Parhaat etätyöpöytäohjelmat iPadille ja iPhonelle vuonna 2021

Digitaalisella aikakaudella olet vain puhelu, sähköposti tai viesti kaukana uudesta teoksesta. Mutta entä jos tietokoneesi on kaukana? No, jos pelaat korttisi oikein, työkoneesi on vain 'sovelluksen' päässä. Niin se on oikein! Näiden hämmästyttävien ja eräiden parhaiden etätyöpöytäsovellusten avulla iPadille ja iPhonelle voit nopeasti käyttää Macia tai PC: tä mistä tahansa päin maailmaa ja saada työsi helposti tehtyä.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6 / 6s Plus -hihnat vuonna 2021

Tonnia käsivarsinauhoja on saapunut omaksumaan iPhone 6 Plus / iPhone 6s Plus -laitteet Aivan kuten uusin iPhone, myös he ovat kaikki valmiita vaikuttamaan sinuun yksinoikeudella ja kaikilla uusilla ominaisuuksilla. Etsitkö käsivarsinauhoja, jotka voivat tarjota puhelimellesi täydellisen turvallisuuden, kun olet juoksemassa, lenkillä tai treenaamassa, etkä halua pitää sitä silmiesi ulkopuolella?

Lue lisää
Parhaat iPhone 6s -vedenkestävät kotelot vuonna 2021

Mitä älykkäämpi laite on, sitä enemmän suojaa he tarvitsevat. Uusin iPhone 6s on etu sinulle, ja siksi sinun on suojattava se mahdollisilta vaurioilta, kuten pöly, lika, hiki ja vesi. Jos luulet, että monikäyttöinen suojakansi tai -kotelo löytyy vain unelmista, on aika herätä.

Lue lisää
Parhaat iPhone 7 -lompakkokotelot vuonna 2021

Lyhyesti sanottuna iPhone 7 -lompakkokotelo on täydellinen paketti. Ottaen huomioon tarpeesi ja halusi antaa iPhone 7: lle ihanteellinen paketti, olemme laatineet ansaitun kokoonpanon parhaista iPhone 7 -lompakkokoteloista. Täysin uuden muotoilun ja profiilin ansiosta lompakot röyhkeilevät näyttääkseen arvonsa.

Lue lisää
Parhaat unen seurannan iPhone-sovellukset vuonna 2021

Paras uniseurannan asetus on sellainen, johon sisältyy puettava ja mukana oleva iOS-sovellus. (Vaikka paras uniseurannan asetus ei ole asetusta, jos kysyt itämaiselta.) On joitain erittäin hyviä, korkealaatuisia unenseurantasovelluksia, joiden avulla voit seurata paitsi unta myös muita tärkeitä asioita, kuten kuorsaus, syke ja paljon muuta.

Lue lisää
Parhaat lompakkokotelot iPhone 5: lle ja 5: lle vuonna 2021

iPhone 5 / 5s -lompakkokotelot ovat todella hienoja. Kyllä, ne poikkeavat muista tavallisista ohuista ja kevyistä polykarbonaattikoteloista, mutta näillä lompakkokoteloilla on yksi erityinen etu - nämä kotelot toimivat myös uuden iPhone SE: n kanssa. Tietenkin olemme jo laatineet erillisen luettelon iPhone SE: n lompakkokoteloista.

Lue lisää
Parhaat iPad Air 2 -kotelot vuonna 2021

Kuudennen sukupolven Apple by Apple on vihdoin sinulle ja se on gadget-kummajainen. Todellakin sinun on tuonut sinulle kalliiksi suosittuun lentosarjaan kuuluvan gadgetin hetkessä. No, mutta nyt sinun on huolehdittava myös kalliista ostoksistasi, ja mikä on parempaa kuin saada paras iPad Air 2 -kotelo rentoutumaan naarmuilta tai tahattomilta pudotuksilta?

