Kuinka saada iPhone Xs: n syvyysvaikutusten hallinta iPhonessa X, 8 Plus, 7 Plus

Minulle vuoden 2018 iPhoneissa erottuu edistyksellinen kamera. Xs ja Xs Max hyödyntävät ylivoimaisen kameran ja vankan A12-sirun hyödyntämällä upean terävyysalueefektin. Vielä parempi, voit myös säätää taustan epätarkkuutta sekä ennen kuvan ottamista että sen jälkeen.

Jos sinulla on taipumus liikkuvaan valokuvaukseen, haluaisit laittaa kätesi tämän uuden lisäosan päälle. Mutta entä jos ajattelet päinvastoin ja haluat saada iPhone Xs / Xs Max -tehosteen säätimen muokkaamaan näön taustaa iPhonessa X, iPhone 8 Plus ja iPhone 7 Plus?

Kuinka saada iPhone Xs: n syvyyden hallinta iPhonessa X, 8 Plus ja 7 Plus

Tietenkin olisi ollut hienoa, jos olisi ollut mahdollista hienosäätää bokeh-vaikutusta muissa kaksoiskameralla varustetuissa iPhonissa. Kuuman ominaisuuden puuttumisen vuoksi ei kuitenkaan tarvitse menettää unta, koska on älykäs tapa kokeilla tätä toimintoa suurelta osin joidenkin parhaiden kolmansien osapuolten kamerasovellusten, kuten Apollo, Focos, Depth Cam, Halide ja muiden, ansiosta. .

Joten miten nämä kameran sovellukset antavat sinun käyttää syvyystehosteen ohjausta tuetulla iPhonella? Se on melko yksinkertainen asia. Nämä kamerasovellukset hyödyntävät syväterävyysdataa, jotta voit hienosäätää epätarkkuutta. Pitää mielessä; he tarvitsevat iPhonet, joissa on kaksoiskamera.

Vaikka kaikki yllä olevat sovellukset ovat vaikuttavia, olen kokeillut ja löytänyt helppokäyttöisyyden Focos. Lisäksi se on saatavilla ilmaiseksi. Jos haluat hyödyntää kaikkia sen hienoja ominaisuuksia, voit päivittää premium-versioon. Seuraavassa käytännön oppaassa aion viedä tämän sovelluksen ilmaisen version pyörimään!

Kuinka käyttää syvyyden hallintaa iPhonessa X, iPhone 8 Plus ja iPhone 7 Plus

Vaihe 1. Lataa ensin Focos-sovellus iPhonen tukemalle iPhonelle (iPhone 7/8 Plus ja iPhone X). Se on yhteensopiva iOS 12/11 tai uudemman kanssa.

Vaihe # 2. Ota nyt joitain kauniita kuvia iPhonen muotokuva-tilassa. Jos sinulla on jo upeita muotokuvia, olet hyvä mennä.

Käynnistä sitten Focos-sovellus ja valitse Muotokuva-kuva olet napsauttanut bokeh-vaikutusta.

Vaihe # 3. Seuraava, Katso liukusäädin, jonka avulla voit säätää kuvan taustan epäterävyyttä. Muuta sumennetun taustan voimakkuutta siirtämällä sitä vasemmalle tai oikealle.

Tässä alkaa todellinen tarina ...

Nyt on yksi mielenkiintoinen mainitsemisen arvoinen asia, että voit myös muuttaa kohdepistettä. Esimerkiksi kuvan ottamisen jälkeen, jos luulet, että pääkohteen tulisi olla henkilö (joka ei ollut pääkohteesi kuvaa napsautettaessa), sinulla on joustavuus vaihtaa tarkennusta. Heti kun muutat sitä, sovellus siirtää huomionsa automaattisesti. Voila, ero on melko ilmeinen!

Toinen merkittävä ominaisuus tässä sovelluksessa on, että se antaa sinulle mahdollisuuden säädä aukon kokoa f / 20 - f / 1,4. Verrattain, iPhone X: n ja sen sisarusten avulla voit muuttaa aukon koon f / 16 arvoon f / 1,4). Joten voit sanoa, että sovellus on tehnyt hienoa työtä tältä osin.

Ei siinä kaikki; voit napauttaa Muoto-painike muuttaa bokeh-efektin muotoa. Se tarjoaa myös mahdollisuuden tarkastella epäterävyyttä useissa muodoissa, kuten 2, 3, 4,5,6,7,8 ja 10. Pidä mielessä; tämä toiminto on käytettävissä sovelluksen ainoassa pro-versiossa.

Kun olet muokannut valokuvaa, napauta Tallentaa oikeassa yläkulmassa.

Jos pidät tästä sovelluksesta ja haluat hyödyntää kaikkia sen ominaisuuksia, voit siirtyä premium-versioon. Tästä lähtien se on saatavana hintaan 0,99 dollaria kuukaudessa, 6,99 dollaria vuodessa ja 10,99 dollaria elinkaaren ajan.

Se on melkein kaikki!

Entä iPhone 8, 7, 6 Plus jne.

Ihmisille, joilla on jopa vanhemmat iPhonet yhdellä kameralla, olemme pyöristäneet joitain parhaita pystytilan sovelluksia. Jos luulet mennä bokeh-ilmiöön tällaisissa iPhonissa, nämä sovellukset voivat olla tarkastelun arvoisia.

Käärimistä:

Vaikka et olisikaan täysimittaisessa muodossa, voit ehdottomasti ottaa paljon viipaleita Xs-hämärtymisen säätimestä; kohteliaasti kolmannen osapuolen sovelluksia. Jos et halua päivittää uusimpiin iPhone-laitteisiin ja sinulla on jo X ja jopa muut kaksoiskameraa tukevat iPhonet, nämä sovellukset voivat täyttää odotuksesi hyvällä vaikutuksella.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

  • Parhaat valokuvien muokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Videonmuokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat videokeskustelusovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Paras kollaasin tekeminen iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit