Parhaat iPhone 6s -tukikotelot vuonna 2021

Jotta et koskisi iPhone 6: eesi, jalustakotelot ovat sinulle parhaat vaihtoehdot. Anna iPhonen levätä jalustalla katsellessasi suosikkivideoitasi tai diaesityksiä onnellisista muistoista nojatuolissa istuen. Tämä on todellinen handsfree-kokemus elämästäsi. Kickstand-kotelot ovat hyödyllisiä myös silloin, kun kirjoitat jotain iPhone 6s -laitteestasi - joitain luettelomerkkejä, kokouksen pöytäkirjoja tai ehkä jotain kiinnostavaa. Kotiteatterit arvostavat kotijalkatilaa, jotka keittiössä nauttivat videopuheluista rakkaansa kanssa samalla, kun he tekevät keittiötöitä.

1. ZVEdeng

ZVEdeng esittelee pystysuoran ja vaakasuoran jalustan iPhone 6: lle. Käyttämällä tätä koteloa jalustan kanssa voit katsella videoita / elokuvia ja soittaa FaceTime-puheluita.

Puhelimesi suojaamiseksi ZVEdeng on pitänyt korotetun reunan näytön ja kameran linssin ympärillä. Tässä tapauksessa käytetään kahta kerrosta suojaamaan pudotuksilta, iskuilta, kolhuilta ja iskuilta.

USP: Anti-drop -hihna

Tutustu Amazoniin

2. Spigen Slim Armor

Spigen Slim Armourin erottaa komea muotoilu. Se on hieno yhdistelmä tyyliä ja suojausta, mikä varmistaa, että älypuhelimesi näyttää edelleen vaikuttavalta vaarantamatta puolustusta satunnaisilta putoamisilta ja naarmuilta.

Pääasiassa ilmanpehmustetun tekniikan ansiosta Slim Armor tarjoaa sertifioidun sotilastason suojauksen iPhonelle. Pyöristetyillä sivuilla kansi tuntuu mukavammalta kämmenessä. Tämän lisäksi tämä suloinen jalustakotelo on saatavana kolmessa värivaihtoehdossa, kuten gunmetal, ruusukulta ja SA violetti.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

3. Aduro

Aduro on saavuttanut maineen korkealaatuisten iPhone-koteloiden valmistajana. Tämä jalustakotelo on valmistettu kumimaisesta tekstuurista, mikä helpottaa puhelimen tarttumista. Kotelossa ja kotelon kannessa on sisäänrakennettu tukijalka handsfree-katseluun.

Voit katsella visuaalista sisältöä sekä vaaka- että pystysuunnassa. IPhone pysyy tukevasti paikallaan, koska kotelopidike voi kääntyä ja siinä on vahva lukitusmekanismi.

USP: Kumipintainen rakenne

Tutustu Amazoniin

4. NAISU

Ensisijainen syy, miksi olen valinnut NAISUn tässä kokoonpanossa, on kyky toimia minimalistisena lompakkokotelona. Piilotettu korttipaikka takaa kortin turvallisen säilyttämisen. PC: n ulkokuoren ja pehmeän TPU-sisätilan ansiosta se voi vaivattomasti torjua iskut.

Punainen väri parantaa ulkonäköä. Liukastumisen estävän tekstuurin ansiosta kansi tarjoaa paremman pidon. Ja jalusta on aina valmiina parantamaan FaceTime-aikaa. Lisäksi valitset NAISUn useilla väreillä, kuten mustalla, mintulla, laivastonsinisellä ja muulla.

USP: Piilotettu korttipaikka

Tutustu Amazoniin

5. L-JUWA

L-JUWA tuo näkymättömän jalustakotelon iPhone 6: lle. Ensi silmäyksellä tuskin huomaa jalustaa kotelossa. Sisäänrakennettu jalusta pitää tämän kotelon profiilin ohuena.

Kun avaat jalustan, löydät korttipaikan luotto- / maksukorttien ja käteisen tallentamiseen. Tämä jalustakotelo on valmistettu kestävästä polykarbonaattimuovista, harjattu kromi. Älä missaa sitä joustavaa kumista valmistettua TPU-sisäpintaa, joka luo kaksi pudotussuojakerrosta.

