Kuinka ottaa tyyppi käyttöön Sirille Macissa

Samoin kuin Sirin tekstinsyötössä iPhonessa, voit käyttää myös Kirjoittaminen Siriin Macissa. Tämä tarkoittaa, että Sirin kanssa keskustelemisen sijaan voit käyttää Macin näppäimistöä ja kirjoittaa ääni-avustajalle. 'Ota tyyppi Siriin käyttöön' on Macin Esteettömyysasetukset-kohdassa. Se on erityisen hyödyllinen ominaisuus puhevammaisille tai haastaville. Mutta se on myös melko kätevä, kun olet kirjastossa tai kokouksessa ja haluat käyttää Siriä ilman ääntä. Joten katsotaan yksityiskohdat.

Kuinka ottaa tyyppi käyttöön Sirille Macissa

Vaihe 1. Klikkaa Apple-kuvake näytön vasemmassa yläkulmassa.

Vaihe # 2. Klikkaa Järjestelmäasetukset.

Vaihe # 3. Klikkaa Esteettömyys.

Vaihe # 4. Selaa vasenta sivupalkkia ja napsauta Siri.

Vaihe # 5. Valitse valintaruutu Ota tyyppi käyttöön Sirille.

Tästä lähtien voit kirjoittaa Siriin sen sijaan, että puhuisit siihen.

Seuraavaksi mietitkö kuinka käyttää tyyppiä Siriin Macissa? Se on helppoa. Klikkaa Sirin kuvake valikkoriviltä. Voit myös napsauttaa Sirin kuvake Dockissa tai käynnistysalustalla. Tai paina ja pidä yhdessä Komento ⌘ + välilyönti vähän kauemmin kutsua Type Siriin.

Sen jälkeen yksinkertaisesti kirjoita pyyntösi. Esimerkiksi "Aseta muistutus teestä klo 16.45" tai "Soita FaceTime-puhelu Jeetiin" jne.

Siri-tyypin poistaminen käytöstä Macissa, noudata yllä olevia vaiheita ja poista valinta vaiheessa 5.

Yhteenvetona…

Nyt tiedät kuinka ottaa Type to Siri käyttöön ja käyttää sitä Macissa, jossa on macOS Catalina. Yksi asia, jonka haluaisin tulevassa macOS-päivityksessä, on saada sekä kyky kirjoittaa että puhua Sirin kanssa samanaikaisesti. Tämä olisi kätevää monissa tilanteissa.

Toivon, että tämä pikaopas oli hyödyllinen. Jos sinulla on vielä aiheeseen liittyvä kysymys, ota rohkeasti yhteyttä alla olevan kommenttiosion avulla.

Haluat lukea myös nämä viestit:

  • Kuinka nähdä parhaiten toistamasi kappaleet Apple Musicissa iPhonessa ja Macissa
  • Kuinka tehdä työpöydän pikavalintoja Macissa

Uusimmat viestit