Parhaat langattomat kuulokkeet Apple TV: lle vuonna 2021

Apple on jo täyttänyt unelmansa luoda langaton maailma käynnistämällä AirPodit (2016) ja langattomat latausyhteensopivat iPhonet vuonna 2017. Parasta AirPodsissa on, että voit liittää ne kaikkiin Apple-laitteisiin. Ja tämä sisältää myös Apple TV: n. Katsellessasi suosikkiohjelmaa tai elokuvaa Apple TV: ssä et halua häiritä muita; tästä syystä käyttäisit AirPodeja tai muita Bluetooth-kuulokkeita. Rajoitetun akun kapasiteetin vuoksi television käyttäjät saattavat haluta tutkia luetteloa parhaista Bluetooth-kuulokkeista Apple TV: n sisällön katseluun.

 1. Riwbox
 2. Meidong
 3. Mpow
 4. COWIN
 5. Dylan
 6. TaoTronics
 7. WXY
 8. ANSTEN
 9. Picun
 10. Avantree

1. Riwbox

Riwbox on huolehtinut erityisesti mukavuudestasi, ja siksi se on valmistanut tämän parin Bluetooth-kuulokkeita, joissa on muisti-proteiini-korvatyyny. Tämä pehmeä tyyny tuntuu ihmisen iholta, joka antaa sinulle kestävän mukavuuden. Voit katsella suosikki TV-ohjelmiasi tai useita elokuvia viikonloppuna.

Pääpanta on pehmustettu pehmeästi; Siksi tunnet suurta mukavuutta edes pitkään television katselun jälkeen. Vaikka unohdat sammuttaa kuulokkeet, voit katsella ja kuunnella viihdettä äänikaapelilla. Taitettava muotoilu säästää tilaa työpöydälläsi.

USP: Tilaa säästävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. Meidong

Meidong on 30 tunnin toistoajan kanssa yksi parhaista Bluetooth-kuulokkeista Apple TV 4K: lle. Älä koskaan lopeta viihdekeskusteluasi. Kun paristo loppuu, voit jatkaa suosikkisisällön katselua 3,5 mm: n äänikaapelilla. Kun käytät älykästä melunvaimennusta, akku tyhjenee 15 tunnin peliajan jälkeen.

Voit nauttia erinomaisesta äänenlaadusta katsellessasi Apple TV: tä. Tämä on mahdollista 40 mm: n tehokkailla aukkoajureilla. Kotona saatat olla lapsesi tai ärsyttävien vieraiden ympäröimä; mutta voit jatkaa elokuvien ja TV-sarjojen katselua rauhanomaisesti.

USP: 40 mm: n tehokas aukko

Tutustu Amazoniin

3. Mpow

Mpow on yksi johtavista tuotemerkeistä Apple-laitteiden äänilisälaitteiden maailmassa. Näillä vaikuttavilla Bluetooth-kuulokkeilla on korkealaatuinen stereoääni, jonka kaikki Apple TV -käyttäjät rakastavat. 40 mm: n neodyymielementti, CSR-siru ja korvan ympärillä oleva tyynymalli poistavat ulkoisen melun kokonaan, kun tyyny sulkee korvasi.

Pikalataus on yksi kuulokkeiden merkittävimmistä ominaisuuksista. Vain 10 minuutin latauksella voit pelata 2 tuntia. Joten kun akun varaus on vähissä, voit ladata ne kymmeneksi minuutiksi ja nauttia kahden tunnin musiikin soittamisesta.

USP: Pikalataus

Tutustu Amazoniin

4. Cowin

Cowin on asentanut tehokkaan 800 mAh: n akun; tämä saa sinut katsomaan ohjelmiasi pitkään. Ammattimainen aktiivinen melunvaimennus on tämän tuotteen merkittävä ominaisuus; tämä voi vähentää ulkoista melua merkittävästi. Jos et käytä tätä kuuloketta Apple TV: lle, voit käyttää sitä matkoillasi, koska se poistaa tehokkaasti lentokoneen matkustamomelun, kaupunkiliikenteen tai kiireisen toimiston.

Yllätyt, kun tiedät, että aktiivinen melunvaimennustekniikka toimii langallisessa ja langattomassa tilassa. Tässä Bluetooth-kuulokkeessa on 45 mm: n suuriaukkoiset ohjaimet, jotka antavat sinulle syvän ja tarkan bassovasteen. Arvostat sen terävää, voimakasta ääntä.

USP: 45 mm: n suuriaukkoiset ohjaimet

Tutustu Amazoniin

5. Dylan

Voit määrittää tämän langattoman kuulokkeen nopeasti ja aloittaa sen käytön Apple TV: n kanssa. Kun Apple TV Bluetooth ei toimi, voit käyttää lähetystilaa; käytä tätä Bluetooth-kiekkoa kytkeäksesi kaikki laitteet, joissa on kuulokeliitäntä. Dylanissa on Bluetooth 5.0 ja Qualcomm-piirisarja, joka varmistaa tarkan synkronoinnin.

