Miksi kehittäjät suosivat Macia?

Älypuhelimien ja kannettavien tietokoneiden osalta koko tekninen maailma on jaettu kahteen ryhmään: joko tuet Androidia tai iOS: ää ja Windowsia tai Macia. Yhteistä käyttäjää tai asiantuntijaa ei ole keskitie.

Tästä seuraa käyttäjille kiistanalainen kysymys: mikä käyttöjärjestelmä on parempi? Käyttäjä, jolla on rajallinen tietämys ja kokemus tekniikasta, on aina unohduksissa. Löysimme oikean vastauksen - lopullisesti - asiantuntijoilta. Esitimme viidelle kehittäjälle yksinkertaisen kysymyksen: Mac tai Windows?

Nämä kehittäjät rekisteröivät mielipiteensä yksimielisesti. Huomaa, että kehittäjät, jotka vastasivat kysymykseemme, ovat käyttäneet molempia alustoja ohjelmistojen ja sovellusten kehittämiseen.

Tämä antoi heille selkeän käsityksen molempien järjestelmien ansioista ja haitoista. Kokemustensa perusteella kehittäjät äänestivät Macia. Varhaisessa vaiheessa Windows nautti markkinoiden ainoan toimijan asemaa. Mutta kun Apple aloitti liiketoiminnan, kilpailu näiden kahden välillä kiristyi.

Apple näyttää olevan edussa Windowsissa sen turvallisen ekosysteemin, älykkäämman käyttöjärjestelmän ja tehokkaan laitteiston avulla. Kehittäjät siirtyivät nopeasti Maciin Windowsista, koska he tunnistivat huomattavan eron näiden kahden alustan välillä. Tarkastellaan heidän näkemyksiään!

Miksi Mac on kehittäjien ensimmäinen valinta: viisi syytä

# 1. Lish - WonderShare-kehittäjä

Vaihdoin Windowsista Mac-kehitykseen ja olen laatinut sarjan PDF-tuotteita Macille, kuten Wondershare PDF Converter for Mac ja PDF editor for Mac.

Lähes kahdeksan vuoden Mac-kehityksen jälkeen uskon, että Macin kehitysympäristö on erinomainen ja se on käyttäjäystävällisempi erilaisten ohjelmien määrittelyssä, eikä liikaa asioita tarvitse ladata manuaalisesti. Monet kehittäjien käyttämistä työkaluista ovat peräisin Unixista, ja UNIXin voimaa on erittäin mukava käyttää.

Toiseksi, Mac on erittäin siisti; se voi tuoda Applen kehitysohjelmistoalalle kunnian tunteen. Kolmas on virtualisoida Windows OS X: ssä, mikä on hyvin yksinkertaista. Yksinkertainen käyttöliittymä tekee työstä sujuvampaa. Mac OS X: ssä ikkunoiden hallinta on hienoa, ja se on tärkeää, kun käytät kehittäjänä monia erilaisia ​​työkaluja.

# 2. Akash Padhiyar - Perustaja, Akash Technolabs

Olen käyttänyt Macia viimeiset kahdeksan vuotta. Jos kysyt minulta, miksi käytän Macia niin kauan, vastaisin kysymykseen: miksi hengitin. Kyllä, niin yksinkertaista on ymmärtää Macin merkitys.

Sen saumaton integrointi antaa minulle käyttäjäystävällisen, puhtaan, helpon ja hienostuneen ympäristön. Kuten me kaikki tiedämme sen suojauksesta ja tietojen eheydestä, se antaa minulle rentoutumista, kun käytän sitä. Jokainen Macin komponentti on optimoitu parhaan suorituskyvyn varmistamiseksi, että työn suorittaminen vie vähemmän virtaa.

Mac antaa minulle enemmän voimaa kehittää identiteettiäni mahtavalla käyttöliittymällä. Mac on aina valmiina tarjoamaan asiakkailleen tyytyväisyyttä uuteen tekniikkaan, nopeaan reagointiin ja version vakauteen.

Monta kertaa olen kuullut, että Mac on erittäin kallista, mutta luulen, että kun saat laadukkaan ja turvallisen ympäristön uusilla päivityksillä ja erittäin optimoidulla suorituskyvyllä, sinun on siirryttävä Maciin.

# 3. Jared Collett - Perustaja, BetterHabitsApp

Työskentelin itse asiassa Applen palveluksessa. Heidän ohjelmistonsa käyttäminen luovuuden alustana on yksinkertaisesti toinen luonne. Aloin alun perin käyttää Macia välttääksesi kaatumiset, uudelleenkäynnistykset ja, jos taivas taivuttaa, täydellisen uudelleenasennuksen.

12 vuotta myöhemmin, eikä paljon ole muuttunut. Luovan prosessin aikana en voi häiritä käyttöjärjestelmää, joka ei toimi. Levytysstudion johtamisesta valokuvien ammattimaiseen muokkaamiseen dokumenttielokuvien tuottamiseen - kaikki on tehty Macilla.

Nyt iOS-kehittäjänä minun on pakko käyttää Macia, mutta rehellisesti sanottuna minulla ei olisi muuta tapaa. Kun käsittelet tuhansia koodirivejä, virheenkorjausta ja monimutkaisten ongelmien ratkaisemista, sinun on luotettava koneeseesi. Sen lisäksi sinun on luotettava järjestelmään, jossa käytät.

