Verkkosivustojen estäminen Safarissa Macissa: 3 menetelmää selitetty

Jos haluat estää lapsiasi käyttämästä tiettyjä verkkosivustoja tai työntekijääsi olemasta poissa tarpeettomista verkkosivustoista, URL-osoitteista tai sovelluksista, on olemassa joitain tapoja, joilla voit estää heitä käyttämästä verkkoa tai sovellusta. Voit tehdä sen määrittämällä Safarin, asettamalla lapsilukon tai verkkosivustojen estämiseen on joitain sovelluksia. Olemme selittäneet kaikki kolme menetelmää; estä Safari, Lapsilukko ja Lukitse sovelluksen kautta estääksesi verkkosivuston safarilla.

Kuinka estää verkkosivustoja Safarissa Macissa, jossa on macOS Catalina tai aikaisempi

Vaihe 1. Käynnistä Terminaali (Avaa Spotlight ja etsi terminaalia).

Vaihe # 2. Terminaalityypissä sudo pico / etc / hostsja paina Tulla sisään. Kun painat Enter-näppäintä, sinua pyydetään syöttämään Järjestelmänvalvojan salasana

Vaihe # 3. Kun syötät salasanan, Pääte-tekstiohjelma avautuu isäntätiedostoon. Vieritä kohdistinta alaspäin ja paina Tulla sisään. Se luo uuden kirjoitettavan rivin.

Vaihe # 4. Kirjoita IP 127.0.0.1 jota seuraa URL-osoite tai sivuston osoite.ts.: 127.0.0.1 www.yahoo.com Paina Enter. Kirjoita toinen URL tai sivusto samojen ohjeiden mukaan. Älä lisää useampaa kuin yhtä URL-osoitetta tai sivustoa yhdelle riville, jokaisen merkinnän tulisi olla erillinen rivi.

Vaihe # 5. Kun olet valmis merkinnän kanssa (sivustot tai URL-osoite, haluat estää), paina Ctrl + O ja sitten Tulla sisään tallentaa ne ja poistua editorista.

Vaihe # 6. Huuhtele sitten välimuisti, jotta asetukset tulevat voimaan, kirjoitasudo dscacheutil -flushcache huuhdella DNS ja paina Enter.

Avaa nyt estämäsi URL-osoitteet tai sivustot. Jos se on määritetty oikein, sinun ei pitäisi voida avata verkkosivustoa / URL-osoitetta.

Estettyjen URL-osoitteiden tai verkkosivustojen eston kumoaminen

Tuoda markkinoille Terminaali → tyyppi sudo pico / etc / hosts Poista URL ja Sivusto → Lehdistö Ctrl + O ja Tulla sisään

Kuinka estää verkkosivusto / URL Macissa lapsilukolla

Vaihe 1. Ensinnäkin, tee erillinen Käyttäjätili lapsillesi.

Vaihe # 2. Mene sitten Järjestelmäasetukset Mac-tietokoneellasi.

Vaihe # 3. Klikkaa Lapsilukkosäädöt.

Vaihe # 4. Napsauta sitten lukkokuvake (näkyy ikkunan alaosassa.)

Vaihe # 5. Napsauttamalla lukituskuvaketta sinua pyydetään syöttämään salasana. Napsauta avata.

Vaihe # 6. Valitse sitten Käyttäjätili jonka haluat lukita.

Vaihe # 7. Valitse verkko välilehti.

Vaihe # 8. Valitse sitten Yritä rajoittaa aikuisille tarkoitettuja verkkosivustoja automaattisesti.

Vaihe # 9. Klikkaa Mukauta…

Vaihe # 10. Alla Älä koskaan salli näitä verkkosivustoja, Klikkaa "+” -kuvaketta ja kirjoita URL-osoitteet / verkkosivustot, jotka haluat estää.

Kun olet lisännyt verkkosivustot tai URL-osoitteen, voit olla varma, että kielletty käyttäjä ei pääse siihen.

Estä verkkosivusto Macissa sovelluksen kautta

On olemassa sovellus nimeltä Itse hillintä, avoimen lähdekoodin sovellus Mac OS X: lle. Sovelluksen avulla voit estää verkkosivustot, URL-osoitteet, postit ja niin edelleen. Parasta sovelluksessa on, kun estät sivustot / posti / URL-osoitteen, et voi käyttää estettyjä sivustoja, ellei ja ennen kuin lisäämäsi päivämäärä on umpeutunut.

Estä asettamalla ajanjakso ja lisäämällä sivustoja mustalle listalle ja napsauttamalla Alkaa. Kun napsautat Käynnistä-painiketta, se estetään asettamallesi ajaksi. Ennen ajastimen vanhenemista et voi käyttää näitä sivustoja, vaikka poistat sovelluksen.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, kaveri!

Haluat lukea myös nämä viestit:

  • Web-sivun esikatselu Safarissa Macissa
  • Safari Windows: Tunne Apple Touch Windows-tietokoneella
  • Kuinka katsella verkkosivun lähdekoodia Safarissa iPhonessa ja Macissa
  • Safarin välimuistin, historian ja evästeiden tyhjentäminen Macissa

Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found