Spotify-pikanäppäimet Macille ja tietokoneelle

70 miljoonan maksetun tilaajan kanssa tammikuussa 2018 Spotify on ylivoimaisesti suosituin musiikin suoratoistosovellus. Olen aina pitänyt sitä melko jännittävänä ja nautin sen kuuntelusta työskennellessäni tietokoneella.

Usean siistin pikakuvakkeen ansiosta tämän musiikkisovelluksen käyttö tietokoneella on hieman sujuvampaa. Etkö ole vielä kokeillut heitä? Olen pyörittänyt useita Spotify-pikanäppäimiä Macille ja Windows PC: lle, mikä auttaisi sinua elävöittämään musiikkiaikaa.

Nämä pikanäppäimet ovat melko yksinkertaisia, ja voit hallita niitä helposti. Ja kun olet muistanut ne, musiikin hallitsemisesta tulee yksinkertaista!

Spotify-pikanäppäimet Macille ja Windows PC: lle

Sinulle!

Paranna musiikkikokemustasi nyt hyödyntämällä näitä helppoja pikakuvakkeita. Olen varma, että niistä on paljon apua.

Apple Music on noussut Spotifyn suurimmaksi kilpailijaksi. Pääasiassa valtavan kappalekirjaston ja runsaan sisällön ansiosta Applen musiikin suoratoistopalvelusta on tullut vahva kilpailija.

Vaikka se on edelleen kaukana (noin 30 miljoonaa aktiivista käyttäjää), monet uskovat, että siitä tulee pian ykkönen musiikin suoratoistosovellus Yhdysvalloissa.

Henkilökohtaisesti olen nauttinut molempien kuuntelusta. Käyttäjänä haluaisin todella, että kilpailu kiristyy, koska vasta sitten tulee paras.

Mikä on mielipiteesi Spotifyn ja Apple Musicin kilpailusta? Ja kumpi löydät askel eteenpäin kaikilla rintamilla? Ammu ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

  • Kuinka estää HomePodia toistamasta eksplisiittistä sisältöä
  • Suoratoista Spotify, Pandora ja Google Music HomePodissa
  • Apple Music -tilin vaihtaminen HomePodissa
  • Kuinka luoda Apple Music -profiili iOS: ssä

Uusimmat viestit