Netflix-tilauksen peruuttaminen iPhonessa ja iPadissa

Netflixillä on suoraviivainen lähestymistapa, jonka ansiosta aktiivisen tilauksen peruuttaminen on uskomattoman helppoa. Jos et enää halua jatkaa palkkion maksamista, olet lopettanut haluamasi ohjelmien katselun tai aiot siirtyä Netflix-vaihtoehtoon, on järkevää peruuttaa nykyinen suunnitelma. Lue lisää siitä, miten voit peruuttaa Netflix-tilauksesi iPhonesta tai iPadista.

 • Mitä tapahtuu, jos peruutat Netflix-tilauksen?
 • Netflix-tilauksen peruuttaminen iPhonessa ja iPadissa
 • Kuinka peruuttaa Netflix-tilauksesi T-Mobilelta

Mitä tapahtuu, jos peruutat Netflix-tilauksen?

  • Voit jatkaa katselua nykyisen laskutusjaksosi loppuun asti. Tämä pätee, vaikka olisit ilmaisessa kokeilussa.
  • Jos sinulla on Netflix-lahjakortti tai tarjoussaldo, voit nauttia Netflixistä, kunnes tämä kortti tai tarjoussaldo on käytetty loppuun.
  • Netflix pitää sinut katseluaktiviteeteissa, suosituksissa, luokituksissa ja tilin tiedoissa kymmenen kuukauden ajan. Jos liityt uudelleen näiden kymmenen kuukauden aikana, voit saada sujuvan kokemuksen ja poimia sieltä, mihin jäit.

Netflix-tilauksen peruuttaminen iPhonessa ja iPadissa

 1. Käy Netflix.comissa Safarilla tai millä tahansa valitsemallasi selaimella. Kirjaudu sisään tarvittaessa.
 2. Napauta vasemmassa yläkulmassa hampurilainen-kuvake.
 3. Näpäytä Tili.
 4. Selaa alaspäin ja napauta Peruuta jäsenyys. Vahvista lopuksi toimintasi.

Myös vaiheet Netflix-tilauksen peruuttamiseen tietokoneella tai Android-puhelimella ovat samanlaisia. Vaikka nautit Netflixistä useilla laitteilla, sinun on peruutettava se vain kerran millä tahansa laitteella.

Tärkeä: Netflix ei enää tue uusien tilaajien laskutusta iTunesin kautta. Mutta jos olet vanha käyttäjä, jolta laskutetaan iTunesin kautta, joudut peruuttamaan tilauksesi App Storesta tai Asetukset-sovelluksesta.

Merkintä: Yksittäisten profiilien poistaminen Netflixissä tai sovelluksen poistaminen ei peruuta tilaustasi.

Kuinka peruuttaa Netflix-tilauksesi T-Mobilelta

Jos haluat peruuttaa Netflix on Us -tilauksen, sinun on poistettava T-Mobile Netflixin maksutapana. Käytä tätä varten T-Mobile-sovellusta tai ota yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa haluamallasi tavalla. Saat lisätietoja peruuttamisesta virallisella T-Mobile -sivulla tai Netflix-ohjesivulla.

Kirjautua ulos

Näin voit peruuttaa Netflix-tilauksesi iPhonella tai millä tahansa muulla laitteella. Mikä sai sinut tekemään tämän? Ole hyvä ja jaa ajatuksesi kanssamme alla olevassa kommenttiosassa.

Seuraavaksi haluat lukea joitain aiheeseen liittyviä viestejä. Nämä olisivat hyödyllisiä, jos aiot palata Netflixiin pian. Voit myös jakaa nämä ystävillesi tai perheellesi, jotka rakastavat nauttimista.

 • Kuinka käyttää Netflix Party -ohjelmaa Macissa
 • Parhaat Netflix-sovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Kuinka peilata Netflix iPhonesta älytelevisioon
 • Salaiset Netflix-koodit piilotettujen luokkien selaamiseen
 • Netflix-vinkkejä iPhonelle, iPadille ja Macille

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found