Olen aina tuntenut, että Apple pakottaa sinut tekemään sen oikein ensimmäistä kertaa. Vaikka tämä saattaa olla hieman turhauttavaa, olet lopulta kiitollinen siitä. Oppimisesta Objective-C: stä nyt Swiftiin Apple tarjoaa tavan laajentaa eleganssiaan ja koskematonta laatua itse koodauskokemukseen. Pelkään ajatella, miltä se olisi kuin koodata Windows-laite Windows-tietokoneelle, ei kiitos!

Kaiken kaikkiaan minulla on kunnia pystyä edelleen osallistumaan Applen perintöön ja tehtävään monta vuotta sen jälkeen, kun olen virallisesti työskennellyt heidän puolestaan. Apple on loistava yritys, jolla on tuhansia poikkeuksellisia ihmisiä ja joka rikastuttaa sitä ihmisten elämän rikastamisen tehtävänä. Sen voin aina takana olla.

# 4. Pablo Diaz-Gutierrez - teknologiajohtaja, Appfluence

Yhtenä Priority Matrix -sovelluksen luojana vietän päiväni kirjoittamalla ja tarkistamalla koodia mobiili-, verkko-, palvelin- ja työpöytäohjelmistoille, joten tarvitsen riittävän joustavan ja tehokkaan ympäristön.

MacBook tarjoaa täydellisen yhdistelmän, jonka avulla voin tehdä villin erilaisia ​​töitä minuutin ja seuraavan ilman tarvetta muodostaa yhteyttä ulkoisiin järjestelmiin tai ladata lukuisia virtuaalikoneita jokaiseen tilanteeseen.

Ytimessä macOS on Unix-järjestelmä, jota on myös helppo käyttää ja joka "toimii". Toisin kuin perinteisemmät Unix-järjestelmät (Linux on tunnetuin variantti), macOS antaa minulle mahdollisuuden työskennellä minimaalisella viuhkaamisella ja asennusajalla.

On paljon kehittäjäohjelmistoja, jotka toimivat heti pakkauksesta, ja koska se on Unix-järjestelmä, sen mukana tulee lukemattomia työkaluja, jotka voidaan yhdistää monimutkaisten tehtävien suorittamiseen. Uuden koneen saaminen aamulla ja tieto siitä, että saan kaiken tarvitsemani käyntiin muutamassa minuutissa, on minulle valtava.

Lopuksi, koska työskentelen kotona, menisin hulluksi, jos en liiku. Aion pyörällä ja kannan kannettavaa tietokonetta mukanani kahviloissa koko ajan. Tarvitsen siis tietokoneen, joka on kevyt ja helppo kuljettaa repussa. Rakastin ensin MacBook Airia, enkä ole katsonut taaksepäin siitä lähtien.

# 5. Näkymät 5KPlayerista

Oletetaan, että kaksi ryhmää pyrkii kehittämään yhden ohjelmistokappaleen - DearMob iPhone Manager. Yksi joukkue käyttää Windows-alustaa ja toinen Macia. Molemmat joukkueet olisivat yhtä mieltä siitä, että Mac on yksinkertaisempi ja helpompi käyttää iOS-ohjelman kehittämiseen.

Jos yllä oleva vertailu ei riitä vaikuttamaan ketään, ottakaamme vielä yksi esimerkki. Vain yksi tiimi rakentaa 5KPlayerin sekä Windows PC: lle että Macille. Heidän ideoistaan ​​Mac-tietokone on paljon kätevä ohjelmoida, etenkin kolmannelle libille (kirjasto). Mac-tietokoneessa on melko paljon sisäänrakennettuja lähdekoodeja. Siksi kuka tahansa kehittäjä voi suorittaa tehtävän nopeammin Macissa kuin Windows PC: ssä.

Vaikka yhä enemmän ohjelmointikieliä voidaan käyttää monitasoisella alustalla, meidän on silti luotava Windows-ohjelmisto Windowsille ja Mac-sovellus Mac-tietokoneille. Mac on Steve Jobsin suurin perintö.

Siinä kaikki ystävät!

Mikä on valintasi?

Luettuaan joitain asiantuntijoiden esittämiä älykkäitä argumentteja monet saisivat tietää, miksi kehittäjät suosivat Macia. Pyrimme luomaan tietoisuutta kahdesta suositusta tietokonealustasta ja siitä, mitä sinun tulisi käyttää. Ajatuksemme ei ole aliarvioida Windowsia Macia vastaan. Olet tuomari ja soitat viimeisen puhelun.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

  • Applen tuotesijoittelustrategia
  • 7 asiaa, joita Apple voi tehdä valtavalla käteisellä
  • Android-puhelimet ovat yhtä elottomia kuin hautakivet
  • 6 Ominaisuudet, jotka haluan nähdä tulevaisuuden iPhoneissa

Mitä tietokonealustaa käytät? Oletko tyytyväinen nykyiseen tietokoneellesi asennettuun käyttöjärjestelmään? Jaa palautteesi meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit