Aloha-selain iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Yksityisyys on yksi perusihmisoikeuksista, jonka ei pitäisi olla kustannuksella. Älypuhelinten käyttäjien on kuitenkin maksettava maksu nauttimaan yksityisestä digitaalisesta elämästä. Tässä Aloha tekee kaiken eron iPhonen ja iPadin käyttäjille. Verkkoselain, jolla on ilmainen ja rajoittamaton VPN-käyttö, on ollut kauan myöhässä. Aloha Mobile -kehittäjät kuuntelivat julkista kysyntää ja toivat täydellisen verkkoselaimen iOS-käyttäjille.

Verkkoselainsovellus sisältää paljon erinomaisia ​​ominaisuuksia, jotka tekevät selaamisesta helppoa ja turvallista. Lisäksi Aloha tarjoaa interaktiivisen mutta suoraviivaisen käyttöliittymän kaiken ikäisille ja ymmärtäväisille käyttäjille. Joidenkin esiasennettujen Google-, Facebook-, Amazon- ja Twitter-kuvakkeiden avulla voit käyttää näitä verkkosivustoja nopeasti kirjoittamatta niiden URL-osoitteita.

Aloha-selain iOS-laitteille: nopea ja yksityinen selain, jossa on ilmainen VPN-käyttö

Käyttöliittymä

Aluksi käyttäjät voivat jumittua Alohan verkkoselaimen käyttöliittymästä iPhonessa tai iPadissa. Vietä muutama sekunti siellä, ja sovellus itsessään paljastaa parhaat ominaisuudet. Voit helposti saada kaiken napauttamalla ja tutkia verkkosivustoja.

Näkyvä hakupalkki kiinnittää huomiosi välittömästi, joten tiedät, että sinun on kirjoitettava verkkosivustojen URL-osoitteet sinne. Aloha antaa sinulle päivittäisen uutisannoksesi pikapainikkeita sisältöluokkiin. uutiset, viihde, urheilu, raha, elämäntapa, terveys, matkailu ja autot. Voit selata verkkosivustoja kiinnostuksesi mukaan.

Aseta salasana

Lisää turvallisuutta sinulle. Toisin kuin muut verkkoselaussovellukset, Aloha antaa sinun lukita sovellus salasanalla. Sinun ei pitäisi käyttää kolmannen osapuolen lukitusohjelmia, koska voit asettaa salasanasi Alohan asetuksista.

Tehdä niin,

Vaihe 1. Napauta Vaihde kuvake → Napauta Yksityisyys.

Vaihe # 2. Kytke kytkin päälle Salasana → Anna iDevice Salasana ja vahvista se.

Kun olet määrittänyt salasanan, sovellus kehottaa sinua syöttämään salasanan joka kerta, kun avaat Aloha-sovelluksen. Voit käyttää samaa kasvotunnukseen tai kosketustunnukseen.

Henkilökohtaiset tietosi Facebookissa, Twitterissä ja Gmailissa pysyvät melko turvassa, jos käytät näitä verkkosivustoja Alohan verkkoselaimella.

Lataa kuvia / videoita

Alohalla on sisäänrakennettu latausten hallinta, jonka avulla voit hallita ladattuja kuvia ja videoita tehokkaasti. Parasta tässä latauksenhallintatyökalussa on, että se ei ole muiden sovellusten käytettävissä. Aloha luo iPhonellasi tai iPadillasi yksityisen kansion, johon muut sovellukset eivät pääse. Voit tallentaa suuret tai pienet tiedostosi tähän kansioon ja muuttaa kansion nimeä.

Rajoittamaton VPN

Ilmainen ja rajoittamaton VPN on yksi Alohan verkkoselaimen räikeistä ominaisuuksista. Tämä on kätevää, kun matkustat ja haluat käyttää virtuaalista yksityisverkkoa. Sen sijaan, että lataat ja tilaat VPN: n viikon tai kahden viikon ajan, Alohan käyttö on parempi valinta, koska sovellus tarjoaa rajoittamattoman VPN: n ilman lisäkustannuksia.

Napauta yksinkertaisesti sitä VPN-kuvaketta ennen hakupalkkia ja anna tarvittavat oikeudet sovellukselle; nyt sinulla on hyvä mennä. Huomaa, että kun suljet Alohan, sovellus poistaa VPN: n käytöstä. joten seuraavalla kerralla sinun on napautettava VPN-kuvaketta, jotta tämä ominaisuus otetaan käyttöön ennen kuin selaat verkkosivustoja. Aloha pakkaa ja salaa VPN-liikenteen käyttämään vähemmän kaistanleveyttä.

Estä mainokset

Sinun on päivitettävä Alohan premium-versioon, jotta estät mainokset. Tämä sovellus vaatii sinua maksamaan 2,99 dollaria kuukaudessa ja 24,99 dollaria vuodessa estääkseen mainokset selaimessa. On täysin erilainen kokemus surffata verkkosivustoilla mainoksettomassa ympäristössä. Ensiluokkaisella pääsyllä voit käyttää VPN: ää myös muissa sovelluksissa Alohan lisäksi.

ladata

Siinä kaikki ihmiset!

Yhteenvetona…

Aloha on oikea valinta ammattilaisille, jotka haluavat käyttää VPN: ää iOS-laitteillaan. Tutustu tämän sovelluksen asetuksiin ja löydät sieltä mielenkiintoisempia juttuja. Google on sovelluksen oletushakukone; voit vaihtaa sen mihin tahansa muuhun hakukoneeseen, kuten Yahoo, Bing, DuckDuckGo, Yandex, Baidu ja Yahoo Japan.

Voit myös tutkia:

  • Kaikkien Safari-välilehtien sulkeminen kerralla iPhonessa ja iPadissa
  • Tallenna ja jaa verkkosivua PDF-tiedostona Safarissa iPhonessa tai iPadissa
  • Safarin latausten hallinta iPhonessa ja iPadissa
  • Kuinka estää verkkosivustoja Safarissa iPhonessa tai iPadissa

Luuletko, että iOS-käyttäjät haluavat vaihtaa Alohaan oletus Safarista? Jaa palautteesi meille alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit