Paras Facebook Cover Creator iPhone -sovellus vuonna 2021

FB-kansien luominen voi olla hauskaa, jos olet Photoshopia käyttävä luova nero, joka osaa suunnitella hulluja juttuja. Mutta entä jos et ole? Minne menet, jos haluat tehdä hienoja Facebook-kansikuvia? Voisit kysyä suunnittelijaystävästäsi, joka kaivaa jotain uutta silloin tällöin. Tai voit käyttää yhtä näistä hulluista, mutta mielenkiintoisista Facebook Cover Creator iPhone -sovelluksista. Oletko valmis sukeltamaan, eikö?

Ensimmäinen: Jotkut näistä ovat ilmaisia, mutta osa niiden ominaisuuksista on lukittu paywallin taakse. Tämä tarkoittaa, että sinun on maksettava päivittämisestä, jotta sinulla on kaikki sovelluksen ominaisuudet. Toiseksi: emme voineet testata kaikkia, mutta tarkastelimme kaikkia arvosteluja ja luokituksia paitsi App Storesta myös muiden ihmisten sanomista.

1. Canva - graafisen suunnittelun luoja

Miksi tyytyä sovelluksen kanssa vain Facebook-kannelle, kun Canva tarjoaa sinulle paljon enemmän. Luo kuvia Facebook-kansille, Facebook-viesteille tai Instagram-tarinoille. kaikki yhdestä sovelluksesta. Sen lisäksi voit myös luoda esitteitä, esitteitä ja melkein kaikenlaisia ​​kuvia.

Sovelluksessa on yli 60 000 asettelua, joista voi valita satoja erilaisia ​​fontteja ja tehosteita. Se on erittäin suosittu sovellus graafisen suunnittelijan keskuudessa, joka haluaa luoda kuvan nopeasti. Tuskin kestää muutaman minuutin tottua sovelluksen käyttämiseen. kun olet valmis, luot enemmän kuin iloisesti uuden Facebook-kansikuvan joka päivä.

Hinta: Ilmainen (valinnainen sovelluksen sisäinen osto)

ladata

2. Adobe Spark Post

Adobe Spark Post tarjoaa kaiken, mikä on yrityksesi suosikki, ja siinä on laaja valikoima ammattimaisesti suunniteltuja suodattimia ja muokkaustyökaluja. Sovelluksen avulla voit luoda huomiota herättäviä kollaaseja, mainoslehtisiä ja houkuttelevia kansia, jotka luovat hetkessä tunteen sosiaalisessa mediassa.

Tee upeita animoituja viestejä ja räjäytä ne videoina. Voit myös suunnitella tekstisi niin, että kansisi näyttää houkuttelevalta. Koska käytettävissä on paljon valmiita malleja, sinun ei ole vaikea luoda hienoja kansia. Lisäksi voit päivittää sovelluksen premium-versioon (9,99 dollaria kuukaudessa ja 99,99 dollaria vuodessa) uusien ominaisuuksien avaamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Poster Maker

Suuren yli 1000 viehättävän taustan kirjaston ansiosta “Poster Maker” on loistava työkalu sensaatiomaisten julisteiden luomiseen. Voit mukauttaa kannen ulkoasua valitsemalla yli 100 peittokuvaa ja suodatinta.

On 88 erilaista fonttia, joiden avulla voit luoda silmiinpistävän typografisen suunnittelun. Tarjolla on 365 koriste- ja designelementtiä kahdeksassa eri kategoriassa, kuten merkit, aksentit, reunukset, nauhat, jokapäiväiset kuvakkeet, grunge, kukka- ja perusasiat.

Sovelluksen mukana tulee seitsemän päivän ilmainen kokeilu, jonka jälkeen joudut maksamaan 5,99 dollaria kuukaudessa.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Vaniljakynä

VanillaPen on erinomainen julistevalmistaja. Mukana yli 200 mittatilaustyönä tehtyä julistetta, se tarjoaa sinulle runsaasti valmiin valinnan. Jos haluat antaa heille henkilökohtaisen kosketuksen, sinulla on mahdollisuus mukauttaa kuvia.

Voit luoda huomiota herättäviä kaltevuuksia ja taustoja. Jopa 86 fonttia on kuudessa eri luokassa, kuten koriste-, grunge-, inline-, light-, käsikirjoitus-, lihavoitu, jotta tekstin muokkaaminen aplombin avulla on mahdollista.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Cover Photo Maker for Facebook

"Cover Photo Maker" on juuri se, mitä haluat luoda erinomaisen kannen Facebook-tilillesi. On olemassa useita houkuttelevia malleja, joiden avulla voit suunnitella nopeasti suuren kannen.

Käytä valokuvia kamerarullasta, Facebookista tai Instagramista ja suunnittele ne parhaan mielesi mukaan. Jos haluat jotain valmiita, etsi verkosta houkutteleva kuva, joka voi lisätä arvoa kannellesi. On olemassa useita erilaisia ​​taustoja, tarroja ja bannereita, joiden avulla voit mukauttaa kansiasi niin kauniisti kuin haluat.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Fab Poster Maker -lehtisten mallit

Halusitpa sitten luoda hyvännäköisiä pikkukuvia, houkuttelevia mainossivuja tai trendikkäitä Facebook-kansia, “Fab Poster Maker Flyer Designs” voi olla oikea vastaus tarpeisiisi. Mikä asettaa tämän sovelluksen monien muiden vastaavien kollegoiden edelle, on suuri kokoelma ammattimaisesti suunniteltuja asetteluja. Joten saat haluamasi vapauden luoda erilaisia ​​kansia, jotka voivat lähettää sosiaalisen median räiskinnässä.

