Paras iPhone 6 / 6s -panssarilasi vuonna 2021

Tarvitseeko iPhone 6 / iPhone 6s näytönsuoja? Tämä on kysymys, joka kannattaa kysyä ostaessasi mitä tahansa näytönsuojaa iPhone 6: lle, koska sen mukana tulee olennaisesti ionivahvistettu Gorilla Glass. Se on naarmuuntumaton, mikä varmasti auttaa, mutta vain silloin, kun olet taipuvainen pudottamaan puhelinta vahingossa. Ihanteellinen vaihtoehto suojata iPhone 6 / 6s -näyttöäsi on valita yksi karkaistusta lasista valmistetuista näytönsuojista.

1. G-panssari

G-Armor tuo karkaistusta lasista valmistetun näytönsuojan iPhone 6s: lle. Tällä 0,3 mm paksulla kalvolla on 2,5D kaarevat reunat, jotka tarjoavat 100% kosketustarkkuuden ja suuren näytön herkkyyden. Näytönsuoja antaa sinulle 99,9% läpinäkyvyyden ja siten maksimaalisen luonnollisen näytön.

Nauti HD-katselukokemuksesta, mutta sinun ei tarvitse huolehtia öljy- ja hiki tahroista. suojuksessa on hydrofobinen ja oleofobinen pinnoite, joka suojaa näytön naarmuilta, öljyltä, vedeltä ja sormenjäljiltä.

USP: Luonnollinen näyttö

Tutustu Amazoniin

2. Supershieldz-lasinen näytönsuoja

SuperShieldzin karkaistusta lasista valmistetulla näytönsuojalla iPhone 6: lle ja iPhone 6: lle on yli 1000 luokitusta Amazonilla, ja sillä on hyvä tuuletin. Siinä on 9H-kovuus, asennus ilman kuplia ja se kestää tehokkaasti öljyä ja sormenjälkiä. Sen lisäksi se kestää myös naarmuja, pölyä ja likaa.

Pakkauksessa on kaksi näytönsuojaa. Jos sinulla on iPhone 6 yhdessä iPhone 6s: n kanssa, voit käyttää samaa molemmissa. Kaiken kaikkiaan se on hyvää vastinetta rahalle.

USP: Kestää sormenjälkiä

Tutustu Amazoniin

3. MaxTeck

MaxTeck esittelee särkymättömän lasin näytönsuojan iPhonellesi. 100% tarkka ja erittäin reagoiva karkaistun lasin suojus tarjoaa maksimaalisen suojan laitteellesi pitäen 3D Touch -toiminnon ennallaan. 0,26 mm: n ohut näytönsuoja suojaa puhelimesi näyttöä pudotuksilta, naarmuilta, naarmuilta ja kolhuilta.

Tämä näytönsuoja on valmistettu erityisesti käsitellystä karkaistusta lasista suojaamaan puhelimesi näyttöä iskuilta. Sen 9H-kovuus vaimentaa iskuja tehokkaasti.

USP: Erityisesti valmistettu karkaistu lasi

Tutustu Amazoniin

4. Voimateoria

Tällä Power Theory -tuotteella on japanilainen Asahi-karkaistu lasi. Parasta tästä tuotteesta on, että sen mukana toimitetaan täydellinen asennussarja. Sen täydellinen asentaminen on erittäin helppoa. Jos sekoitat asennuksen, yritys väittää lähettävänsä sinulle uuden suojan ilmaiseksi. Sen lisäksi se suojaa iPhonen näyttöä tehokkaasti naarmuilta, sormenjäljiltä, ​​öljyltä, pölyltä ja lialta.

Lasi on erittäin ohut, mutta se on 9H-kovuus. Koska se on erittäin ohut, se ei estä kosketusherkkyyttä iPhonen käytön aikana. Kaiken kaikkiaan se on loistava tuote laitteellesi.

USP: Erittäin ohut ja 9H-kovuus

Tutustu Amazoniin

5. iCarez

iCarez Premium Glass -näytönsuoja koostuu täydellisestä laserleikkauksesta; kovakerroksinen kerrostettu lasilevy, joka kestää kaikki ulkoiset voimat. Se toimii ihanteellisena suojana iPhonen näytöltä ja vastustaa sitä iskuilta.

Lasinen näytönsuoja on 9H naarmuuntumaton, paksuus 0,33 mm ja pyöristetyt reunat. Siinä on oleofobinen pinnoite, joka auttaa pitämään näytön puhtaana tahroista ja sormenjäljistä. Se tarjoaa todellisen kosketusherkkyyden minimaalisilla häiriöillä. Tämä antibakteerinen lasisuojus on helppo asentaa ja ottaa pois ilman kuplia ja jäämiä.

USP: Kuiva levitys

Tutustu Amazoniin

6. JETech

Äärimmäisen kovan lasisen näytönsuojan, JETech Premium karkaistun lasisen näytönsuojan, voi kestää naarmuja jopa 9H asti. Se voi suojata iPhone 6 / 6s -näyttöäsi naarmuilta, jotka johtuvat näppäimistä, veitsestä ja mahdollisista terävämmistä esineistä.

Se on rakennettu korkealaatuisella karkaistulla lasilla, jonka paksuus on 0,3 mm ja pyöreät reunat, ja se sopii 4,7 tuuman iPhone-näyttöön täydellisesti. Lasisuoja tarjoaa todellisen kosketusherkkyyden ja maksimaalisen terävän terävyyden, koska se on erittäin herkkä ja erittäin läpinäkyvä. Suoja, joka on helppo asentaa ja poistaa, pitää näytön sormenjäljetön ja tahraamattoman.

