Kuinka kopioida / liittää tekstiä iPhonesta tai iPadista

Olen melko syvällä Applen ekosysteemissä ja melkein aina iOS: n ja macOS: n ympäröimä. On kuitenkin tilanteita, jolloin minun on kohdattava Android- ja Windows-tietokoneet. Silloin aloin kaipaamaan saumatonta kokemusta kaikilla alustoilla.

Onneksi on olemassa muutamia käteviä sovelluksia, joiden avulla voit kopioida / liittää tekstiä iPhonesta / iPadista Maciin / Windows PC / Androidiin tai päinvastoin - ilman, että maksat käsivartta ja jalkaa!

Jos käytät iOS 10: ää tai uudempaa ja macOS Sierraa tai uudempaa, voit kopioida / liittää iPhonen / iPadin ja Macin välillä saumattomasti. Mutta entä jos laitteesi eivät ole yhteensopivia näiden käyttöjärjestelmien kanssa? Ei hätää, voit hyödyntää alla mainittuja sovelluksia esteen voittamiseksi.

Jos käytät Android / Windowsia ja haluat seurustella Macin ja iPhonen kanssa, nämä sovellukset antavat sinun päästä yli linjan helposti ja helposti! Oletko valmis kokeilemaan niitä? Ole hyvä!

Kuinka kopioida / liittää tekstiä iPhonesta tai iPadista Maciin, PC: hen, Androidiin ja päinvastoin

# 1. Liitä - Leikepöydän hallinta

Pidä leikepöytä järjestyksessä kaikilla laitteillasi lataamalla Liitä, joka on maailman suosituin leikepöydänhallinta Macille, iPhonelle ja iPadille.

Se on yksi suosituimmista tuottavuussovelluksista kirjailijoille, kehittäjille, suunnittelijoille ja muille. Voit kopioida kaiken eikä koskaan olla huolissasi sen muodosta. Käytä sen hakuvaihtoehtoa tarkistaaksesi, mitä kopioit kauan sitten. Visuaalinen leikepöydän historia antaa sinulle aikajanan ja esikatselun kaikenlaisesta sisällöstä.

Siri-pikakuvakkeet ovat yksi parhaista Paste-ominaisuuksista. Tämän avulla voit luoda automaation työnkulkuja. Jos haluat käyttää Liitä muissa sovelluksissa, voit käyttää koko järjestelmän laajennuksia ja widgetejä.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

# 2. CloudClip

CloudClip toimii hyvin samankaltaisesti kuin Command-C, mutta yhdellä valtavalla erolla: se perustuu iCloudiin. Yhdyskäytävä on CloudClip iOS -sovellus. Näin se toimii:

Kun kopioit tekstiä Macissa, se lähetetään iCloudiin. Kun olet kopioinut tekstiä, avaa CloudClip iPhonessa ja kopioitu teksti näkyy luettelossa. Voit kopioida tekstin nyt ja käyttää sitä muualla iPhonessa.

Jos kopioit tekstiä iPhoneen liittääksesi Maciin, sinun on avattava CloudClip iPhonessa, jotta kopioitu teksti työnnetään iCloudiin. Kun tämä on tehty, kopioitu teksti on käytettävissä CloudClipin valikkopalkin kuvakkeesta.

Vaikka ei ole välttämätöntä, että molemmat laitteet pysyvät samassa verkossa, sillä ei ole paljon eroa. Sinun on otettava iCloud käyttöön molemmissa laitteissa.

Hinta: Vapaa

Lataa iOS-sovellus (ilmainen) Lataa Mac-sovellus (ilmainen)

# 3. Kirjuri

Scribe käyttää samaa tekniikan filosofiaa, mutta korvaa Wi-Fi: n tai iCloudin Bluetooth LE: llä. Bluetooth LE: n käytön etuna on, että se säästää virtaa ja haittana on se, että se on henkilökohtainen (voit käyttää yhtä iPhonea yhteen Maciin). Fantastisesti sinulla ei ole internetyhteyttä, kun olet vain kopioimassa kahden laitteen välillä.

Scriben avulla myös yhteys ja siirto ovat välittömiä. Mutta se ei ole yhtä läsnä kuin Command-C. Lisäksi, koska se perustuu Bluetooth LE: hen, iPhone 4: ää ja sitä vanhempia ei tueta.

Hinta: $2.99

Lataa iOS-sovellus (ilmainen) Lataa Mac-sovellus

# 4. MyPhoneDesktop

MyPhoneDesktop löytää mainintoja maineikkaista blogeista, vaikka se ei olekaan suosikkivaihtoehto. MyPhoneDesktop tukee Macin lisäksi Windows-tietokoneita ja Linux-järjestelmiä. Mutta se on oikeastaan ​​ylikuormitus vain kopioimiselle. MyPhoneDesktop voi tehdä paljon enemmän (kuten puhelun soittaminen iPhonella, mutta se laukaistaan ​​työpöydältä, tiedostojen lähettäminen, tekstiviestien lähettäminen Macista jne.)

Ja se on hieman monimutkainen / hienostunut.

Hinta: $4.99

ladata

# 5. ClipSync

Olen löytänyt ClipSyncin melko siistiltä toiminnallisuuden suhteen. Tämä työkalu on suunniteltu toimimaan Windows PC- ja Android-laitteiden kanssa.

Sinun on asennettava “ClipSync Server” tietokoneellesi ja mobiililaitteellesi. Kun kopioit tekstiä tietokoneellesi, se lähettää kopioidun tekstin automaattisesti kaikkien samassa lähiverkossa olevien Android-laitteidesi leikepöydälle WIFI-yhteyden kautta. Paina vain pitkään tekstinsyöttökenttää ja liitä oletusvalikosta.

Samoin kun kopioit tekstiä mobiililaitteellesi, se päivittää automaattisesti sekä Windowsin että muiden samaan lähiverkkoon liitettyjen Android-laitteiden leikepöydän.

Hinta: Vapaa

Käy osoitteessa bdwm.be

# 6. ALT-C

ALT-C toimii virheettömästi, kun voit kopioida ja liittää Android- ja Windows PC / Mac -tietokoneidesi välillä. Aloittaaksesi sinun on asennettava sovellus sekä tietokoneellesi että mobiililaitteellesi.

Se käyttää Google Cloud Messagingia SSL-yhteyksien avulla työn tekemiseen. Voit myös mukauttaa tätä sovellusta avaamaan tietyntyyppistä tekstiä eri sovelluksissa. Sitä paitsi,

ALT-C on yhteensopiva Windows 7: n tai uudemman, macOS 10.9: n tai uudemman ja Android 4.0: n tai uudemman kanssa.

Hinta: Vapaa

Käy osoitteessa AltCopy.net

# 7. Jaa hiiri

ShareMouse on alustettu Mac- ja Windows PC -tietokoneille, joten voit kopioida / liittää niiden välillä haluamallasi mukavuudella. Sovellus tukee alustettua tekstiä, bittikarttoja, tiedostoja ja kansioita, jotka sisältävät useita tiedostoja. Se tarjoaa myös AES-salauksen turvalliseen verkkodatan siirtoon.

Varmista, että tietokoneessasi on Microsoft Windows 7/8/10 ja / tai Apple macOS 10.7. Lisäksi laitteidesi on oltava lähellä ja yhteydessä samaan lähiverkkoon.

Hinta: Vapaa

Käy heidän sivustollaan saadaksesi lisätietoja

Tässä kaikki tältä erää! Valintasi?

Joten minkä sovelluksen olet valinnut murtaaksesi esteen?

Voit vapaasti jakaa ajatuksiasi alla olevassa kommenttikentässä.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found