liikunnan ystäville, tässä on vedenpitävä juoksuhihna iPhone 8: lle. Valmistettu edistyneestä lycra-materiaalista, Revere Sport on lisännyt tähän käsivarsiin vedenpitävän pinnoitteen, joka suojaa iPhoneasi hikiltä ja sadevedeltä.

Ulkona juoksemisen aikana voit kuljettaa käteistä, luottokortteja ja avaimia. Voit aina saada proteiinipirtelösi kahvilassa tai ravintolassa, kun tulet kotiin. Voit kietoa tämän puhelimen pidikkeen pienten tai isojen käsivarsien ympärille; se ei putoa harjoituksen aikana.

Hinta: 14,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.

Osta se Amazonilta

# 5. DanForce

Tämä käsivarsinauha on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka tekee siitä sopivan intensiiviseen harjoitteluun. Hikitiivis vuori varmistaa, että iho tuntuu mukavalta ja hengittää helposti. Kosketusherkkä paneeli tarjoaa suuren läpinäkyvyyden katselun parantamiseksi.

Voit helposti säätää tarranauhaa kiinnittämään käsivarsinauhan tukevasti sopivaksi. Siinä on pieni tasku, jonka avulla voit pitää avaimet ja kortit. Se ei ole kaikki, sinulla on neljä kiehtovaa värivaihtoehtoa, kuten taivaansininen, keskiyönmusta, kuninkaallinen purppura ja USA-painos, joista voit valita.

Hinta: 9,97 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

# 6. LETSCOM

Käsivarsisi ei saisi estää sinua tekemästä vakavaa harjoittelua. Istunnon aikana voit kiertää kätesi usein; joustamaton materiaali ei salli sinun liikkua haluamallasi tavalla. LETSCOM on valmistanut tämän käsivarsinauhan korkealaatuisesta materiaalista, joka on hengittävää, erittäin kevyttä ja pehmeää.

Hikiä kestävä materiaali hemmottelee ihoasi, vaikka hikoilet harjoituksen aikana. Tämän käsivarsinauhan kosketusnäyttötoiminnon avulla voit ottaa saapuvat puhelut, vaihtaa raitaa, kirjoittaa viestejä ottamatta iPhonea pois käsivarsikotelosta.

Hinta: 11,98 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen yhteydessä.

Osta se Amazonilta

# 7. Trianium ArmTrek

Uskomattoman pehmeällä ja joustavalla materiaalilla varustettu Trianium ArmTrek on erittäin mukava käyttää. Parasta tässä käsivarsinauhassa on se, että se ei sovi vain useimpiin käsivarsiin, mutta toimii myös useimmissa tapauksissa. Siksi sinun ei tarvitse poistaa koteloa laitteestasi käyttääksesi sitä.

Joustoa kestävä materiaali ei vain auta säilyttämään sen toimivuutta pitkään, vaan tekee siitä myös erittäin kestävän. Suojaava näyttö ei vain suojaa näyttöä naarmuilta, vaan tarjoaa myös paremman katselukokemuksen. Lisäksi Trianium-käsivarsinauhaa on saatavana useina kirkkaina väreinä, kuten vaaleanpunainen, musta ja klassinen minttu.

Hinta: 9,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

# 8. Minipuku urheilullinen

Pidätkö erityisestä muodista? Mahdollisuudet ovat Minipuku Sporty läpäisevät helposti happotestisi. Se on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka on erittäin pehmeää ja hikeä kestävää.

Siinä on myös paikkoja, joiden avulla voit tallentaa kortin ja avaimen. Säädettävä tarranauha sopeutuu mukavasti useimpiin käsivarsiin. Turvallinen pitojärjestelmä varmistaa, että älypuhelin pysyy täydellisesti paikoillaan. Sisäänrakennettu piilotettu avaimenpidike ja heijastava nauha tekevät siitä täydellisen paketin. Minisuit Sporty on saatavana vain mustana ja harmaana.

Hinta: 6,95 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen yhteydessä.

Osta se Amazonilta

# 9. VUP +

Toiminnallisuuden osalta arvostan VUP + -hihnaa paremmaksi kuin paras. Hienoin silikonimateriaali tekee siitä erittäin sileän. Koska se on ihoystävällinen, se ei ärsytä ihoa.

Joustavan tarranauhan ansiosta se sopii täydellisesti sekä pieniin että suuriin käsivarsiin. Reagoiva kosketuspaneeli varmistaa, että sinulla on mukava käyttää laitettasi. Tämän lisäksi tämä hyvännäköinen käsivarsinauha on kolmivärinen: musta, vihreä ja vaaleanpunainen.

Hinta: 13,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

# 10. Belkin Sport-Fit Plus

Käytännöllisen suunnittelunsa ansiosta Belkin Sport-Fit Plus täyttää tehtävänsä ihailtavasti. Koska se on erittäin joustava, rakastat sen käyttämistä intensiivisen harjoittelun aikana. Sileä materiaali tuntuu mukavalta kosketuksessa ja antaa ihon hengittää.

Toinen tämän bändin merkittävä piirre on kevyt muotoilu. Mukavuutesi perusteella voit hienosäätää hihnaa pitämään älypuhelimesi vakaana. Herkkä kosketusnäyttö tunnistaa kaikki kosketuksesi ja napautuksesi. Tämä hieno käsivarsinauha on kolmivärinen: musta, neilikka ja ruusukulta.

Hinta: 13,95 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen aikaan.

Osta se Amazonilta

Tässä kaikki tältä erää!

Mikä on sinun suosikkisi?

Onko joku näistä käsivarsista kiinnittänyt silmäsi? Mikä se on? Oletan, että se on kevyt ja mukava muotoilu! Olisi todella siistiä tietää valinta.

Et halua jättää väliin:

  • Parhaat iPhone 8 -kotelot
  • iPhone 8: n akkukotelot
  • Parhaat iPhone 8 -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 8 -puskurikotelot

Uusimmat viestit