Tämän tuotteen paras ominaisuus on lähettimen signaalin ulottuvuus, joka on jopa 100 jalkaa. Voit katsella valitsemiasi videoita, elokuvia ja TV-ohjelmia pitkältä etäisyydeltä. Pelaajille tämä Bluetooth-lähetin antaa heille mahdollisuuden lisätä toinen pari kuulokkeita, jotta he voivat kommunikoida kumppaneidensa kanssa.

USP: Monipuolinen toiminnallisuus

Tutustu Amazoniin

6. TaoTronics

Olet erittäin innoissasi katsella elokuvaa lauantai-iltana ja tiedät, että TaoTronics-langattomissa kuulokkeissasi on vähän virtaa. Sen sijaan, että lyödä päätäsi seinää vasten, voit ladata kuulokkeet nopeasti viidessä minuutissa ja katsella elokuvaa kaksi tuntia. Pikalataustekniikka kytkee kuulokkeet nopeasti. Vain 45 minuutissa kuulokkeet tarjoavat sinulle 30 tunnin musiikin toiston.

Mukavuutesi vuoksi voit säätää pääpannan 90 astetta ja käyttää kuulokkeita koko päivän. Käytä kantolaukkua tuotteen turvalliseen varastointiin ja kuljettamiseen.

USP: HD-äänenlaatu

Tutustu Amazoniin

7. WXY

WXY Bluetooth-kuulokkeet ovat kaunis lahja tytöille tai naisille, joilla on tarkat maut. Ruusutytöt ja nuoret naiset arvostavat suuresti kuulokkeiden kultaista väriä. Voit nauttia Apple TV -ajastasi pitkiä tunteja, koska ne antavat sinulle 14 tuntia musiikkiaikaa. Kun akku tyhjenee, voit ladata sen 450 mAh: n akun USB-kaapelilla vain 2,5 tunnissa.

Voit käyttää näitä Bluetooth-kuulokkeita kolmessa eri tilassa: langattomat, langalliset ja MP3. Huomaa, että kun käytät langallista tilaa, mikrofoni poistetaan käytöstä.

USP: Korvanappien säätimet

Tutustu Amazoniin

8. ANSTEN

ANSTEN on suunnitellut nämä langattomat kuulokkeet ainutlaatuisella tavalla. Toisin kuin muut kuulokkeet, ANSTENin langattomat kuulokkeet voivat lähettää signaalia jopa 50 metriä. Etäisyys ei haittaa signaalia, koska se tukee nollaviiveitä; Tuote on ihanteellinen Apple TV: n käyttöön. Ellei sähkökatkoa tapahdu, kuulokkeet eivät menetä yhteyttä lähettimeen.

Plug and Play -ominaisuus on poikkeuksellisen kätevä vanhuksille, jotka haluavat katsella elokuvia ja TV-ohjelmia Apple TV: ssä. Tämän kuulokkeen akku voi toimia 25 tuntia yhtäjaksoisesti.

USP: Ainutlaatuinen pohjarakenne

Tutustu Amazoniin

9. Picun

Picun esittelee Bluetooth 5.0 -tekniikkaa yhdistettynä hi-fi-stereoääniin. Kaksois 40 mm: n suuren aukon ohjain tarjoaa vakaamman lähetysnopeuden ja korkealaatuisen äänilähdön. Parempaa musiikin kuuntelua varten Hi-Fi-stereoäänikokemuksella Picun tarjoaa korvatyynyt, jotka peittävät korvasi kokonaan. Seuraavaksi voit uppoutua rikkaaseen äänentoistoon.

Pitkäkestoista mukavuutta varten kuulokkeissa on muisti-proteiini-korvatyyny, joka tuntuu ihmisen ihon tekstuurilta. Voit katsella elokuvia ja kuunnella musiikkia Apple TV: ssä tuntikausia.

USP: Hi-Fi-stereoääni

Tutustu Amazoniin

10. Avantree

Avantreen kuulokkeet ja Bluetooth-lähetin muodostavat yhteyden automaattisesti, kun käynnistät ne; sinun ei tarvitse muodostaa laiteparia. Nopea virta -tekniikka vähentää Bluetooth-viivettä. Se tuottaa korkealaatuista ääntä tarkassa synkronoinnissa.

Voit yhdistää lähettimen muiden Bluetooth-vastaanottolaitteiden kanssa, joihin voi kuulua muita kuulokkeita tai kaiuttimia toimistossa tai kotona. Avantree-laitteen Audikast-lähetin toimii jopa 100 jalkaan.

USP: Nopea virta tekniikka

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ystävät!

Kirjautua ulos…

Apple TV: n Bluetooth-kuulokkeet auttavat sinua katsomaan suosikkisisältösi häiritsemättä muita kotona. Kun katsot myöhäisillan ohjelmia, television äänenvoimakkuus saattaa häiritä lapsiasi tai puolisoasi. Tämän tilanteen välttämiseksi voit liittää langattomat kuulokkeet Apple TV: hen ja kuluttaa viihdettä.

Liittyvät tarjoukset:

 • Parhaat Apple TV 4K -lisävarusteet
 • 4K-näytöt Apple TV 4K: lle
 • Parhaat Bluetooth-näppäimistöt Apple TV: lle
 • Parhaat AirPods Max -vaihtoehdot halvemmalla

Mitkä Bluetooth-kuulokkeet haluaisit ostaa Apple TV: lle?

Uusimmat viestit