Parhaat näppäimistöt Mac Mini 2018: lle [2021 Edition]

Tiedän, että olet juuri pannut kätesi uuteen Mac miniin ja etsit sen pakollisia lisävarusteita. Koska olen myös samassa veneessä, voin kertoa, mikä voi tarjota lopullisen rauhan metsästyksellesi. Huippuluokan näytön, älykkään hiiren lisäksi tarvitset myös yhden parhaimmista näppäimistöistä Mac mini 2018: lle.

 1. Macally
 2. Anker
 3. Arteck
 4. Apple Magic -näppäimistö
 5. Nixeus Moda Pro
 6. Rii Mini K12
 7. iClever GK03
 8. Satechi
 9. Anne PRO 2
 10. Lucloud

1. Macally

Macally esittelee täysikokoisen Bluetooth-näppäimistön, joka tekee kirjoittamisesta helppoa. Siinä on matalan profiilin muotoilu ja urheilun kosketusnäppäimet

Voit liittää tämän näppäimistön kolmeen laitteeseen ja vaihtaa saumattomasti niiden välillä. On 110 avainta, joista 20 on pikanäppäimiä, jotka ovat riittävän hyviä kirjoittamisen nopeuttamiseksi. Siinä on myös numeronäppäimistö, jotta tietojen syöttö pysyy nopeana.

Yksi merkittävä piirre on kiinteä sisäänrakennettu akku, joka voi kestää jopa kolme kuukautta päivittäisen kolmen tunnin keskimääräisen käytön mukaan. Pitkä akun käyttöikä tekee siitä ajoitetun säännölliseen käyttöön.

USP: Kosketusnäppäimet

Tutustu Amazoniin

2. Anker

Haluatko erittäin pienikokoisen näppäimistön Mac mini 2018: lle? Tämä Ankerilta näyttää olevan hyvä veto.

Bluetooth-näppäimistö on kevyt ja sen väitetään olevan 30% pienempi kuin perinteisen näppäimistön. Pääasiassa pienen koon vuoksi voit mukavasti kuljettaa sitä missä tahansa.

Reagoivilla mattapintaisilla näppäimillä sormesi nauttivat kirjoittamisesta. Tämän näppäimistön suurin kohokohta on kuitenkin kyky kestää jopa 6 kuukautta akun käyttöikää.

USP: Erittäin kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. Arteck

Hyvin harvat edulliset Bluetooth-näppäimistöt näyttävät yhtä vaikuttavilta kuin Arteck. Pidän sen siististä ergonomisesta muotoilusta, jossa on matalaprofiiliset avaimet. Ruostumattoman teräksen käytön ansiosta se on erittäin kestävä.

Liukastumisenestopohja antaa sille enemmän vakautta. Vahvan akun ansiosta se riittää kestämään jopa kuusi kuukautta. Lopuksi yritys tarjoaa luotettavan kahden vuoden takuun tälle näppäimistölle.

USP: Ergonominen muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. Apple Magic -näppäimistö

Jos olet halukas venyttämään budjettiasi premium-näppäimistön hyväksi, valitse Apple Magic Keyboard.

Magic-näppäimistöllä on ammattimainen ilme ja tunnelma. Poikkeuksellisen reagoivilla näppäimillä saat saumattoman kirjoituskokemuksen.

Pidätkö nopeatempoisesta pelaamisesta? Täysikokoiset nuolinäppäimet piristävät pelaamista.

Lähinnä saksimekanismin takia avaimet ovat herkempiä. Tutustu numeronäppäimistöön, jonka avulla voit käsitellä laskentataulukoita helposti.

USP: Saksimekanismi lisää vakautta

Tutustu Amazoniin

5. Nixeus Moda Pro

Kuinka voit unohtaa Bluetooth-näppäimistön, joka lupaa tarjota parhaan kosketuspalautteen?

Nixeus Moda Pro voi olla arvokas valinta ihmisille, jotka haluavat vahvistaa kirjoittamisnopeuttaan. Voin sanoa sen, koska olen kokeillut kättäni tällä näppäimistöllä ja löytänyt sen melko hyvältä omaisuudelta.

Sujuvan kirjoittamisen lisäksi Moda Pro on hyvin rakennettu ja kestää helposti säännöllisiä kolhuja. Vahva alumiinirunko paitsi vahvistaa rakennetta myös antaa sille ammattimaisen ilmeen.

USP: Suunniteltu tarjoamaan nopeaa kirjoituskokemusta

Tutustu Amazoniin

6. Satechi

Satechi on ollut pitkään yksi suosikkini Bluetooth-näppäimistövalmistajista. Ominaisuudet, joita olen aina arvostanut sen tarjouksissa, ovat hyvin rakennettu muotoilu ja erittäin sujuvat sekä napsauttavat avaimet. Ja tämä näyttää saavan kaikki ominaisuudet olevan pitkän aikavälin näkymänne.

