Parhaat iPhone 6s -kotelot vuonna 2021

Myönnä se, aivan ensimmäinen asia ostettuasi Applen lippulaitteen iPhone 6s; sinun tarvitsee vain ostaa kotelo sen suojaamiseksi. Älä piilota iPhone 6: n kauneutta läpinäkymättömien koteloiden taakse. Jos saisit sen, voit ylistää sitä. Jos haluat silti mennä avoimiin tapauksiin, meillä on jo luettelo niistä. Tässä on lueteltu joitain parhaista iPhone 6s -koteloista, jotka eivät peitä laitteen kauneutta. Katsokaa vain luetteloa, ja olen varma, että saat täydellisen yhteensopivuuden iPhone 6: eesi.

1.Trianium

Trianium Clear Cushion -kotelossa iPhone 6s: lle on kaksi suojakerrosta. Ensimmäinen on iskunvaimennuskehys, joka huolehtii laitteestasi normaalista putoamisesta ja kolhuista. Toinen on kiinteä runko, joka hoitaa naarmut, pölyn ja lian.

Suojauksen lisäksi se on täysin läpinäkyvä ja antaa älypuhelimesi loistaa hinnalla millä hyvänsä! Clear Cushion -tuotteessa on neljä kiehtovaa värivaihtoehtoa.

USP: Naarmunkestävä

Tutustu Amazoniin

2. Spigen

Spigen on yksi tunnetuimmista Applen lisävarusteiden tuotemerkeistä. Ultra Hybrid -kotelossa on leima ja se on pitkä näkökulmasta. Hard PC: n ja TPU: n fuusio on antanut kotelolleen tarvittavan voiman suojata iPhonea putoamisilta.

Kumipuskuri kestää melko hyvin iskuja. Korotettu huuli lisää suojakerroksen asevarastoonsa. Spigenin Ultra Hybrid -kirkas kotelo on saatavana viidessä värivaihtoehdossa.

USP: Ilmatyynytekniikka

Tutustu Amazoniin

3. Maxboost

Maxboost Liquid Skin -kotelo iPhone 6s: lle on suhteellisen ohuempi kuin muissa tapauksissa. Älä unohda sitä, koska se on ohut; se voi suojata laitettasi kaikilta tavanomaisilta kulumisilta. Sen lisäksi kotelo suojaa itseään myös naarmuilta, koska siinä on naarmuuntumista estävä pinnoite. Lopuksi, Liquid Skin on saatavana vain kahdessa värissä - ruusukulta ja erittäin kirkas.

USP: Naarmunkestävä

Tutustu Amazoniin

4. JAHOLAN

Kaunis on täydellinen sana sanalle “JAHOLAN”. Tämä TPU-tapaus ei ole vain melko pehmeä, mutta myös erittäin joustava. Joten ulkopinnalla on sileä ja tarttuva tunnelma, mikä tekee kämmenestäsi mukavamman pitää iPhonea.

Kukkakuvio on kannen kerroksessa. Siten se ei naarmuta tai menetä viehätystä. Kun iskunkestävä runko on yhdistettynä korotettuun, se voi tarjota tarvittavan suojauksen älypuhelimelle.

JAHOLAN erottuu kuitenkin saatavuudesta 30 houkuttelevalla mallilla.

USP: Kaunis kukka kuvio

Tutustu Amazoniin

5. iXCC

6,99 dollaria, iXCC: n selkeä kansi näyttää olevan enemmän kuin hieno veto. Kotelo on peittänyt suurimman osan alustoista, jotta älypuhelimesi näyttää edelleen tyylikkäältä antamatta mahdollisuutta kolhuja vahingoittaa sitä.

Takalevy on panssaroitu kovalla muovilla, kun taas rungossa on pehmeä TPU. Kestävän kotelon ja puskurirakenteen ansiosta kotelo kestää vaivattomasti iskuja.

Lisäksi viistottu reuna varmistaa, että sekä kameralla että kosketusnäytöllä on haluttu suoja naarmuilta.

USP: Mukava ja suojaava muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. AILUN

Toinen halpa (5,89 dollaria) mutta erittäin vaikuttava iPhone 6s -kotelo. Se on kovan akryylin ja pehmeän TPU: n sekoitus. Vaikka tukeva takapaneeli vahvistaa rakennetta, sileä puskuri kestää iskuja.

Pääasiassa kumisten sivujen takia on melko mukava pitää iPhonea. Korotetut reunat varmistavat, että näyttö ja kamera eivät kosketa pintaa.

