Parhaat iPhone 6s -puskurikotelot vuonna 2021

Puskurin kotelot ovat yksi suosikkipuvustani, jotka haluan yhdistää iPhoneen. Vaikka haluan aina tarjota tarvittavan suojan älypuhelimelle pudotuksista, kannet, jotka ovat hieno yhdistelmä tyyliä ja suojaa, houkuttelevat minua paljon. Jos olet kuin minä, arvostaisit tätä hienoimpien iPhone 6s -puskurikoteloiden kokoonpanoa.

# 1. Kaipaa

Crave esittelee ohuen puskurikotelon iPhonellesi. Kevyt profiili varmistaa, että laite liukuu helposti taskuihin, kukkaroon tai laukkuun.

Crave on käyttänyt korkealaatuista TPU-materiaalia, joka ei vain suojaa laitettasi, vaan pitää haluamasi joustavuuden ja liikkuvuuden raskaassa tapauksessa.

Sen lisäksi, että iPhone on välttämätön laite, se on investointi, ja siksi laite tarvitsee täyden suojan kohtuullisin kustannuksin. Tämä tapaus suojaa arvokkaan sijoituksesi iskuilta, naarmuilta ja äkillisiltä putoamisilta.

Laitteen sujuvan toiminnan takaamiseksi Crave on suunnitellut tämän kotelon tarkasti. Voit käyttää nopeasti kaikkia iPhonen portteja, painikkeita ja hallintalaitteita.

USP: Ohut ja kevyt

Tutustu Amazoniin

# 2. Spigen Ultra Hybrid

Joskus yksinkertaisuus luo muodin, esimerkkinä Spigen Ultra Hybrid -puskurin kotelo iPhone 6: lle. Uusimmat Applen talon iPhonet tarvitsevat paljon hoitoa ja suojaa, ja siksi Spigen Ultra Hybrid -kotelo on valmistettu ilmatyynytekniikasta, jotta pienetkin hikipisarat tai sateet eivät vahingoita himoittua kappalettasi.

Voit näyttää alkuperäisen puhelimen mallin ystävillesi ja kollegoillesi tehokkaalla läpinäkyvyydellä. Ei siinä kaikki; Ultra Hybrid -koteloita on saatavana viidessä houkuttelevassa värivaihtoehdossa, mukaan lukien musta, kristallinkirkas, minttu, ruusukide ja avaruuskide.

USP: Ilmatyynytekniikka

Tutustu Amazoniin

# 3. i-Blason Halo -sarja

Entä jos upouusi iPhone 6s kohtaa naarmuja tai hankausta? No, jos pidät sen alttiina kaikille mahdollisille vaurioille, rakkaasi huutaa varmasti tuskasta. Ei enää. Tarkista tämä i-Blason Halo Series Hybrid Clear -kotelo iPhone 6s -puhelimelle, jossa on kohotetut reunat, suojaamaan puhelimen näyttöä, kun laitat sen kuvapuoli alaspäin.

Jos matkustat tukkeutuneessa putkessa, sinun ei tarvitse huolehtia puhelimesi liukastumisesta kädestäsi. i-Blason-kotelon liukastumisenestotoiminto antaa paremman pidon.

Nauti pääsystä kaikkiin iPhone 6: n aukkoihin, antureihin, kaiuttimiin, kameroihin ja portteihin täydellisillä leikkauksillaan. Lisäksi voit valita seitsemän viehättävää väriä, kuten laivastonsininen, vihreä, vaaleanpunainen jne.

USP: Parempi pito

Tutustu Amazoniin

# 4. Spigen Neo -hybridikide

Spigenin Neo Hybrid Crystal on houkutteleva hoikka mutta erittäin suojaava muotoilu. Joten voit esitellä iPhonea tyylikkäästi vaarantamatta laitteen suojaa.

Kiinteän puskurin mukana se kestää täysin iskun. Viistoreuna toimii luotettavana suojana kosketusnäytölle. Ja ergonomisella otteella tunnet olosi mukavaksi pitäen koteloa kädessäsi.

Mitä tulee väreihin, sinulla on jopa kuusi kiehtovaa vaihtoehtoa, kuten punastuskulta, pistoolimetalli, suihkumusta jne.

USP: Ergonominen kahva

Tutustu Amazoniin

# 5. MOSNOVO

Tässä on jotain naisille, jotka ovat kehittäneet vaativaa makua. MOSNOVOn puskurikotelo on ohut runko ja kukka. Vaikka olet ihastunut sen kauneuteen, sinun on myös huomattava, että kotelossa on kaksi suojakerrosta - iskuja vaimentava TPU ja kiinteä PC-taustalevy.

TPU-kehys suojaa puhelinta pudotuksilta ja polykarbonaatti takaa suojaa laitettasi naarmuilta, kolhuilta ja muilta vaurioilta.

