Parhaat hääsuunnitteluohjelmat iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Kysy keneltä tahansa: "Mikä oli ikimuistoisin päivä elämässäsi?" ja yleisin vastaus, jonka saatat saada, on ”Hääpäiväni!” Haluat olla sielukas kumppani, joka voi rakastaa ja huolehtia sinusta sydämen ytimestä koko elämäsi ajan. Ja kun tapaat lopulta herra / rouva täydellisen, kaipaat naimisiin kumppanisi kanssa ja haluat tehdä häätsi upean kokemuksen. Silloin iPhonen parhaat Wedding Planner -sovellukset voivat lisätä kaivatun siiven koko asiaasi!

1. Solmu hääsuunnittelija

Jos haluat henkilökohtaisemman ja yhden luukun ratkaisun, älä katso tätä erittäin suosittua iOS: n hääsuunnittelijaa pidemmälle. Yksi tämän sovelluksen suurimmista kohokohdista on, että saat valtavan yli 250 000 myyjän ja paikan kirjaston. Siksi sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa löytääksesi oikean paikan ja myyjän tarpeidesi mukaan.

Voit luoda täysin muokattavan häätarkistuslistan ja pysyä mukana heidän kanssaan. Laskuri varmistaa, että voit suorittaa tehtävät suunnitellusti.

Lisäksi voit luoda häät-verkkosivustoja, jotta vieraasi löytävät kaiken tarvittavan tiedon yhdestä paikasta. Vielä parempi, se tarjoaa myös ehdotuksia asioista, joita sinun tulisi välttää tarpeettomien menojen vähentämiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

2. WeddingWiren hääsuunnittelija

Tämä WeddingWiren iPhone-hääsuunnittelija on oikeassa rahassa, kun on kyse koko prosessin yksinkertaistamisesta. Aloita luomalla luettelo kaikista suoritettavista tehtävistä ja suorita ne täydellisesti ajoissa. Ja henkilökohtaisista vaatimuksistasi riippuen myös mukautat tarkistuslistan.

Voit käydä 3D-retkillä useissa paikoissa, ja jos jokin kiinnittää katseesi, vierailet siellä omaan sopivaan aikaan. Siinä on massiivinen häämyyjähakemisto, joten sopivamman valitseminen ei ole koskaan iso juttu.

Lisäksi liityt jatkuvasti kasvavaan yhteisöön vuorovaikutuksessa muiden mukana olevien parien kanssa jakamaan ideoita ja saamaan myös tappajavinkkejä.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Trello

Ensinnäkin, Trello on organisointityökalu eikä perinteinen hääsuunnittelija. Se voi kuitenkin olla erittäin käyttäjäystävällinen auttaa sinua suunnittelemaan suurta päivää.

Suurten tapahtumien, kuten häät, järjestäminen ja satojen vieraiden täydellinen hallinta ei ole koskaan helppoa. Siksi Trellon kaltaisella sovelluksella voi olla ratkaiseva ero.

Mikä tekee tästä sovelluksesta hieno veto on, että sen avulla voit suunnitella kaiken työn systemaattisesti. Siksi voit suorittaa jokaisen tehtävän ajoissa halutulla tuloksella. Yksinkertaisemman kokemuksen saamiseksi voit lisätä tarkistuslistoja, tarroja ja eräpäiviä varmistaaksesi, että jokainen tärkeä työ saa tarvittavan huomion ja valmistuu hyvissä ajoin ennen määräaikaa.

Toinen asia, joka tekee siitä niin arvostettavan, on täysin muokattava käyttöliittymä. Joten sillä ei ole väliä, suunnitteletko suloisen hääjuhlan vai suurten projektien luomista, se voi täyttää kysyntänne saumattomasti.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Solmi solmu

Haluatko muistaa jokainen hetki, joka johtaa suureen päivään? "Tie The Knot" voi lisätä maustetta joka hetkeen.

Sovelluksen avulla voit luoda lähtölaskennan häihisi, jotta pääset mukavasti lähemmäksi erityispäivää. Voit lisätä hääpäiväsi päivämäärän ja kellonajan ja jopa asettaa valokuvasi lähtölaskennassa.

Sovellus lähettää sinulle ilmoituksen lähtölaskennasta joka päivä ja jopa antaa sinun jakaa sen sosiaalisen median kautta. Sen lisäksi, että lisäät tunneisi iloa, se voi myös auttaa sinua pitämään suunnittelusi oikeassa synkronoinnissa.

Hinta: Vapaa

ladata

5. WeddingHappy

"WeddingHappy" on se, mitä sinun pitäisi valita suunnitellaksesi tulevat häät juuri haluamallasi tavalla. Pidän paljon tästä hääsuunnittelijasta on täysin muokattava käyttöliittymä. Tämä tarkoittaa, että saat täydellisen hallinnan kaikkeen, mikä sinulle on tärkeää.

Aloittaaksesi sinun tarvitsee vain syöttää odotettu hääpäivä ja täyttää sitten tehtäväluettelot. Sitten voit seurata vaivattomasti kaikkia tärkeitä asioita, mukaan lukien kulut. Reaaliaikaisilla ilmoituksilla sovellus pitää sinut ajan tasalla.