USP: Näkymätön jalusta

Tutustu Amazoniin

6. Korecase

Korecase on säilyttänyt jalustakotelon perinteisen muotoilun, mutta lisäsi tyyliä ja voimaa erottaakseen sen muista tapauksista. Sisäinen silikonisydän ja rengastyylinen muotoilu pitävät tämän kotelon kevyenä. Luistamaton kova kuori tarjoaa täydellisen suojan.

Muuta iPhone 6s pieneksi mediakeskukseksi ja katso suosikkielokuviasi / -videoitasi käyttämällä vahvaa jalustaa. Kotelon kestävä materiaali suojaa puhelinta äkillisiltä putoamisilta, naarmuilta ja kolhuilta.

USP: Raskas suoja

Tutustu Amazoniin

7. Pegoo

Pegoo on suunnitellut tämän jalustan äärimmäisen erinomaisesti, sillä löydät mukavan pääsyn kaikkiin iPhone 6: n portteihin, hallintalaitteisiin ja painikkeisiin. Yleensä jalustatapausten uskotaan olevan kömpelöitä ja kömpelöitä; mutta Pegoon jalusta on kaunis ja helppo asentaa.

Tämä kaksiosainen hybridikotelo suojaa iPhoneasi kaikilta mahdollisilta vaurioilta. Kotelo näyttää ohuelta, kevyeltä ja tyylikkäältä eri väreissä. Voit ostaa yhden tai useita, jotta puhelimesi persoonallisuus muuttuu jatkuvasti.

USP: Joustava jalustakotelo

Tutustu Amazoniin

8. Kaapeli ja kotelo

Kaapeli ja kotelo ovat onnistuneesti lisänneet tyylin tukijalkojen kestävään persoonallisuuteen. Lopuksi karkea timantti loistaa värikkäässä loistossa, kun Cable and Case tuo seitsemän erilaista jalustakoteloa.

Puhelimesi suojaamiseksi kaapeli ja kotelo ovat valmistaneet tämän kotelon hybridipanssarikotelon ihosta. Tämä kotelo sopii tarkasti iPhone 6s -laitteeseesi, jolloin voit käyttää kaikkia laitteen tärkeitä ominaisuuksia.

USP: Tyylikäs jalustakotelo

Tutustu Amazoniin

9. Fetrim

Kickstand-tapaukset tunnetaan suuresta profiilistaan. Fetrim on kuitenkin säilyttänyt ohut profiilinsa tästä tapauksesta, jotta voit helposti siirtää iPhonen taskuihisi. Toisin kuin muissa tapauksissa, sinun ei tarvitse lisätä koteloa tähän tapaukseen, jotta se työnnetään vyösi.

Tyylin ja ohuen profiilin lisäksi Fetrim on huolehtinut tarpeeksi puhelimesi suojauksesta. Tämä kaksiosainen muotoilu vaimentaa iskut sisäisellä TPU: lla ja ulkoisella kovalla PC: llä.

USP: Kaksiosainen muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. BENTOBEN

Bentoben on suunnitellut tämän jalustan yksinomaan tytöille ja naisille. Tämä ruusukultainen kotelo bling-korut iPhone 6s: lle. Luo muodikas persoonallisuus tällä kimaltelevalla kotelolla, joka loistaa kimalluksella ja loistolla.

Bentoben on käyttänyt iPhonen suojaamiseen kovaa PC: tä, jossa on pehmeä TPU. Tämä kaksi yhdessä hybridi-rakenne tarjoaa vahvan suojan äkillisiä pudotuksia, iskuja ja kolhuja vastaan.

USP: Bling-korut

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Sinun valintasi??

Kickstand-kotelot on rakennettu vankasti, ja siksi ne suojaavat puhelinta useilta vaurioilta. Yleensä jalustakotelot lisäävät irtotavaraa puhelimeesi. Mutta tämä luettelo sisältää joitain ohuita tapauksia. Valitse paras jalustakotelo iPhone 6: lle.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Parhaat iPhone 6s -puskurikotelot
  • iPhone 6s Vedenpitävät Kotelot
  • Parhaat iPhone 6s -näytönsuojat
  • Parhaat iPhone 6s -lompakkokotelot

Uusimmat viestit