Parhaat selfie-tikut iPhonelle 11 Pro Max vuonna 2021

Elämme maailmassa, jossa sosiaalinen media on iso asia, ja siten kaiken tekemämme dokumentoinnista on tullut tapamme. Kun älypuhelinkamerat kehittyvät suuriksi kamerapuhelimiksi, Apple sopii vain käynnistämään upeita uusia kameran ominaisuuksia uudemmissa malleissaan. IPhone 11 -sarja näki upean uuden ominaisuuden nimeltä Slo-Fies (Slo-Mo Selfies). Jos haluat kaapata upeita itsepiloja, suosittelen ehdottomasti ostamaan parhaat selfie-tikut iPhone 11 Pro Maxille, 11 Prolle ja iPhone 11: lle.

 1. Mpow
 2. V-kestävä
 3. Atumtek
 4. YOKKAO
 5. Yoozon
 6. Afaith
 7. Lifelimit
 8. Anker
 9. Elegantti
 10. PEYOU

1. Mpow

Olen joku, joka rakastaa matkustaa ja dokumentoida asioita; Siksi on sanomattakin selvää, että Selfie Stick on merkittävä osa kaikista matkoistani. Mpow on hieno yhdistelmä kädessä pidettävää selfie-keppiä, pöytäjalustaa ja lattiajalustaa. Se sopii kaikkiin iPhone 11 -sarjan puhelimiin.

Tämä jalustana toimiva selfie-tikku on valmistettu alumiiniseosrungosta ja ainutlaatuisesta avattavasta avattavasta lukosta, joka takaa vakaan ja vahvan tuen. 6,5 tuuman keppiä voidaan pidentää 29,5 tuuman pituisiksi sieppaamaan myös upeita seisovia laukauksia. Siinä on myös ladattava täyttövalo, jota voit käyttää heikossa valaistuksessa.

USP:Täytevalo

Tutustu Amazoniin

2. Vproof

Vproof on yksi johtavista iPhone-lisävarustebrändeistä, joka kasvaa harppauksin. IPhone-laitteiden Bluetooth-selfie-tikku on kaikki mitä tarvitset kaapataksesi kauniita valokuvia oikeasta kulmasta ja etäisyydeltä. Asenna iPhone ja luota Vproofin korkealaatuisiin materiaaleihin ja hienoihin ammattitaitoihin. Yksiosainen integroitu säilytysrakenne pitää laitteen tukevasti paikallaan. Kun selfie-keppi ei ole käytössä, se voidaan romahtaa 6,5 ​​tuuman pieneksi taikaputkeksi.

Tyylikäs selfie-tikku voi laajentua jopa 26 tuumaan napsauttamalla nopeita valokuvia. Vproof on käyttänyt ilmailuluokan alumiiniseosmateriaalia anodipintakäsittelytekniikalla. Tämä tekee kepistä vahvan ja kestävän. Liitä iPhone hetkessä ja kuljeta keppiä kätevästi.

USP: Hieno käsityötaito

Tutustu Amazoniin

3. Atumtek

Kun selfie-tikku ja kolmijalka integroituvat, saat monitoimilaitteen, joka tallentaa upeita ryhmä-selfietä ja napsauttaa mahtavia soolokuviasi. Tämä tikku on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista jatkettavasta tikkusta, mikä tekee siitä erittäin vakaan.

Sen jatkettava napa on rakennettu ilmailuluokan alumiiniseoksesta, joka on valmistettu pinnan anodisella hapetusprosessilla kestävyyden ja tukevuuden varmistamiseksi. Kaukosäädin voi kaapata kuvia jopa 33 jalan etäisyydeltä, jolloin voit ottaa valokuvia itse tai ottaa ryhmäkuvia.

USP: Super tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. YOKKAO

Haluatko kaapata valokuvasi ja videosi sateessa? Tässä on roiskeenkestävä selfie-keppi YOKKAOlta. Se on sertifioitu IP66-vedenkestävä selfie-tikku, jonka avulla voit ottaa selfietä iPhonellasi. Koska tuotemerkki tarjoaa pidemmän puhelintelineen, voit käyttää plus-kokoisia iPhone-puhelimesi. Lisäksi voit kiertää iPhoneasi vapaasti.

Tämä selfie-keppi painaa vain 6 oz, ja siksi sitä on helppo kantaa. Sen 7,8 tuuman taittopituuden avulla voit laittaa kepin taskuun tai matkalaukkuun. Bluetooth-kaukosäätimellä voit napsauttaa ryhmäkuvia ja videoita 30 metrin etäisyydeltä.

USP: Roisketiivis

Tutustu Amazoniin

5. Yoozon

Kun haluat napsauttaa kuvia, haluan kokeilla erilaisia ​​asentoja ja kulmia, ja tarvitset siihen erittäin joustavan työkalun ja arvaa mitä? Yoozon on joustava iPhone-selfie-tikku. Kierrä vain telineen päätä tai puhelimen pidikettä haluamasi kulman mukaan ja ota valokuvia, valokuvia tai jopa suoraa lähetystä tarpeidesi mukaan.

Jalustan saaminen kestää vain 3 sekuntia yksinkertaisesti avaamalla selfietikun alaosa. Tämä nerokas selfie stick cum -jalusta on suunniteltu tavalla, joka saa selfie-tikkuasi muuttumaan jalustaksi tai päinvastoin vain yhdellä askeleella. Eikö se ole loistava tapa aloittaa loistavien slogien tekemistä.

USP: Erittäin tukeva

Tutustu Amazoniin

6. Afaith 

Valmistettu kevyestä anodisoidusta alumiinimonopodista, tämä on täydellinen selfie-tikku iPhonellesi. Tämä keppi painaa vain 175 g, mutta on silti erittäin vakaa sieppaamaan kauniita kuvia, videoita, ryhmätiedostoja ja kaikenlaisia ​​kuvia ja videoita. Sauvan vakautta voidaan testata kaappaamalla kaunis auringonlaskun aika.

Tämän selfie-tikun mukana tulee yhteensopiva kauko-ohjain, jota ohjataan langattomalla Bluetooth-sulkimella, joten sinun on vain liitettävä se puhelimeesi ja painettava painiketta kaapataksesi pitkiä, ryhmäkuvia ja muita erinomaisia ​​valokuvia. Kiinnitä vain iPhone, liitä se suljimeen ja aloita sieppaus.

USP:Vakaus

Tutustu Amazoniin

7. Lifelimit

Tämä selfie-keppi on luultavasti ainoa lisävaruste tässä luettelossa, jota voidaan laajentaa jopa 54 tuumaa korkeuteen, joka on noin 4,5 metriä pitkä, tämä ominaisuus pommittaa minua todella. Tämän kepin vahva rakenne suojaa ja suojaa puhelintasi kaikenlaisilta naarmuilta asennuksen aikana ja välttää myös putoamisen sen vakauden vuoksi.

Tällä vankalla selfie-kepillä on yhden vuoden takuu, jotta voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun milloin tahansa ongelman ilmetessä. Tikkun mukana toimitetulla bluetooth-kaukosäätimellä on myös pidike, joka on hieno ominaisuus, jotta et menetä tai missaa pientä bluetooth-suljinta.

USP:Voidaan pidentää 54 tuumaan

Tutustu Amazoniin

8. Anker

Kuinka kauan voit venyttää kätesi? Jos pystyt venyttämään niitä yli 29 tuumaa, et ehkä tarvitse tätä selfie-keppiä, mutta jos he eivät pysty siihen, sinun on ehdottomasti saatava käsiisi yksi tämä selfie-tikku. Tässä kameratikussa on erittäin sisäänvedettävä runko siirrettävyyttä varten ja ergonominen kahva paremman otteen takaamiseksi.

Tämän tikun mukana toimitetulla Bluetooth-kaukosäätimellä on kiinteä yli 20 tunnin akkuvarmuus yhdellä latauksella, joten mikään insta-arvoisista kuvistasi ei jää hukkaan. Tässä selfie-tikussa on mikro-USB-latauskaapeli, rannehihna, tervetuloaopas ja 18 kuukauden takuu.

 USP:20 tuntia kaukosäätimen paristoa

Tutustu Amazoniin

9. Elegantti

Elegiant-selfie-tikku iPhone 11 -sarjalle on herkkä, kompakti ja tyylikäs selfie-tikku. Se on ultrakevyt, kannettava ja kompakti, joka voidaan kuljettaa kaikkialla ja missä tahansa, jotta mikään erikoishetkistäsi ei jää hukkaan. Se on valmistettu tukevasta ja kevyestä alumiiniseoksesta ja kahva on herkkä.

Hapettumisenestomateriaali tekee selfie-kepistä tukevan, kestävän ja ruostetta estävän. Selfietikun kahva tai kahva on naarmuuntumaton, helppo puhdistaa eikä jätä pistävää hajua, jos sitä pidetään pitkään. Kahva on suunniteltu niin, että keppi ei putoa käsistäsi.

USP:Sisäänrakennettu suljin

Tutustu Amazoniin

10. PEYOU

PEYOU tuo kolme-yhdessä-selfie-tikun, jossa on kolmijalka iPhoneen. Voit ottaa tärinättömiä valokuvia ja videoita jalustalla ja langattomalla Bluetooth-kaukosäätimellä. Nyt kaikki juhlat, valmistuminen, häät ja matkustaminen ovat innostuneempia kuin koskaan. Tämän kepin merkittävä piirre on sisäinen 40mAh ladattava litiumakku, joka voi napsauttaa jopa 50000 selfietä. Joten kun lataat akkua 30-45 minuuttia, voit mennä selfie-aikaan.

Monikulmainen selfie on mahdollista kämmentilassa. jalustatilassa voit käyttää Bluetooth-kaukosäädintä, joka voi toimia 30 metrin päässä. PEYOU on asentanut Bluetooth-kaukosäätimen tämän selfie-kepin kahvaan, ja voit irrottaa kaukosäätimen nopeasti, kun haluat käyttää sitä.

USP: Irrotettava kaukosäädin

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos…

Me kaikki rakastamme kaapata hyviä kuvia, ja näillä selfie-sauvoilla voit varmasti ottaa upeita kuvia. Jos olet hankkinut iPhonen uusimmasta 11-sarjasta, olen varma, että haluat haluta parhaan mahdollisen laitteen. Kerro minulle alla olevissa kommenteissa, mikä on tähän mennessä paras kameraominaisuus, jonka Apple on ottanut käyttöön iPhonessa? Valintani on muotokuva-selfie-ominaisuus, joka tuli esiin iPhone X: n kanssa, se räjäytti minut.

Suositeltavia viestejä luettavaksi nyt:

 • Parhaat iPhone 11 Pro Max, 11 Pro ja iPhone 11 langattomat virtapankit
 • Langattomat kuulokkeet iPhone 11 Pro Max-, 11 Pro- ja iPhone-laitteille
 • Parhaat iPhone 11-, 11 Pro- ja 11 Pro Max -laturit
 • Selfie-sovellukset iPhonelle täydellisten selfien tekemiseen

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found