Lue lisää
App Store -kuvake puuttuu iPhonesta tai iPadista? Kuinka korjata se

Jos mietit, miksi App Store -kuvake puuttuu iPhonesta tai iPadista, tämä opas auttaa sinua löytämään sen. Hyvä uutinen on, että App Store on varastossa olevien iOS-sovellusten joukossa, joten poistaminen on mahdotonta. Se on ehkä sijoitettu johonkin kansioon tai olet ehkä piilottanut sen, mikä voi saada iOS-laitteesi rajoittamaan sen käyttöä.

Lue lisää
Parhaat sanapelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Sanapelit ovat erinomainen tapa parantaa sanastoa ja oikeinkirjoitusta hauskanpidon aikana. Siellä on monia erilaisia, joita voi pelata yksin tai ystävien kanssa. Vaikka jotkut ovat erittäin helppoja, toiset antavat aivoillesi harjoittelun. Anagrammista sanahakuihin ja raaputuspeleihin löytyy jokaiselle logofiilille jotain.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6s -kotelot vuonna 2021

Myönnä se, aivan ensimmäinen asia ostettuasi Applen lippulaitteen iPhone 6s; sinun tarvitsee vain ostaa kotelo sen suojaamiseksi. Älä piilota iPhone 6: n kauneutta läpinäkymättömien koteloiden taakse. Jos saisit sen, voit ylistää sitä. Jos haluat silti mennä avoimiin tapauksiin, meillä on jo luettelo niistä.

Lue lisää
Paras Mac-osioiden hallinta vuonna 2021

Ylimääräisen tilan saaminen Macissa on kuin siunaus. Voit tallentaa latauksesi ja muut tiedostosi helposti huolimatta tilasta. Jos olet koskaan halunnut luoda ylimääräistä tilaa, tutustu sitten parhaaseen Mac-osionhallintaohjelmaan, joka on mainittu alla. Näiden Macin osionhallintaohjelmien avulla voit muokata, poistaa tai yhdistää ylimääräisiä välilyöntejä taitavasti.

Lue lisää
9 tapaa lisätä WiFi-signaalia iPhonessa ja iPadissa [2021]

Löydätkö usein niin huonoja Wi-Fi-signaaleja, että on mahdotonta vierailla verkkosivustoilla, käyttää sovelluksia tai suoratoistaa videoita? Tällaisissa tapauksissa saatat haluta tietää, kuinka lisätä WiFi-signaalia iPhonessa tai iPadissa. Tässä on luettelo yhdeksästä ratkaisusta ja suosituksesta, jotka auttavat sinua lisäämään WiFi-nopeutta paremman kokemuksen saamiseksi.

Lue lisää
Parhaat sotilaallisen luokan iPad-ilmakotelot vuonna 2021

Sotilaallisen tason kotelot iPad Airille eivät ole kovin yleisiä. Se on pieni markkinarako, mutta se on tärkeä markkina herkkyytensä vuoksi. Kentällä, tutkimuslaboratoriossa, urheilussa, rakennusvyöhykkeissä / infrastruktuureissa - näissä paikoissa iPad on osoittautumassa erittäin hyödylliseksi, ja samalla iPad tarvitsee laajaa suojaa.

Lue lisää
Kuinka poistaa Apple ID -tili pysyvästi

Apple on helpottanut Apple ID: n poistamista käytöstä tai poistamista. Mutta se ei tarkoita, että sinun pitäisi tehdä tämä huolimattomasti. Tämä johtuu siitä, että Apple ID: n poistamisen seuraukset ovat merkittäviä. Joten, puhutaan ensin siitä ensin ja katsotaan sitten vaiheet sen väliaikaisen deaktivoinnin, aktivoinnin ja pysyvän poistamisen poistamiseksi.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot vuonna 2021

IPhone is 6s Plus lanseerattiin 9. syyskuuta 2015 räjähdyksellä Apple-tapahtumassa, joka järjestettiin Graham Bell Civic Auditoriumissa San Franciscossa Kaliforniassa. Kun saat tämän arvokkaan viestinnän, sinun on oltava erityisen varovainen suojellaksesi sitä mahdollisilta vaurioilta.

Lue lisää
Parhaat iPhone SE -lompakkokotelot vuonna 2021

Toisin kuin tyypillisissä tapauksissa, lompakkokotelot ovat saaneet enemmän arvostusta ja suosiota iPhonen käyttäjien keskuudessa. Koska Apple on julkaissut viimeisimmän pieninäytetyn iPhonen vuoden 2016 ensimmäisessä vuositapahtumassa, on oikea aika ostaa lompakkokotelot iPhone SE: lle.

Lue lisää
Parhaat iPhone 7 -puskurikotelot vuonna 2021

iPhone 7 on saanut peukut ylös koppifaneilta ja tekniikan asiantuntijoilta. Tuomio on mennyt kokonaan uusimmalle älypuhelimelle tehokkaimpien sisäkkäiden ansiosta. Applen mielestä parhaaksi, sillä on tappaja, jolla voitetaan taistelu ylivallasta. Pidämme mielessä jatkuvasti muuttuvan makusi, olemme jo kirjoittaneet kokonaisen viestin parhaista iPhone 7 -koteloista.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6 -autotelineet vuonna 2021

Siellä on kaksi tärkeintä syytä - mieleenpainuvan ratsastukseni seuraaminen ja navigointi GPS: n avulla - miksi mieluummin auton kiinnikkeet ajon aikana. Lisäksi ne tarjoavat erinomaisen handsfree-kokemuksen. Ottaen huomioon kaikki edut ja haitat, olen valinnut parhaat iPhone 6 Plus -autotelineet auttamaan sinua löytämään sopivimman valinnan juuri sinun tarpeisiisi.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6 Plus -kelloradioasemat vuonna 2021

Haluatko, että iPhone-telakka on enemmän kuin vain hyvä laturi? Suosittelen, että vilkaisette joitain huippukellon radiotelakointiasemia, jotka on suunniteltu toimimaan iPhone 6: n ja 6 Plus: n kanssa. IOS-laitteen turvallisen lataamisen lisäksi nämä Lightning-telakat voivat lisätä musiikkiaikaa.

Lue lisää
Kuinka pelata iPhone- tai iPad-pelejä Macissa

Terveyden, rahoituksen, viihteen ja soittamisen lisäksi on vielä yksi jännittävä tapa käyttää iPadia ja iPhonea; se on pelaamista. iPhone ja iPad ovat täysin varusteltuja pelaamaan laadukkaita pelejä. Yksi suosikeistani on Need for Speed ​​No Limits by Electronic Arts.Mutt

Lue lisää
IPhonen asettaminen palautustilaan (kaikki mallit)

Apple-laitteet ovat melko luotettavia, mutta kuten mikä tahansa tekniikka, ne joskus kaatuvat tai eivät reagoi. Jos kova nollaus ei auta ratkaisemaan ongelmaa, sinun on aseta iPhone palautustilaan palauttaa se. Tämä eroaa DFU-tilasta, joka on viimeinen keino saada puhelin toimimaan uudelleen.

Lue lisää
Piilotetun selaimen käyttäminen Nintendo Switchissä

Vaikka “Nintendo Switch” on saanut melkein kaikki ainesosat jännittävän videopelikokemuksen tarjoamiseksi, NX: llä ei vielä ole sisäänrakennettua verkkoselainta. Koska joku, joka haluaa selata Internetiä seuraamaan kuumimpia videopelejä, jotka tekevät otsikoita, mielestäni Nintendon pitäisi ottaa tämä puute erittäin vakavasti. Mut

Lue lisää
Paras iPhone 6 / 6s Plus -kameraobjektiivi vuonna 2021

Jopa ennen kuin iPhone saapui kadehdittavalla kameralla, rakastin jokaisen pakottavan hetken kaappaamista. Kiinnostukseni ylimääräisiin kuviin ylittää tavallisen linjan. Tämä on ensisijainen syy, miksi en kyllästy ottamaan upeita kuvia nopeasti käyttävillä iPhone 6 / 6s Plus -kameralinsseillä.

Lue lisää
Parhaat iPad-autotelineet vuonna 2021

Ei niin yllättävää, että iPad-autotelineellä on paljon vähemmän vaihtoehtoja (verrattuna iPhone-autotelineisiin). Silti iPad on erittäin kätevä GPS: lle, musiikille ja monille muille asioille, joita haluat ehkä käyttää autossa.