MOSNOVO on luonut täydellisen puskurikotelon, joka heijastaa naisellista armoasi ja suojaa premium-kappalettasi. Koteloa on saatavana seitsemänä eri vaihtoehtona; Hanki yksi tai kaikki seitsemän vaihtaaksesi tapausta viikon jokaisena päivänä.

USP: Kukkakuvio

Tutustu Amazoniin

# 6. JETech

JETechin puskurinkuori on vertaansa vailla, kun on kyse suloisen ottelun tekemisestä iPhonen kanssa. Se näyttää melko kompaktilta ja antaa älypuhelimesi loistaa täydellisessä muodossa. UV-säteily estää sen keltaisen.

Houkuttelevan profiilin lisäksi se on varustettu erittäin kestävällä rakenteella, joka toimii korkealaatuisilla tietokoneilla ja TPU: lla. Viistoreuna pitää kosketusnäytön poissa, kun laite asetetaan kuvapuoli alaspäin naarmuuntumisen estämiseksi.

Kaikki kulmat on ilmajousitettu iskunvaimentamiseksi. Lisäksi on olemassa houkuttelevia värejä, kuten musta, kulta, harmaa. Ei siinä kaikki; saat elinikäisen takuun tälle puskurikotelolle.

USP: UV-kestävyys

Tutustu Amazoniin

# 7. iXCC

Iskuja vaimentava puskurikotelo, joka pitää tyylitiedot ehjinä. iXCC: llä on läpinäkyvä muotoilu ja kestävä runko. Pehmeä TPU-kotelo tuntuu mukavalta, kun taas tarkat aukot auttavat sitä sopimaan iPhoneen tiukasti.

Viistotut reunat nostavat kosketusnäytön pinnalta naarmujen välttämiseksi. Korotettu huuli suojaa kameraa myös naarmuilta. Lisäksi iXCC: llä on rajoitettu elinikäinen takuu.

USP: Kameran ja näytön lisäsuojaus

Tutustu Amazoniin

# 8. SUPCASE Unicorn Beetle -sarja

Materiaalilla on merkitystä, kun etsit vahvaa mutta tyylikästä puskurikoteloa. Supacase Unicorn Beetle -sarjan kotelot on valmistettu pehmeästä kestomuovipolyuretaanista ja kovasta polykarbonaattimateriaalista. Kaksikerroksinen rakenne voi helposti selviytyä tahattomista pudotuksista.

Naarmuuntumaton pinnoite raapii edelleen kohtuullisella etäisyydellä. On myös kohotettu viiste, joka suojaa näyttöä naarmuilta. Lisäksi Unicorn Beetle -sarja on saatavana viidellä hyvännäköisellä värillä, kuten kirkas, punainen / musta jne.

USP: Kaksikerroksinen kotelo

Tutustu Amazoniin

# 9. LUVVITT ClearView

Jos puskurikotelo sopii täydellisesti laitteeseesi, rakastat varmasti tätä kiinnitystä iPhonen ja sen lisävarusteen välillä. Vääränlainen asennus aiheuttaa aina ongelmia puskurin tapauksessa, koska se voi vahingoittaa puhelinta.

Luvvitt on valmistanut iPhone 6s -puskurikotelon, joka sopii kuin käsine; ikään kuin kotelo antaa lämpimän halauksen iPhonellesi ja tämä antaa iPhone 6: lle sen luonnollisen ilmeen. Pehmeät ja selkeät TPU-reunat kaikilla neljällä sivulla antavat ylimääräisen suojan.

Lisäksi ClearView on saatavana jopa 11 värivaihtoehtona, joten hienon ottelun valitseminen laitteellesi ei ole iso juttu.

USP: Sopiva muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 10. RhinoShield CrashGuard

RhinoShieldin CrashGuard näyttää komealta ja tarjoaa älypuhelimellesi sotilastason suojan. Puskurin kotelo on riittävän tukeva kestämään jopa 11 jalan iskut. Hyödyllisen etuhuulen ansiosta näytöllä on tinkimätön suoja hankautumista vastaan.

Kiinteä PC-kotelo parantaa kestävyyttä lisäämättä ylimääräistä irtotavaraa. Kohteliaisuus matta tekstuuri, sileät sivut helpottavat iPhonen pitämistä. Värien osalta CrashGuard on saatavana korallipunaisena, tummansinisenä ja mustana.

USP: Pudotussuoja jopa 11 jalkaan

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on valinta?

Nyt kun olet vilkaissut hienoimpia puskurikoteloita, ilmoita meille, kumpi on saanut kaikki ainesosat kestämään erityinen mieltymyksesi. Ja kyllä, älä unohda kertoa meille ominaisuuksista, jotka haluat nähdä huippuluokan puskurinkuoressa.

Älä missaa:

  • Parhaat iPhone 6s -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 6s -kotelot
  • iPhone 6s -kotelot
  • Parhaat iPhone 6s -vedenkestävät kotelot

Uusimmat viestit