Parasta tässä näppäimistössä on, että se voi muodostaa yhteyden samanaikaisesti kolmen laitteen kanssa ja antaa sinun vaihtaa niiden välillä helposti. Se tarjoaa jopa 80 tuntia työaikaa, joka on kohtuullinen määrä normaalikäyttöön.

Lisäksi Satechia on saatavana neljänä kauniilla värillä: ruusukulta, hopea, harmaa ja avaruusharmaa.

USP: Parannetut saksikytkimet

Tutustu Amazoniin

7. iClever GK03

Yksi suurimmista syistä iClever GK03: n tarkkaan tarkasteluun voi olla ihastuttava ergonominen muotoilu. Korkealaatuisen ABS-materiaalin ja metallin yhdistelmä on vahvistanut rakennetta. Hyvin sijoitettujen neliönäppäinten avulla kirjoittaminen on edelleen sujuvaa.

GK03 tarjoaa jopa 90 tuntia työaikaa täyden latauksen jälkeen. Langattoman näppäimistön mukana tulee myös hiiri tuottavuuden parantamiseksi.

Suunnittelun ja kestävyyden lisäksi näppäimistöä on saatavana hopean ja ruusukullan väreinä. Lisäksi iClever tarjoaa sille 18 kuukauden vaihtotakuun.

USP: Korkealaatuisen ABS-materiaalin ja metallin yhdistelmä

Tutustu Amazoniin

8. Rii Mini K12

Pidän kosketuslevyn käytöstä, koska se auttaa minua työskentelemään tehokkaasti. Siksi Rii Mini K12 on helposti kiinnittänyt silmäni.

Tässä langattomassa näppäimistössä on QWERTY-näppäimistö ja suuri kosketuslevy. Sen perusteella, mitä olen nähnyt, se voi kestää tehtävänne ihailtavasti.

Näppäimistön paksuus on 13 mm, mikä tekee siitä yhden markkinoiden ohuimmista. Avainten osalta ne reagoivat painamiseen melko hyvin. Lisäksi voit käyttää Mini K12: ta paitsi Mac minin kanssa myös iOS-, Windows-, Android- ja Linux-laitteiden kanssa.

USP: Suuri kosketuslevy

Tutustu Amazoniin

9. Anne PRO 2

Joten olet etsimässä näppäimistöä, joka voi nopeuttaa työtäsi? GIve Anne PRO 2: n vakava ilme.

Syy, miksi olen löytänyt tämän langattoman näppäimistön niin hyvältä, on se, että sillä on laatu, joka tekee kirjoittamisesta pelkkää purjehdusta. Täysin muokattavan taustavalaistuksen avulla voit kirjoittaa mukavasti jopa hämärässä ympäristössä.

Vielä yksi ominaisuus, joka tekee siitä ihanteellisen ammattikäyttöön - kestävä 1900 mAh: n akku. Lopuksi, PRO 2 on suunniteltu toimimaan sekä macOS: n että Windowsin kanssa.

USP: Mukautettava taustavalaistu

Tutustu Amazoniin

10. Lucloud

Kaikki halvat näppäimistöt eivät pysty vastaamaan perustarpeeseen. Mutta näin ei ole Lucloudin (21,99 dollaria) Bluetooth-näppäimistöllä.

Siinä on pieni ja ohut muotoilu, joka tekee siitä erittäin kannettavan. Siksi laukkusi ei pidä hankalana näppäimistön kantamista.

Kevyiden painikkeiden lisäksi näppäimiä on helpompi painaa. Ja 12 pikanäppäimellä voit hallita äänenvoimakkuutta ja musiikkia helposti. Lisäksi Lucloud on pölytiivis säilyttääkseen kiillonsa pitkään.

USP: Ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset! Mikä on paras langaton näppäimistö Mac minille ja miksi?

Bottom Line…

On aina hyvä, että sinulla on useita vaihtoehtoja, koska niiden avulla on hieman helpompaa valita etsimäsi. Ja olen varma, että olet vihdoin asettanut kätesi oikeaan sopimukseen, eikö olekin?

Haluat vilkaista myös näitä viestejä:

 • Parhaat MacBook Pro -hihat
 • Apple ID: n vaihtaminen iPhonessa, iPadissa, Macissa tai Windowsissa
 • Vaihda Apple ID iPhonessa, iPadissa, Macissa tai Windows PC: ssä
 • Magic-näppäimistön liittäminen Maciin, iPhoneen ja iPadiin

Uusimmat viestit