Lue lisää
Kuinka korjata Siri, joka ei toimi iPhonessa tai iPadissa iOS 14: ssä?

Siri on yksi älykkäimmistä virtuaaliassistenteista ja tärkein syy miksi rakastamme iPhonea. Kun Hey Siri -äänikomento aktivoidaan, se kuuntelee ja vastaa kaikkeen mitä sanot, ja voi olla jopa hauska. Joten on melko valitettavaa, kun se lakkaa vastaamasta. Jos kohtaat tämän Sirin ongelman, joka ei toimi iPhonessasi tai iPadissasi, jossa on iOS 14 tai 13, korjaa se muutamalla eri menetelmällä.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6 / 6s -latauskotelot vuonna 2021

Langaton latauskotelo voi olla muodikas lausunto iPhone 6: n ja iPhone 6: n nuorille käyttäjille. Silti kaikille työskenteleville ammattilaisille tai liikemiehille, joiden on matkustettava paljon, langaton lataus on välttämätöntä. Viestintälaitteet, kuten iPhone, tarvitsevat vahvan akkutuen, varsinkin kun käyttäjät ovat poissa kotoa tai toimistosta.

Lue lisää
Sovellusten lukitseminen iPhonelle salasanalla iOS 14/13: ssa

iPhone tunnetaan tietosuoja- ja suojausominaisuuksistaan. Noudattamalla samaa sitoutumista, tiesitkö kolmannen osapuolen sovellusten lisäksi, että on tapoja, joilla voit lukita / rajoittaa tiettyjen sovellusten käyttöä salasanalla. Mietitkö miten? Vaikka Applen näytön aika on yleisesti hyväksytty tapa suojata yksittäisiä iPhone-sovelluksia, kuten Valokuvat, Mail salasanalla, luettelossa on muita.

Lue lisää
Parhaat iPhone 7 -kotelot vuonna 2021

Suunnittelen iPhoneni mielialani ja tilanteeni perusteella. Pidän esimerkiksi mieluummin ohuesta kotelosta tavalliseen käyttöön ja haen ylellistä lompakkoa tarjoamaan älypuhelimelle tarvittavaa hoitoa sekä mukavasti luotto- / maksukortteja, kun olen liikkeellä.

Lue lisää
Parhaat iPhone-ostosovellukset vuonna 2021

Tervetuloa SmartShopping 2.0: een eli mobiililaitteisiin. Useat ostosovellukset tarjoavat useita tarjouksia ja alennuksia ennen tilausten tekemistä. Mutta oletko vertaillut tuotteiden hintaa? Olemme listanneet joitain parhaita ostosovelluksia iPhonelle ja iPadille hintojen vertaamiseksi. Joten lopeta älypuhelimesi välilehtien kääntäminen ja aloita hintojen vertailu!

Lue lisää
Kuinka tarkistaa iPhonen tai iPadin datakäyttö

Suurimmalla osalla maailmaa solukkotietosuunnitelmat ovat kalliita, ja datarajalle on asetettu yläraja. Kun ylität käyttösi, lisämaksut ovat erittäin korkeat. Varmistaaksesi, ettet maksa kova maksu, sinun on tarkistettava matkapuhelintietosi säännöllisesti iPhonessa tai iPadissa.

Lue lisää
Paras iPhone 7 Plus -lompakkokotelo vuonna 2021

Kiinnostukseni premium-lompakkokoteloon perustuu puhtaasti sen tarjoamaan poikkeukselliseen mukavuuteen ja upeaan muotoiluun. Aina kun olen ostanut uuden iPhonen, laadukas lompakkokotelo on aina ollut siellä tarjotaksemme tarvittavan suojan ja tyylikkään puvun. Arvaa mitä? Jälleen olen valmis valitsemaan tyylikkäimmän ja parhaan iPhone 7 Plus -lompakkokotelon.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6 Plus -autotelineet vuonna 2021

Jos etsit parhaita iPhone 6 Plus -autotelineitä, jotta voit antaa puhelimellesi kaivatun turvallisuuden ja tarvita myös mukavuutta liikkeellä ollessasi, tässä on luettelo, jonka kannattaa tarkistaa. Lukuisat autotelineet ovat kaunistaneet markkinoita päivitetyillä ominaisuuksillaan.

Lue lisää
Parhaat AirPods-hihnat vuonna 2021

Apple AirPod -laitteet on merkitty pois viihdyttääkseen musiikin ystäviä. Upealla muotoilulla ja uskomattomalla äänellä rikastetut langattomat kuulokkeet ovat luokka kaikilta osin. Oletko ostanut kuulokkeet? Tiedän, että olet juuri saanut heidät esittelemään itsellesi hienon joululahjan.

Lue lisää
Parhaat iPhone SE- ja iPhone 5s -kotelot vuonna 2021

Apple tuottaa aina tappajatuotteita. Vaikka tämä käytäntö on vahingoittanut sen liiketoimintaa (ihmiset ovat nyt pidentäneet iPhonen päivitysaikaa), Apple jatkaa korkealaatuisten ohjelmistojen ja laitteistojen valmistamista. Yksi sen ensimmäisistä menestyksistä oli iPhone 5s; on vaikea uskoa, että monet uskolliset kuluttajat käyttävät edelleen iPhone 5s: ää.

Lue lisää
IMessage-puhelinnumeron vaihtaminen iPhonessa

Ehkä nykyinen iPhone-puhelinnumerosi on hyvässä kunnossa tai et ehkä enää käytä sitä paljon kommunikoidaksesi ystäviesi kanssa. Mikä tahansa voi olla henkilökohtainen syy, voit aina vaihda puhelinnumero iMessagessa iOS-laitteellasi.Vaikka prosessi näyttää olevan suoraviivainen, se ei toisinaan mene odotetun linjan mukaisesti.

Lue lisää
Parhaat Apple TV -sovellukset vuonna 2021

Mihin sinun pitäisi viettää aikaa keskellä satoja App Storessa saatavilla olevia sovelluksia? Tässä on 10 parasta Apple TV: n sovellusta, jotka vannon viihdettäni varten. No, jaan salaisuuteni kanssasi, ja puolestaan ​​sinun on jaettava omasi.1. Apple TV -sovellus - selvä valintaSisäänrakennettu Apple TV, sovellus on erinomainen viihteen lähde varsinkin Apple TV +: n julkaisun jälkeen. Vai

Lue lisää
Parhaat raskaat iPhone 7 Plus -kotelot vuonna 2021

Raskaista tapauksista tulee ensimmäinen valinta, kun olen tekemässä seikkailunhaluisia aktiviteetteja, kuten pyöräilyä tai harjoittelua. Vaikka panssarikotelot eivät ehkä näytä yhtä upeilta kuin ohuet kotelot, ne tarjoavat vertaansa vailla olevan suojan pudotuksilta.

Lue lisää
Parhaat Bluetooth-kuulokkeet Apple Watchille vuonna 2021

Apple Watch lisää elämääsi paljon mukavuutta. Parhaimpien osien joukossa on kyky soittaa puheluja tai virittää musiikkia tai podcasteja mihin tahansa - puhelinta ei tarvitse kantaa kuntoillessasi, lenkkeillessäsi jne. Tietysti joudut yhdistämään kellosi oikeisiin kuulokkeisiin nauttien korkea äänenlaatu.

Lue lisää
Parhaat itselaukaisimen kameran sovellukset iPhonelle vuonna 2021

Kaikista iPhone-kamerasovelluksista itselaukaisimet ovat sitäkin hyödyllisempiä. Niiden avulla on helppo ottaa omakuvia ja ryhmäkuvia optimaalisesti. Aseta vain lähtölaskenta, paina suljinpainiketta ja osu asemaan! Voit myös parantaa kuviasi suodattimilla ja lisäasetuksilla, kuten heikossa valaistuksessa, salamalla, sarjakuvauksella ja muulla.