Lisäksi se tarjoaa myös laajan valikoiman fontteja ja eloisia värejä, joiden avulla voit koristella Facebook-kansiasi. Ja vain siinä tapauksessa, että haluat lisätä hauskoja elementtejä, voit valita satoja hauskoja tarroja. Vaikka tämä Facebook-kansi on saatavilla ilmaiseksi, sinun on tilattava kuukausittainen tai vuosittainen suunnitelma kaikkien ominaisuuksien rajoittamattomasta käytöstä.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Poster Ad Maker

Vaikka "Poster Ad Maker" ei välttämättä ole tyypillinen Facebook-kansikuva, se on varmasti yksi hienoimmista melko vaikuttavien julisteiden luomisessa. Mitä olen löytänyt ihastuttavalta tässä sovelluksessa, on vankka kokoelma julistetyylejä, jotka sopivat helposti eri makuun.

Suodattimet ovat erittäin käteviä varsinkin kun haluat parantaa kannen ulkonäköä silmänräpäyksessä. Ja kun olen tarkastellut sen suodattimia, minun on sanottava, että ne ovat merkin yläpuolella.

Toinen asia, joka kannattaa ottaa huomioon, on hyvä valikoima pieniä vuotoja, joilla voi olla tärkeä rooli taustakuvien kaunistamisessa. Jos haluat lisätä hauskoja elementtejä luovuuteen, se tarjoaa myös paljon tarroja, jotka haluat antaa laukauksen.

Hinta: Vapaa

ladata

8. piZap-graafinen suunnittelu ja toimittaja

Luulen, että suurin osa teistä olisi jo tietoinen piZapista ja siitä, miksi sitä arvioidaan erittäin korkealle. No, se on suosittu online-kuvankäsittelyohjelma, joka sisältää laajan valikoiman melko helppokäyttöisiä muokkaustyökaluja kansien, tarinoiden ja viestien luomiseen sosiaalisten verkostojen alustoille, mukaan lukien Facebook ja Instagram. Ja sen mobiilisovellus (iOS: lle ja Androidille) on yhtä tehokas Facebook-kansien luomiseen.

Sen lisäksi, että piZapissa on laaja kokoelma muokkaustyökaluja, siinä on myös joukko ammattimaisesti suunniteltuja fontteja, jotka tekevät tekstistäsi näyttävän. Koska käytettävissä on yli 1,5 miljoonaa rojaltivapaata kuvakuvaa, kuvan valitseminen, joka voi parantaa Facebook-kansiasi, ei saisi olla iso kysymys. Se ei ole kaikki, se tarjoaa myös suuren valikoiman hauskoja tarroja Facebook-kansiesi hauskan osuuden nostamiseksi.

Hinta: 7 päivän ilmainen kokeilu (5,99 / kk tai 35,99 dollaria / vuosi)

ladata

9. Yli: Graafisen suunnittelun valmistaja

Katso tämä yhden luukun ratkaisu paitsi Facebook-kansioihin myös kaikkiin brändinrakennus- ja markkinointitarpeisiisi. Siinä on runsaasti kauniita, käsin kuratoituja ja helposti muokattavia grafiikkaa, kuvia ja videomalleja, jotka ovat helposti muokattavissa.

Se on ihanteellinen työkalu viedä sosiaalisen median peli uudelle tasolle ja tehdä Facebook-sivustasi erottuva ammattimaisilla viesteillä, bannereilla, logoilla ja muulla. Parasta on, että et tarvitse mitään suunnittelutaitoja tämän hyödyntämiseksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Pinso-taustakuva ja julisteiden valmistaja

Kun luot trendikkäitä Facebook-kansikuvien luojia iPhone-sovelluksia, voit luottaa “Pinsoon”. Yksi tämän sovelluksen suurimmista kohokohdista on laaja valikoima malleja yhdistettynä välittömiin tehosteisiin. Siksi ei ole väliä, haluatko tehdä mainoslehtisiä mainostaaksesi brändiäsi, upeita taustakuvia vai hyvännäköisiä onnittelukortteja, se voi täyttää tehtävän.

Koska joku, joka haluaa aina nauttia kiehtovasta taustasta, löysin sen luettelon melko arvokkaaksi. He ovat rikkaita ja elinvoimaisia. Lisäksi se tuottaa melko hyviä tuloksia, kun kyseessä on suuri kokoelma fontteja ja suodattimia, jotka tulevat esiin, kun haluat luovuutesi erottuvan.

Hinta: Vapaa

ladata

Viimeinen sana…

En voi odottaa, että saan tietää palautteestasi näistä Facebook-kansilehden luojan iPhone-sovelluksista. Kerro minulle, mikä näistä sovelluksista on tehnyt sinulle vaikutuksen.

Kurkista myös näihin viesteihin:

  • Parhaat WhatsApp-vaihtoehdot
  • FaceTime-vaihtoehdot
  • Parhaat kollaasien valmistussovellukset
  • Parhaat kuvankäsittelyohjelmat

Jaa palautteesi kanssamme kommenttiosassa.

Uusimmat viestit