Viisi parasta alle 5 dollarin iPhone 5 / 5s -koteloa vuonna 2021

Kuka sanoi, että iPhone 5 / 5s -koteloiden on oltava kallis asia? Huippumerkkien, kuten Belkin ja Griffin, iPhone 5: n ja iPhone 5: n koteloita on saatavana alle 20 dollaria. On tapauksia, jotka ovat jopa halvempia. Tässä on muutama muut tapaukset - ohut, minimaalinen ja viileä - jotka eivät ole vain alle 20 dollaria, mutta tarjoavat myös hyvän suojaustason iPhone 5: lle ja iPhone 5: lle.

1. elago Outift Matrix

Elagon ”Outift Matrix” on yksi hienoimmista iPhone 5 -koteloista. Hybridirakenne tekee siitä niin vaikuttavan. Kovan PC: n ja alumiinilevyn yhdistelmä näyttää ihastuttavalta. Se kiertyy kompaktin ympärille tyylikkäästi.

Tarkkojen aukkojen ansiosta sinulla on helppo pääsy Lightning-porttiin ja kuulokeliitäntään. Lisäksi sileä ulkopinta tarjoaa paremman otteen, mikä estää älypuhelinta liukastumasta kämmenestäsi.

USP: Hybridi

Tutustu Amazoniin

2. Belkin Grip Max

Belkin on ollut yksi iPhonen parhaista kotelovalmistajista. Tällä kertaa he ovat ulkona suojaavan iPhone 5 -kotelon kanssa. Se ei kuitenkaan näytä isoalta.

TPU- ja PC-rakenne on riittävän kestävä kestämään pudotuksia vaivattomasti. Lisäksi tarkat aukot ja reagoivat painikkeet takaavat, että sinulla ei ole ongelmia laitteen käytössä. Lisäksi Grip Maxilla on yhden vuoden takuu.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. Griffin Survivor

Aivan kuten Belkin, Griffin on ollut yksi johtavista iPhonen lisävarusteiden valmistajista. Siksi olisi valitettavaa, jos emme tarkastele sen tarjousta tarkasti.

Survivorista puhuttaessa se on suunniteltu tarjoamaan haluttu suoja iPhone-laitteellesi sekä ikäviltä kolhuilta että naarmuilta. Tietysti se näyttää iso ja ei käännä päätä ollenkaan. Mutta pidä mielessä, että juuri tämä sinun pitäisi valita, kun lähdet seikkailuun. Lisäksi Survivorissa on useita värejä, joista valita.

USP: Suojarakenne

Tutustu Amazoniin

4. JETech

Pidän tätä tapausta JETechiltä parhaana. Ja mikä antaa uskottavuutta vaatimukselleni, on neljä tähteä lähes 250 asiakasarvostelusta.

PC: n ja TPU: n fuusio on vahvistanut rakennetta selviytymään kolhuista helposti. Sileällä tekstuurilla saat tarvittavan otteen pitäen kiinni iPhonesta. Lisäksi painikkeet ja aukot ovat kaikki kohdalla. Kaiken kaikkiaan JETechillä on elinikäinen takuu.

USP: Sileä hiilikuiturakenne

Tutustu Amazoniin

5. OtterBox-työmatkasarja

Tällä hetkellä OtterBox COMMUTER SERIES -tapauksia on saatavana vain 16,94 dollaria Amazonista 34,95 dollarista. En usko, että nämä tapaukset tarvitsevat mitään käyttöönottoa, koska ne on pohjustettu premium-pukuiksi iPhonelle.

Kompaktin muotoilun ansiosta nämä kuoret sopivat saumattomasti iPhoneen. Ne tarjoavat tarvittavan suojan pudotuksilta vähentämättä tyyliä. Lisäksi COMMUTER-SARJAN kannet ovat saatavana viidessä värissä ja vuoden takuu.

Huomaa, että kaikkia värivaihtoehtoja ei ole tällä hetkellä saatavana alle 20 dollaria.

USP: Vaikuttava kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

Se on melkein kaikki!

Valintasi?

Luulen, että olet valinnut ihanteellisen ottelun iPhonellesi, eikö olekin? Haluatko levittää joitain papuja valinnastasi?

Älä missaa:

  • Parhaat iPhone 5 / 5s -lompakkokotelot
  • iPhone 5 / 5s -puskurin kotelot
  • Parhaat iPhone 5 / 5s -vyöklipit

Uusimmat viestit