Paras virtuaalitodellisuuskuuloke iPhonelle vuonna 2021

Virtual Reality -kuulokkeet tarjoavat upean tavan nauttia elämää suuremmasta kokemuksesta. Vaikka en ole kovapelaaja, en koskaan vetäydy haasteen puolelta ja haluaisin viedä taistelun oppositiolle absoluuttisen dominoinnin puolesta! Mitä tulee 3D-elokuviin, minulla on valtava kiehtoo niitä, joissa on useita käänteitä. Niiden ominaisuuksien perusteella, jotka ovat varustettu, nämä ovat parhaat VR-kuulokkeet iPhonelle.

# 1. Pansoniitti

Jos mukavuus on etusijalla, Pansoniten VR-sarja miellyttää sinua kaikin tavoin. Erittäin pehmeä tyyny hemmottelee nenääsi ja kasvojasi, vaikka sinulla olisi sitä tuntikausia. Sisäänrakennettujen kuulokkeiden kanssa sinun ei tarvitse poistaa VR-sarjaa myös, jos joku soittaa sinulle. HD-hartsilinssi antaa sinulle selkeän kuvan vahingoittamatta silmiäsi.

Käyttämällä VR-sarjan yläosassa olevaa säätöä voit säätää linssin katseluvaatimuksiisi sopivaksi. Siinä on myös Bluetooth-kaukosäädin, jolla hallitaan suurinta osaa iPhonen toiminnoista, joten et häiritse peliä nauttien tai elokuvaa katsellessasi.

Yhteensopivuus: iPhone X, 8, 7, 6 / 6s plus

USP: Sisäänrakennetut kuulokkeet

Tutustu Amazoniin

# 2. DESTEK

103 asteen näkökentällä et ole vain katselu; tuntuu kuin olisit osa elokuvaa. Kristallinkirkas kuvanlaatu on huomattavan erinomainen. Siinä on myös Anti-Blue light HD -objektiivi, joka tuottaa vertaansa vailla olevan selkeyden, jota voidaan verrata IMAX: iin. Sen mukana tulee kaukosäädin, joka tekee kaiken työn; onko äänenvoimakkuuden säätö elokuvaa katsellessasi vai hahmosi ohjaaminen pelissä.

Sarjan pehmeät tyynyt antavat sinulle mukavan katselun tuntikausia, kun taas hihna on hieman korkeampi, joten se menee korviesi yli. Se ei myöskään kipu päätäsi selässä. Ainoa haittapuoli on, että silmälaseja ei voi käyttää käytön aikana.

Yhteensopivuus: iPhone Xs / Max / XR / X / 8/7 Plus / 6s / 6/6 Plus

USP: Anti-Blue Light HD -objektiivi

Tutustu Amazoniin

# 3. SEURAAVA

BNEXT: n VR-kuulokkeet tarjoavat suuremman linssin muihin tuotteisiin verrattuna, mikä antaa paremman katselukokemuksen. Tämä on täydellinen pelitarkoituksiin, koska se tarjoaa paremman FD- ja OD-säädöt erityisen leveällä FOV: lla katselukulman laajentamiseksi. Aivan kuten kaikki muut kuulokkeet, kiinnitys ja hihnat ovat uskomattoman pehmeitä antamaan mukavuutta tuntikausia.

Ainoa rajoitus on, että siinä ei ole sisäänrakennettuja kuulokkeita tai kaukosäädintä, ja kaikkien niiden hallinta erikseen saattaa olla hieman tylsiä. Mutta siinä on muutama ilmainen VR-sisältö.

Yhteensopivuus: Kaikki iPhonet

USP: Ilmainen VR-sisältö kuulokkeilla

Tutustu Amazoniin

# 4. LEKAMXING

Trendikkäästi ja ergonomisesti muotoiltu LEKAMXING on saanut vaikuttavan profiilin. Siinä on säädettävät päähihnat, jotka tuovat tarvittavan mukavuuden ja joilla on myös keskeinen rooli kodikkauden lisäämisessä.

PU-nahka-naamio tuntuu mukavalta kosketuksessa, kun taas irrotettava absorptiopaneeli auttaa älypuhelinta pysymään viileänä. Pitkällä pelaamisella ei siis ole mitään vaikutusta älypuhelimeesi. Helppo objektiivin säätö parantaa katselun laatua. Lopuksi LEKAMXINGille on annettu 90 päivän takuu.

Yhteensopivuus: 4,7-6,0 tuuman näytön koko

USP: PU-nahka naamio

Tutustu Amazoniin

# 5. Osloon

Voimme helposti sanoa, että Osloon on yksi parhaista VR-kuulokkeista iPhonelle. Siinä on kaikki mitä tarvitset, eikä vain sitä, laatu on parempi kuin toiset. Sisäänrakennettujen kuulokkeiden avulla voit soittaa kuulokkeiden ohjauspainikkeisiin, joten se on peittänyt sinut samalla, kun laite on päällä. Mukava nahka ja täydellinen istuvuus pään yli on iso plus. Voit jopa säätää kuulokkeita korvasi yli.

Ainoa haittapuoli on, että sen mukana ei tule kaukosäädintä pelaamista varten. Saatat joutua hankkimaan sen erikseen.