USP: Vaikeampi kuin veitsi

Tutustu Amazoniin

7. Tech Armor Premium Ballistic Glass Näytönsuoja

Tech Armor Premium Ballistic Glass -näytönsuojan käyttö on tyylikäs tapa suojata iPhone 6: n tai iPhone 6: n näyttöä. Näyttösi on täysin suojattu naarmuilta, kaatumisilta ja iskuilta.

Suoja koostuu tarkasta laserleikatusta karkaistusta lasista, joka on rakennettu kiillotetuilla ja pyöristetyillä reunoilla. Ballistinen lasinen näytönsuoja tarjoaa lähes 100% HD-tarkkuuden, tarkkuuden ja todellisen kosketusherkkyyden. Lisäksi se auttaa pitämään puhelimesi näytön puhtaana öljystä, tahroista ja sormenjäljistä oleofobisen pinnoitteen takia.

USP: Helppo asennus

Tutustu Amazoniin

8. LUVVITT

LUVVITT Glass -näytönsuoja, joka sopii iPhone 6: n 4,7 tuuman näyttöön, on valmistettu korkealaatuisesta japanilaisesta Asahi-karkaistusta lasista, joka kestää naarmuja jopa 9H: n tai sitä korkeammalla. Tämä kestävä taso tekee lasista yhtä kovaa kuin timantti, jolloin se sietää kaikenlaisia ​​ulkoisia voimia näytöllä.

Lasinsuojuksen pinnan alla on erittäin kirkas ja erittäin iskunkestävä kerros. Tämä 0,33 mm: n paksuusinen premium-lasi on täysin ohut, jotta se tarjoaa riittävän vahvuuden puhelimeesi. Sen lisäksi suojuksella on korkea kosketusherkkyys, joka tekee sujuvasta kosketuskokemuksesta. Suojan pyöristetyt reunat saavat sen tarttumaan tiukasti näyttöön ilman jäämiä.

USP: Japanilainen Asahi-karkaistu lasi

Tutustu Amazoniin

9. ZAGG InvisibleShield

ZAGG on nimennyt näytönsuojan seuraavaksi kehitykseksi. InvisibleShield Glass -näytönsuoja on rakennettu huippuluokan karkaistulla lasilla, joka antaa korkeimman mahdollisen naarmuuntumisen ja samalla säilyttää selkeän kuvan tarkkuuden.

InvisibleShield-lasin paksuus on 0,4 mm, ja siinä on erityinen öljynkestävä pinnoite, joka estää luonnolliset ihoöljyt näytöltä. Lasi on helppo asentaa vain sijoittamalla ja työntämällä, ja se tarjoaa erittäin kosketusherkkyyden.

USP: Herkkä ja erittäin sileä

Tutustu Amazoniin

10. KABB

Haluatko saada vahvan näytönsuojan erittäin ohuella profiililla? Laadukkaasta karkaistusta lasista valmistettu KABB voi olla yksinkertainen valinta. 9H-kovuuden naarmuuntumaton, se tarjoaa iPhonen kosketusnäytölle täydellisen suojan. Koska se on kolme kertaa vahvempi kuin tavallinen näytönsuoja, se on myös melko kestävä.

Erinomainen piin tarttuvuus antaa sen asentaa oikein. Automaattinen absorptio eliminoi kuplat tai jäännökset. Sileä pinta reagoi hyvin kosketukseen.

USP: Kuplaton liimat

Tutustu Amazoniin

11. amFilm

99%: n läpinäkyvyydellä amFilm-panssarilasi tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen. Se on vain 0,3 mm paksu ja täysin yhteensopiva kosketusnäytön herkkyyden kanssa.

9h-kovuus on erittäin naarmuuntumaton ja tekee siitä erittäin kestävän. Laadukkaan materiaalin ansiosta sillä on kestävyys. Oleofobinen pinnoite estää sormenjäljet.

USP: Erittäin kestävä

Tutustu Amazoniin

12. Herra Kilpi

Mr. Shield antaa sinulle kolme kappaletta karkaistua lasia. Puhelimesi kosketusnäyttö on nyt suojattu naarmuilta, iskuilta, koska tämä on HD-kirkasta ballistista lasia. Laserleikattu tarkkuus kiillotetuilla pyöristetyillä reunoilla tekee tästä kalvosta kauniimman.

iPhone 6s -kosketusnäytöllä on kaarevat reunat, ja Mr.Shieldin näytönsuojat eivät peitä koko aluetta. Kun näytön peitto on 100%, näytönsuoja alkaa irrota aiheuttaen turhautumista asiakkaille.

USP: HD kirkas ballistinen lasi

Tutustu Amazoniin

13. Maxboost

Maxboost on kuuluisa ohuiden lasien näytönsuojusten valmistamisesta iPhonelle. Tämä on ohuin karkaistu lasi näytönsuoja maailmassa. 0,2 mm: n paksuudella Maxboost tarjoaa naarmuuntumattoman 3D-kosketusherkän näytönsuojan iPhone 6: lle.

Maxboost-lasisuojuksen avoin reuna kattaa vain puhelimesi kosketuksen tasaisen alueen. Näytönsuojan HD-suojaus suojaa etukameraa, ASL-anturia ja läheisyysantureita. Saat nolla häirintää itsesi.

USP: Avoin reuna

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

On aina parempi olla virran turvallisemmalla puolella. Muista, että julma naarmu voi vahingoittaa vakavasti laitteen näyttöä. Kallisarvoinen älypuhelin, kuten iPhone 6 / 6s, ansaitsee olennaisen suojan pitkäikäisyytensä säilyttämiseksi.

Suosittelen, että tutustut myös näihin luetteloihin:

  • Parhaat lompakkokotelot iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat jalustakotelot iPhone 6: lle
  • Vedenpitävät kotelot iPhone 6 / 6s -puhelimille

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found