Löydät hääammattilaiset ja voit ottaa heihin yhteyttä suoraan sovelluksesta. Ja kyllä, jaat kuinka asiat liikkuvat ystävillesi Facebookin ja Instagramin kautta.

Hinta: Vapaa

ladata

6. LadyMarry

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, LadyMarry on monipuolinen hääsuunnittelija. Ja mikä antaa sovellukselle edun moniin kilpailijoihin nähden, on sen tarjoama mukavuus.

Kun tämä sovellus on käytettävissäsi, sinulla ei ole mitään ongelmaa päästäksesi kaikkiin tarvittaviin tehtäviin. Lisäksi voit seurata edistymistä ilman vaivaa.

Saat mahdollisuuden valita laajasta toimittajaluettelosta sekä budjetin että tarpeiden mukaan. Voit kutsua ystäväsi myös osallistumaan suunnitteluun. Lisäksi se tekee vierailuluetteloiden hallinnasta ja kuolleiden menojen seuraamisesta helppoa.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Appy Pari Häät App

“Appy Couple” on paljon tarjottavaa. Tämän sovelluksen USP on kyky antaa sinun hallita ihanteellisesti kaikki häät jakamistarpeet. Joustavuuden lisäämiseksi se tukee useita järjestelmänvalvojia ja mukana tulee erittäin kätevä RSVP-hallinta.

On täydellinen vieraskirja, jotta voit hallita vieraasi täydellisesti. Siinä on myös hyödyllinen lähtölaskenta, joka pitää sinut latauksessa. Kaiken lisäksi rekistereiden ja lahjaluetteloiden lisääminen tekee siitä tärkeän hääsuunnittelijan.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Hääpaikka

Löydä täydellinen paikka häät ei ole suuri, kun sinulla on sovellus, kuten "Wedding Spot". Sovelluksen avulla voit selata yli 10000 erittäin arvostettua hääpaikkaa Yhdysvalloissa.

Voit etsiä tapahtumapaikkaa sijainnin, budjetin ja jopa vieraiden määrän mukaan. Ja jos jokin paikka näyttää sopivan tarpeisiisi, varaat tapaamisen suoraan.

Lisäksi Wedding Spot tarjoaa myös erikoisalennuksia ja puskuritarjous. Voit siis hyödyntää näitä yksinomaisia ​​tarjouksia säästääksesi paljon rahaa!

Hinta: Vapaa

ladata

9. KeMeGood

Huippuluokan hääsuunnittelijalle, kuten “WedMeGood”, tulisi aina tarkastella tarkasti. Arvaa mitä; Olen löytänyt tämän sovelluspaikan saadessani työn aikaan tarvittavalla tunnelmalla.

Tämän sovelluksen avulla voit etsiä ja varata suosittuja häämyyjiä. Ja vain siinä tapauksessa, että haluat tehdä tietoon perustuvan päätöksen, saat myös mahdollisuuden lukea arvosteluja. Lisäksi sen avulla voit suodattaa vaihtoehtoja eri näkökohtien, kuten hinnan, perusteella, jotta onnistut saamaan ensisijaisen myyjän.

Haluatko inspiraatiota tehdäksesi juhlastasi merkittävän kokemuksen? No, sovellus tarjoaa myös tappajaideoita, jotta kauan odotettu tapahtuma voi voittaa kaikkien sydämet!

Hinta: Vapaa

ladata

10. Honeyfund Wedding Registry

Jos etsit huippuluokan häätrekisterisovellusta, älä katso enää tätä. Tämän sovelluksen avulla voit luoda houkuttelevan häärekisterin ja lisätä siihen myös mielenkiintoisen sosiaalisen elementin.

Honeyfund tarjoaa monia huomiota herättäviä suunnittelutyökaluja, jotka auttavat sinua mukauttamaan rekisteriäsi. Joten, jos haluat tehdä siitä näyttävän heti, sovellus ei petä sinua. Lisäksi se lähettää sinulle myös lahjailmoitukset, jotta onnistut ostamaan upean lahjan rakkaallesi.

Hinta: Vapaa

ladata

11. iWedPlanner

Haluatko hallita paremmin tehtäviäsi? iWedPlanner voi olla paras vaihtoehto antaa ihanteellinen suoritus teidän dos.

Sen mukana tulee älykäs tehtävälista, joka pitää sinut synkronoituna kaiken kanssa, mitä haluat tehdä. Varmista, että et unohda tehdä välttämätöntä tehtävää ajoissa, se lähettää sinulle myös muistutuksia. Näin voit seurata kaikkia tehtäviä ja suorittaa ne taitavasti.

iWedPlannerin avulla voit järjestää kaikki suosikkimyyjät siten, että ei ole viime hetken esteitä. Kirsikan profiiliin lisää kuitenkin lahjaseuranta ja mahdollisuus listata kuumia kappaleita!

Hinta: Vapaa

ladata

Se on melkein kaikki!

Valintasi?

Toivotan teille kaikkea hyvää avioliittonne hyvissä ajoin! Toivovat uudet sisävuorot elämäänne paljon iloa!

Ennen kuin aloitat suunnitelman, ilmoita minulle sovellukset, jotka ovat kiinnittäneet huomiosi. Ja kyllä, ehdota myös niitä, jotka haluaisit nähdä yllä olevassa kokoonpanossa.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

  • Parhaat tuottavuusohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Kalenterisovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat videonmuokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit