Parhaat iPhone 7 Plus -nahkakotelot vuonna 2020

Aidoilla iPhone 7 Plus -nahkakoteloilla on määrittävä laatu, joka tekee kestävästä kokemuksesta. Parannettu muotoilu ja vertaansa vailla oleva mukavuus ovat heidän vahvuutensa, josta he ovat laajalti tunnettuja. Ja se todella totta! Jos sinulla on taipumusta puristiprofiiliin, nahkakotelot voivat olla sopiva valinta metsästykseen. Olipa kyse sitten suojauksesta, erittäin mukavuudesta tai hienostuneisuudesta, ne voivat olla täydellinen paketti aivan uudelle iPhone 7 Plus -puhelimellesi. Joten, miksi odottaa? Valitaan se, joka ansaitsee huomionne!

 • Kulor
 • ZOVER
 • Pierre Cardin
 • Ylellinen kirja Pad & Quilliltä
 • SHIELDON
 • FYY-tapaus
 • Bella Fino Pad & Quilliltä
 • Sena Heritage -lompakko
 • iPulse täysjyväinen nahka
 • Benuo Vintage -sarja
 • DavisCase
 • Dockem

# 1. Kulor

Oletko kyllästynyt katsomaan yksinkertaisia ​​ja tavallisia nahkakoteloita iPhone 7 Plus -puhelimeesi? Katsokaa Kulorin nahkakotelomallistoa. Se tarjoaa pintanahkaa, jonka takana on kaksi erilaista väriä. Kontrastivärit ovat ainutlaatuisen houkuttelevia tekemättä siitä funky. Sen lisäksi yritys tarjoaa myös mahdollisuuden saada nimesi tai logosi painetuksi kotelon takaosaan.

Jos aiot lahjoittaa tämän jollekin erityiselle, voit valita laserkaiverretun viestin kotelon sisällä. Värivaihtoehtojen suhteen yrityksellä on lukuisia värivaihtoehtoja. Ylivoimaisesti tämä on yksi parhaimmista nahkakoteloista iPhone 7 Plus: lle.

USP: Useita värivaihtoehtoja

Katso KulorCases

# 2. ZOVER

ZOVERin kauneus on sen hienostuneessa ja tyylikkäässä suunnittelussa. Huippulaatuinen viljan nahka tuntuu melko mukavalta kosketuksessa, mutta tarjoaa myös paremman pidon. Siksi kämmenelläsi on mukava pitää koteloa.

Vahva runko antaa sille tarvittavan voiman selviytyä kolhuista, kun taas kolme korttipaikkaa sekä käteistasku mahdollistavat kukkaron jättämisen kotiin. Magneettisen sulkimen avulla kaikki tavarasi ovat täydellisesti sisällä. Kaiken lisäksi sinulla on seitsemän elävää värivaihtoehtoa, kuten musta, ruskea, tummanruskea.

USP: Hienostunut ja tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 3. Pierre Cardin

Mikä hurmaa eniten Pierre Cardinin lompakkokotelossa, on erinomainen käsityönä tehty muotoilu. Ensiluokkainen lehmännahkainen rakenne, jota täydentää tyylikkäästi kaunis ompelu, tekee tästä tapauksesta todellisen. Samettinen sisävuori auttaa sitä suojaamaan iPhonea tyhjästä.

Koska se on erittäin ohut, se sopii sopivasti iPhoneen. Korotettu huulten työ olennaisena suojana näytölle. Viisi värivaihtoehtoa, kuten musta, punainen, ruskea, harmaa, kahviruskea, tarjoavat enemmän vaihtoehtoja valita sopivin valinta iPhonellesi.

Lisäksi neljä värivaihtoehtoa, kuten musta, ruskea, harmaa, kahviruskea, tarjoavat sinulle enemmän vaihtoehtoja valita sopivin valinta iPhonellesi.

USP: Klassinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 4. Ylellinen kirja Pad & Quilliltä

Jos ensiluokkainen laatu on kysyntänne yläpuolella, et voi mennä pieleen Luxury Bookin kanssa. Ainutlaatuinen yhdistelmä täysjyväistä amerikkalaista nahkaa ja aitoa Itämeren koivua. Aidon nahan ulkokuorella on huomattava ammattitaito, kun taas puinen kehto parantaa koteloa selviytyäkseen kolhuista.

Kun kansi alkaa ikääntyä, armollinen patina auttaa sitä säilyttämään luokkansa. Siksi pidät kannen käytöstä pitkään.

Lompakkokotelossa on useita sisätiloja, joihin mahtuu jopa 6-8 korttia. Katso iso tasku, joka voi pitää dollarin setelisi turvallisesti. Tarjolla olevan viiden väriyhdistelmän avulla valitset täydellisen ylellisen kirjan iPhone 7 Plus -puhelimeesi.

USP: Aitoa nahkaa ja Itämeren koivua

Katso Pad & Quill

# 5. SHIELDON

“SHIELDON” -nahkakotelo on valmistettu aidosta lehmännahasta. Se harjoittaa ammattimaista profiilia, joka näyttää hyvältä älypuhelimellasi.

Tässä kannessa on kolme korttipaikkaa ja yksi sisätasku, jotta voit pitää rahaa. Tarkat aukot tarjoavat vaivattoman pääsyn kaikkiin toimintoihin. Kohotettu reuna suojaa kameraa naarmuilta.

Voit valita tämän vintage-nahkakotelon kolmella kauniilla värillä: musta, ruskea ja punainen. Lisäksi SHIELDONilla on elinikäinen takuu.

USP: Aitoa lehmännahkaa

Tutustu Amazoniin

# 6. FYY-tapaus

Hämmästyttävän ulkonäön esittävän ”FYY” -nahkakotelon laatu on toivottu kestäväksi kumppaniksi iPhonellesi. Siinä on RFID-suojaustekniikka, joka on varustettu suojaamaan korttisi tietoja.

Aidosta nahasta veistetty se tarjoaa laitteellesi välttämättömän suojan kolhuilta tai naarmuilta. Käsintehdyssä kotelossa on jalustatoiminto, jonka avulla voit katsella suosikkielokuviasi. FYY-kannen avulla voit pitää pari korttia ja käteistä taskussa. Vielä parempaa, sitä on jopa kahdeksan elävää väriä, kuten viininpunainen, musta, ruskea ja paljon muuta.

Vielä parempaa, FYY-lompakkokotelo on saatavana jopa viidessä kirkkaassa värissä, kuten laivasto, musta, violetti, ruusukulta ja viininpunainen.

USP: Kickstand-toiminto

Tutustu Amazoniin

# 7. Bella Fino Pad & Quilliltä

Yhden ihailtavimpien nahkakoteloiden valmistamiseksi Pad & Quill on tunnettu nimi. Ja sen “Bella Fino” on saanut kaikki ainesosat korkealaatuiseksi nahkapäällysteeksi.

Amerikan täysjyväisessä naharakenteessa on hienostunut käsityötaito. Lähinnä UV-säteilyn ja ajattoman patinan takia lompakkokotelo on iPhoneen ihastuttava puku pitkään.

Sisäpaikkoihin mahtuu turvallisesti jopa 6-8 korttia. Kun käytettävissä on suuri käteistasku, pidät myös rahaa. Lisäksi on joitain tyylikkäitä värivaihtoehtoja, kuten galloper musta, viski ja paljon muuta.

USP: Täysjyväinen amerikkalainen nahka

Katso Pad & Quill

# 8. Sena Heritage -lompakko

Jos raha ei ole sinulle rajoitus, Sena Heritage Walletbook voi olla syytä tarkastella. Hienoin nahka ja pehmeä kalanruotoinen vuori tekevät tästä lompakkokotelosta erinomaisen valinnan liike-elämän tai ammattilaisille.

Walletbookissa on kolme korttipaikkaa ja rahaholkki. Kohotettu kehys pitää kosketusnäytön suojattuna. Lompakko voi myös kaksinkertaistaa viileän maiseman katseluun. Lompakkokirjaa on saatavana kolmella värillä, nimittäin denim, musta ja konjakki.

