Kirjasinkoon lisääminen Safarissa iPhonessa ja iPadissa

Menneet ovat päivät, jolloin käytit Safari-ominaisuutta "nipistämällä-zoomaukseen" lisätäksesi verkkosivuston kirjasinkokoa iPhonessa tai iPadissa. IOS 13: n uusimpien ominaisuuksien ansiosta Safari on uudistettu! Latausten hallinnasta Safarin välilehtien automaattiseen sulkemiseen Safarin käyttö on nyt helpompaa. Ja nyt, tekstin suurentaminen Safarilla ei ole enää nipistys-zoomaus-peli!

Vaikka voit silti lukea sisältöä lähentämällä tai loitontamalla, sinun on vieritettävä kumpaankin suuntaan, koska se ei mahdu ruudulle. Mutta viimeisimpien Safari-muutosten myötä sinun ei tarvitse vierittää tai zoomata verkkosivuston fonttikoon kasvattamiseksi iPhonessa tai iPadissa. Tänään jaan yksinkertaisen menetelmän, jonka avulla voit suurentaa tekstiä Safarissa.

Kuinka suurentaa tekstiä Safarissa iPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Safari-sovellus iPhonessa ja avaa haluamasi verkkosivusto, esimerkiksi iGeeksBlog.com

Vaihe # 2.Osoiterivin vasemmassa yläkulmassa napauta “aA” -symbolia.

Vaihe # 3.Nyt napauta suurempaa A-kirjainta joka näkyy oikealla puolella ja napauta sitä kunnes olet saada haluamasi tekstikoko. Se voi zoomata jopa 300%.

Vaihe # 4.Voit myös pienennä fonttikokoa verkkosivun kirjoittanut napauttamalla pienempää "A" joka on vasemmalla puolella. Se voi loitontaa jopa 50%.

Niin yksinkertaista se on lisääntyä ja lasku Fonttikoko Safarissa iPhonessa ja iPadissa, joissa on iOS 13 ja iPadOS 13.

Jos et halua toistaa samaa prosessia kaikille verkkosivustoille, voit yksinkertaisesti määrittää kiinteän zoomausprosentin kaikille verkkosivustoille, jotka haluat lukea säännöllisesti.

Suuremman tai pienemmän tekstikoon asettaminen kaikille verkkosivustoille iOS 13 Safari -sovelluksessa

Sinun ei tarvitse käyttää yllä olevaa tapaa tehdä teksti pienemmäksi tai suuremmaksi Safarissa. Voit asettaa kiinteän zoomausprosentin kaikille verkkosivustoille muuttamalla muutamia alla olevia asetuksia. Ole hyvä!

Vaihe 1.Avata asetukset Sovellus ja siirry osoitteeseen Safari vaihtoehto.

Vaihe # 2.Vieritä alas kohtaanVerkkosivustojen asetukset”Ja napauta Sivun zoomaus vaihtoehto.

Vaihe # 3.Ensinnäkin löydät Sivun zoomaus -kohdasta luettelon verkkosivustoista, joita olet jo lähentänyt tai loitonnut. Napauta sitä verkkosivusto asettaaksesi fonttikoon.

Tai siirry kohtaan "Muut verkkosivustot" ja napauta 50% tai 100% tai 200% tai 300% kumpi sopii paremmin lukemiseen.

Jos valitset pienemmän kirjasinkoon, sitä voi olla vaikea lukea. Joten on suositeltavaa aina ylittää 100% fonttikoko, jotta saat parhaan lukukokemuksen Safarissa iPhonessa tai iPadissa.

Päätösajatukset!

Tämä on toistaiseksi paras ominaisuus, jota rakastin Safarissa, koska se parantaa kokemustani, kun valitsen valitsemani fontin koon. Kokeitko tätä ominaisuutta iPhonessa tai iPadissa? Jos ei, kokeile nyt käyttämällä yllä olevaa opasta.

Aiheeseen liittyviä viestejä parantaaksesi Safari-kokemustasi!

  • Sivuston asetusten hallinta Safarissa iPhonessa ja iPadissa
  • Tallenna verkkosivu PDF-muodossa Safariin iPhonessa ja iPadissa
  • Kuinka vaihtaa Safarin lataussijaintia iPhonessa ja iPadissa
  • Yksityinen selaus puuttuu Safarista iPhonessa ja iPadissa? Näin voit korjata!

Kerro meille kommenteissa, jos kohtaat ongelmia käyttäessäsi tätä ominaisuutta.

Uusimmat viestit