Parhaat Nintendo DS -pelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2020

Applen iOS-ympäristö on äskettäin lisännyt useita upouusi pelejä, jotka tulevat eri paikoista, mukaan lukien Xbox Live Arcade, PlayStation 1 ja 2 sekä jopa PC; se on aika hieno, varsinkin nyt, koska kaikki iPadin ja iPodin käyttäjät voivat nauttia kaikista suosikkipeleistään samassa paikassa.

Lisäksi, koska on tuotu niin monta peliä, iPadille ja iPhonelle on luotu todellinen kirjasto, ja siinä on melkein mitä tahansa pelityyppiä, jota kuka tahansa voi toivoa, mukaan lukien alennetut 99 sentin hauskat pelit, ja 16 dollaria klassikoita, jotka on julkaistu 20 vuotta sitten. Lisäksi alustan käyttämän edistyneen tekniikan ansiosta kaikissa peleissä on hämmästyttävä grafiikka, puhtaat ääniraidat ja monia muita ominaisuuksia, jotka tarjoavat pelaajille tyydyttävän pelikokemuksen. Silti on olemassa muutamia pelejä, jotka onnistuivat seisomaan, ja tässä ne ovat.

# 1. Scribblenauts Remix

Seuraava rivillä on Scribblenauts Remix - sijoittui pulmaluokan ykköseksi. Se on todella erinomainen peli, joka testaa aivosi ja älylliset kykysi haastamalla sinut etsimään ratkaisuja erilaisiin pulmiin.

Pelin aikana ohjaat Maxwellin päähenkilön toimintaa ja kamppailet löytääksesi oikeat ratkaisut näihin monimutkaisiin pulmiin. Peli antaa sinulle myös lukuisia viisaita pulmaideoita, ja sinun on käytettävä luovuuttasi ja mielikuvitustasi löytääksesi erilaisia ​​vihjeitä ja keksimään uusia tapoja edetä peliin!

Hinta: $0.99

ladata

# 2. Grand Theft Auto

Jos haluat hemmotella itseäsi pudottavassa toimintapelissä, et katso Grand Theft Autoa pidemmälle. Isänsä murhan valitettavan kuoleman jälkeen Huang Leen edessä on suuri tehtävä - tarjota muinainen miekka setänsä Kennylle varmistaakseen, että hänen perheensä voi säilyttää Liberty Cityn Triad-jengien hallinnan.

Huang ryöstetään ja jätetään kuolemaan. Voiko hän pystyä saamaan takaisin kunniansa ja rikkautensa vaarallisimmasta ja konkurssiin joutuneesta kaupungista? Pelaamisen lisäksi Grand Theft Auto on saatavana useilla kielillä, kuten englanti, ranska, saksa, italia, japani, espanja jne.

Hinta: $4.99

ladata

# 3. Mario Kart -kierros

Katso yksi Nintendon kaikkien aikojen suosituimmista peleistä ja kilpaile todellisten kaupunkien innoittamilla kursseilla. Voit kilpailla jopa seitsemän muun pelaajan kanssa, jotka voivat olla missä tahansa päin maailmaa. Yhdellä sormella voit ohjata esineitä eteenpäin ja nostaa kultaa.

Kilpaile jännittävissä kilpailuissa voimakkaiden esineiden arsenaalin kanssa, joka voi sekoittaa asioita kilparadalla. Frenzy-tila tarjoaa ylimääräisen hauskan kuvan, joka kestää lyhyitä sarjoja ja aiheuttaa tuhoa.

Hinta: Ilmainen (tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia)

ladata

# 4. Rikki miekka 1

Rakastatko salaliittojen murtamista? Jos kyllä, sinun ei pitäisi unohtaa rikki miekkaa 1. Palais Royalessa tapahtuneen barbaarisen murhan jälkeen Nico Collard menee ottamaan valtionmies Pierre Carchonin haastattelun. Siellä hän haisee kauhistuttavan salaliiton.

Aloita pitkä seikkailu ja tutustu kiehtoviin paikkoihin. Matkan varrella kohtaat muinaiset mysteerit, jotka testaavat sekä taitosi että kärsivällisyytesi pelaajana. Työnnä itsesi kovemmin löytääksesi tumman salaliiton Temppeliritarien totuuksien takana.

Hinta: $4.99

ladata

# 5. Maailma loppuu kanssasi: Solo Remix

Maailma loppuu kanssasi: Solo Remix on tehokas ja yksi hienoimmista roolipeleistä iOS: lle. Mikä tekee pelistä niin jännittävän pelattavan, on riippuvuutta aiheuttava taistelujärjestelmä, joka ei koskaan anna tylsän hetken hiipiä.

Neku-niminen poika saa tekstiviestin, joka kehottaa häntä selvittämään tietyn tehtävän tai valmistautumaan kuolemaan. Hänellä ei ole muuta vaihtoehtoa, mutta ratkaisee lukuisia arvoituksia. Voiko hän ampua salaisuudet ja selviytyä massiivisesta haasteesta?

Varusta itsesi kaikella, mikä voi pitää sinut askeleen vihollisia eteenpäin varmistaaksesi, että sinulla on tarpeeksi ammuksia vihollisten hävittämiseen. Älä huoli, on jopa 60 upeaa kappaletta, jotka pitävät sinut latauksessa, eivätkä anna ikävystymisen pilata joyrideäsi!

Hinta: $30.99

ladata

Se siitä!

Mikä on sinun suosikkisi?

Joten mikä yllä olevista peleistä aikoo rokottaa peliaikaa? Onko se, joka paukuttaa toimintaan, vai se, joka on täynnä mysteerejä? Olisi todella mukavaa tietää sen nimi kommenteissa.

Älä missaa:

  • Paras RPG iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat kilpa-pelit iPhonelle ja iPadille
  • Space Shooter -pelit iPhonelle ja iPadille
  • Kuinka pelata Xbox-pelejä iPhonessa

Uusimmat viestit