Ei siinä kaikki; voit valita Walletbookin kolmella värillä: musta, konjakki ja praliini.

USP: Pehmeä kalanruoto vuori

Tutustu Amazoniin

# 9. iPulse täysjyväinen nahka

Vanhojen kirjojen muotoilu, iPulse on ammattitaitoinen lompakkokotelo, jonka haluaisit saada matkan aikana. Italialainen täysjyvänahka ei ainoastaan ​​paranna sen profiilia, vaan tekee siitä myös riittävän vahvan tarjoamaan täydellisen suojan laitteellesi.

Tässä folio-kotelossa on kolme korttipaikkaa ja siinä on magneettinen suljin, joka pitää kaikki arvoesineet turvallisesti sisällä. Seisontatoiminto sopii erinomaisesti suosikkivideosi katseluun. Lopuksi, iPulse on saatavana viidessä värissä, kuten konjakki, klassinen ruskea, rusketus, vintage musta ja viininpunainen.

USP: Italialainen täysjyvänahka

Tutustu Amazoniin

# 10. Benuo Vintage -sarja

Etkö pidä perinteisestä näköisestä lompakkokotelosta? Vintage-sarjassa on sekä hienostunut muotoilu että miellyttävä laatu olla erittäin moderni valinta.

Aitoa nahkaa ja mikrokuitua veistetty lompakko on minimalistinen. Se urheilee kolme korttipaikkaa takana. Se sopii mukavasti ja tarjoaa mielenrauhan kannattaaksesi iPhonea. Vintage-sarjan lompakkokotelo on saatavana kuudessa värivaihtoehdossa.

Vintage-sarjan lompakkokoteloissa on kaksi värivaihtoehtoa, kuten musta ja ruskea.

USP: Matala profiili

Tutustu Amazoniin

# 11. DavisCase

Tämä lompakkokirja esittelee hyödyllisen lompakkokotelon todellisen luokan. Valmistettu aidosta vintage-nahasta, se on riittävän kestävä selviytymään kulumisesta; tarjoamalla laitteellesi kaiken tarvittavan suojan kolhuilta tai naarmuilta.

Retro-tyylisessä lompakkokirjassa on paikkoja henkilöllisyys- ja luottokorteille. Rahaholkin avulla voit kätkeä käteistä sisälle. Käsintehty muotoilu rikastuttaa sen ulkonäköä. Käsihihna helpottaa puhelimen kantamista. Kickstand-ominaisuus sopii mainiosti videosi kestoon.

Lisäksi voit tukea älypuhelintasi videoaikasi valaisemiseksi.

USP: Vaikuttava retro-muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 12. Dockem

Dockem on moderni ulkonäköinen lompakkokotelo, joka ei lisää mitään irtotavaraa älypuhelimeesi, mutta huolehtii myös perustarpeistasi ihailtavasti. Melko pehmeä synteettinen nahka antaa hienostuneen ilmeen, ja napsautettava muotoilu auttaa sitä istumaan tiukasti iPhoneen.

Pari korttipaikkaa takana antaa sinun kuljettaa korttisi helposti. Suojauksen suhteen voit luottaa siihen, että tämä minimalistinen lompakkokotelo vastustaa naarmuuntumista sileän sisustuksen ansiosta. Lisäksi lausuttuilla painikkeilla on rapea tunnelma, ja aukot ovat niin tarkkoja kuin haluat.

USP: Minimalistinen vintage synteettinen nahka

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää!

Kirjautua ulos

Aidon nahan kotelot voivat olla hieman kalliita, mutta niillä on laatu tulla ammattimainen puku iPhonellesi. Olipa kyseessä kestävyys, suojaus tai mukavuus, nahkakotelot saavat melko hyvät arvosanat kaikista näkökohdista, vai mitä? Onko suosikkinahkakotelosi tässä luettelossa? Kerro meille sen nimi.

Et halua jättää väliin: parhaat iPhone 7 Plus -lompakkokotelot, parhaat iPhone 7 Plus -kotelot ja parhaat iPhone 7 Plus -kotelot.

Uusimmat viestit