Yhteensopivuus: iPhone Xs, X, 8, 8 Plus, 7, 7 Plus, 6, 6 Plus, 6s, 5

USP: Kuulokkeen soittopainike

Tutustu Amazoniin

# 6. YHDISTÄÄ

Täältä tulevat VR-kuulokkeet “MERGE”, joita sekä asiantuntijat että käyttäjät ovat arvostaneet. Se on ylpeä useista merkittävistä palkinnoista, kuten Academics 'Choice -palkinto ja 2017 Parents' Choice Award.

Marshmallow-pehmeästä vaahtomateriaalista valmistetut kuulokkeet tuntuvat melko mukavilta. Siksi et kulu maratonpelien jälkeenkaan. Kaksi tulopainiketta ja säädettävät linssit parantavat edelleen sen käytettävyyttä. Tämän lisäksi MERGE on saatavana yhdeksässä eloisassa värivaihtoehdossa, kuten vihreä, violetti, keltainen, harmaa, sinivihreä jne.

Yhteensopivuus: iPhone 7/7 plus / 6/6 plus / 6s

USP: Marshmallow-pehmeä vaahto materiaali

Tutustu Amazoniin

# 7. VR SHINECON

“VR SHINECON” lyö vetoa ergonomisesta muotoilusta, joka tekee siitä täyden VR-kuulokkeen tuntikausia 3D-pelaamista varten. Kankaan muotoilu ja sisäänrakennettu irrotettava nahkatyyny tekevät siitä erittäin mukavan käyttää.

PMMA-optisessa hartsilinssissä on kahdeksan nanokerroskerrosta, joka vähentää optista muodonmuutosta ja häikäisyä. Tämän seurauksena on vähemmän mahdollisuuksia silmien väsymiseen myös maratonpelien jälkeen. Lopuksi, pehmeä sieni sisäpuolella varmistaa, että älypuhelimessasi on tarvittava suoja naarmujen pitämiseksi.

Yhteensopivuus: iPhone-puhelimet, joiden näytön koko on 4,7–6,0 tuumaa

USP: PMMA-optinen hartsi, 8 kerrosta nanopinnoitetta

Tutustu Amazoniin

# 8. VR EMPIRE

Mikä antaa ”VR EMPIRE: lle” edun muihin nähden, on 120 ° FOV. Joten, jos haluat saada enemmän intensiivistä pelikokemusta, tämä VR-kuuloke pystyy vastaamaan laskutukseen melko hyvin.

Integroidun sinisen valon linssin ansiosta silmäsi ovat ylimääräisen suojaavan. Siksi tuntikausia pelaamista tai elokuvien katselua ei vahingoita silmiäsi eikä tyhjennä sinua kokonaan.

Toinen tämän kuulokkeen merkittävä piirre on kaksisuuntainen lokero, joka varmistaa, että älypuhelin ei ravista ollenkaan.

Yhteensopivuus: Kaikki älypuhelimet, joiden näytön koko on 4,0 tuumaa - 6,5 tuumaa

USP: Integroitu sinisen valon linssi

Tutustu Amazoniin

# 9. VeeR VR Falcon

Trendikkään muotoilun omaava VeeR VR Falcon on täysin suunniteltu tarjoamaan mukaansatempaavan katselukokemuksen. Vakavan harkinnan arvoinen on HiFi-aktiivinen melunvaimennustekniikka. Tämä tarkoittaa, että ulkopuolinen melu ei haittaa pelaamista tai hauskaa elokuvien katselua.

Sisäänrakennettu mikrofoni tuottaa kristallinkirkkaan äänen. Kaksitarkennuksen säätöjen (FD / IPD) ansiosta voit laajentaa katselukulmaa ja -syvyyttä kullekin silmälle saadaksesi paremman katselukokemuksen.

Yhteensopivuus: iPhone XR, XS, X, 8/8 Plus, 7, 7 Plus, 6/6 Plus, 6s / 6s Plus

USP: HiFi-aktiivinen melunvaimennustekniikka

Tutustu Amazoniin

# 10. Vaihde

Tässä erityisessä VR-kuulokkeessa on 103 asteen näkökenttä 360 asteen mukaansatempaavalle katselukokemukselle. T-muotoinen hihna on suunniteltu siten, että se ei häiritse korviasi. Siinä on kosketuspainiketoiminto, jota voidaan käyttää elokuvien hallintaan tai pelien pelaamiseen.

Voit säätää PD- ja FD-kuvia saadaksesi täydellisen selkeän kuvan. Lopuksi, HF ei ole yhteensopiva lasien kanssa.

Yhteensopivuus: iPhone Xs, X, 8/8 Plus, 7/7 Plus, 6 / 6s plus

USP: Mukava pitkään katseluun

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ystävät!

Mikä on sinun suosikkisi?

Joten on aika kertoa meille, mikä yllä olevista kuulokkeista on täyttänyt kysyntänne? Lisäksi kerro meille ominaisuuksista, jotka olet löytänyt niistä arvokkaana.

Voit viitata:

  • Bluetooth-kuulokkeet iPhone X: lle, 8/8 Plus
  • Parhaat virtapankit iPhone X: lle, 8/8 Plus
  • Autolaturit iPhone X: lle, 8/8 Plus
  • Parhaat autotelineet iPhone X: lle, 8/8 Plus

Uusimmat viestit