Suojauksen lisäksi aukot näyttävät olevan tarkkoja - tarjoavat vaivattoman pääsyn portteihin ja kaiuttimiin.

USP: Naarmuuntumaton muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. OtterBox SYMMETRY CLEAR -SARJA

OtterBox SYMMETRY CLEAR -sarja on välttämätön ihmisille, jotka haluavat tyylikkään ja erittäin kestävän läpinäkyvän kotelon. Tässä selkeässä kotelossa on kaksikerroksinen rakenne, joka on varustettu kestämään iskuja.

Se pystyy myös pitämään poissa naarmuilta. Kohotetut reunat suojaavat kosketusnäytön turvallisuutta. Viimeiseksi, tämä Symmetry Clear -sarjan läpinäkyvä kotelo on saatavana 18 värissä.

USP: Melko kestävä

Tutustu Amazoniin

8. MOSNOVO

MOSNOVO-kirkas kotelo esittelee kaunista henna-mandalan kukka-pitsiä. Siinä on TPU-kehys, joka pystyy täysin absorboimaan iskut. PC-taustalevy on riittävän tukeva estämään kolhujen vaikutukset. Apple-logo loistaa edelleen läpi esteettömästi.

Tämä läpinäkyvä kotelo sopii täydellisesti iPhone 6: eesi; joka tarjoaa mukavan pääsyn kaikkiin painikkeisiin ja portteihin. Lisäksi kymmenen värivaihtoehtoa tarjoavat sinulle mahdollisuuden valita älypuhelimesi houkuttelevin kansi.

USP: Henna mandala kukkakuvio

Tutustu Amazoniin

9. JETech

JETech-kotelo on yksinkertainen muotoilu, joka tarjoaa iPhonen 6-laitteille täydellisen itsenäisyyden paljastaakseen sen vaikuttavan profiilin. Luotu PC- ja TPU-fuusiolla, tämä läpinäkyvä vaimentaa iskuja.

Ilmapehmustetut kulmat tekevät siitä suojaavamman. Koska kotelo on erittäin joustava, sen poistamisessa ei ole vaikeuksia. JETech-läpinäkyvässä kotelossa on viisi värivaihtoehtoa, kuten musta, kulta, harmaa, kirkas HD ja ruusukulta.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. FlexGear Aura X

FlexGear Aura X on erittäin suojaava. Mikä tekee niin tukevasta on kaksikerroksinen rakenne. Pehmeällä TPU-kehyksellä se kestää iskuja ja tarjoaa ylimääräisen otteen, jonka avulla voit pitää laitetta mukavasti.

Kirkas PC-selkä kestää pudotuksia. Sen mukana tulee näytönsuoja, joka tarjoaa enemmän suojaa kosketusnäytöllesi. Kameran, porttien ja anturien tarkat aukot antavat tälle läpinäkyvälle kotelolle muodon.

USP: Naarmunkestävä

Tutustu Amazoniin

11. DIW

DIW: n selkeä kotelo on täydellinen yhdistelmä kestävyyttä ja tyyliä. On kristallinkirkasta ylpeillä iPhonen 6: n kauneudesta. Vaikka se on myös tarpeeksi vahva varmistaakseen, että kauneus ei haalistu normaalilla putoamisella tai kolahduksella. Kotelon takaosa on valmistettu pehmeästä TPU: sta, kun taas puskurin vahva PC-materiaali toimii iskunvaimentimena.

Kotelon tarkat leikkaukset saavat sinut tuntemaan, ettei asiaa olisi lainkaan. Lisäksi se ei muutu keltaiseksi ajan myötä, kuten useimmat selkeät tapaukset. Viimeisenä on myös kaksi erilaista väriä - musta ja kirkas.

USP: Vahva PC-puskuri

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Kirjautua ulos

Nämä selkeät tapaukset esittävät vaikuttavaa muotoilua ja pystyvät absorboimaan iskuja ja puolustamaan laitettasi tyhjästä. Lisäksi ne ovat erittäin kevyitä ja sopivat täydellisesti iPhone 6: een. Minkä läpinäkyvän kotelon olet valinnut koristamaan laitteesi ulkoasua? Kerro meille sen nimi ja laatu, jonka haluat nähdä kaikissa selkeissä tapauksissa.

Haluat katsoa:

  • Parhaat iPhone 6s -jalustakotelot
  • Parhaat iPhone 6s -lompakkokotelot
  • iPhone 6s -kuoret
  • Parhaat iPhone 6s -kotelot

Uusimmat viestit