Lue lisää
Parhaat iPhone X -lompakkokotelot vuonna 2021

Aina kun ostan uuden iPhonen, tutkani yksi kansi on aina lompakkokotelo. Ja iPhone X ei ole poikkeus! Tutkittuani erilaisia ​​vaihtoehtoja olen valmis ilmoittamaan sinulle parhaat iPhone X -lompakkokoteloni. On tiettyjä ominaisuuksia, jotka haluan nähdä lompakkokotelossa. Esimerkiksi kannessa on oltava kestävä sisäänrakennettu ja selviytynyt kolhuista ja pidettävä naarmuilta. Vai

Lue lisää
Parhaat kalorilaskurisovellukset iPhonelle vuonna 2021

En ole kuntoiluhullu, mutta haluaisin hikoilla kuntosalilla pysyäkseni kunnossa. Varmistaakseni, että olen oikealla tiellä, seuraan useita tärkeitä asioita, kuten paino, vedenotto, kalorit ja paljon muuta. Virtuaalivalmentajani on asia, joka pitää minut motivoituneena ja tarjoaa myös oikean oppaan, jotta pystyn saavuttamaan tavoitteen.

Lue lisää
DNS-välimuistin tyhjentäminen Macissa

DNS-välimuisti tai DNS-resolverivälimuisti on väliaikainen käyttöjärjestelmän ja selaimen DNS-hakujen tietokanta. Se koostuu tietueista viimeaikaisista ja verkkosivustojen vierailuyrityksistä sekä verkkotunnuksista. Välimuistimyrkytyksen tai muiden Internet-yhteysongelmien ratkaisemiseksi sinun on ehkä huuhdeltava DNS-välimuisti.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6s ja 6s Plus -pankit vuonna 2021

Applenhadin julkaisema iPhone 6s: n akkukapasiteetti on pienempi kuin edeltäjänsä iPhone 6: lla. Vaikka nykyisessä on irrotettava Li-Po 1715mAh -akku (6,9 Wh), edellisessä oli ylimääräinen Li-Po 1810mAh -akku (6,9 Wh), kun taas iPhone 6s Plus: n akunkesto on sama kuin iPhone 6 plus: n, 2915mAh.

Lue lisää
Parhaat iPhone 7 Plus -hihnat vuonna 2020

Niin upea älypuhelin kuin iPhone 7 Plus, ansaitsee pysyä koukussa kanssasi. Ei ole väliä mitä olet tekemässä; uusi phablet voi jatkaa hyytelöpapujen vuotamista pitääkseen vauhtiasi tyylikkäästi. Jos haluat harrastaa harjoittelua etkä halua, että ihastuttava iPhone olisi poissa tai et voi auttaa pingaamaan sitä, sinun on ostettava iPhone 7 Plus -hihna.

Lue lisää
Parhaat iPhone SE -kotelot vuonna 2021

Tyypillinen käyttäjä ei saa minua läpi päivässä lataamatta iPhonea. IPhone 5: ssä ja iPhone SE: ssä on kaikki suuremmat näytöt ja ominaisuudet, mutta mukana tulee suurempi akku, mutta ne eivät riitä kompensoimaan käyttöä.

Lue lisää
Parhaat kotelot 12,9 tuuman iPad Pro 2018: lle [2020 Edition]

Applen 12,9-tuumainen iPad Pro 2018 on saanut hohtoa ja voimaa olla paitsi älykkäin tabletti myös tyylikkäin kannettava tietokone. He sanovat: "Suurella voimalla on suuri vastuu." Joten, jos olet valmis panemaan kätesi tämän luovan gadgetin päälle, sinun ei tarvitse muuta kuin parasta 12,9 tuuman iPad Pro -koteloa, jotta tabletti on suojattu tahattomilta kolhuilta ja naarmuilta.

Lue lisää
Kuinka käyttää Snapchat-vauvansuodatinta iPhonessa ja Androidissa

Tuskin pöly oli laskeutunut sensaatiomaiselle sukupuolen pyyhkäisysuodattimelle, Snapchat esitteli uuden silmiinpistävän uuden lisäosan nimeltä "Baby Filter". Ei ihme, että tämä ainutlaatuinen suodatin on tarttunut virukseen, kun verkkokäyttäjät yrittävät saada sen kiinnittämään huomionsa söpön näköisellä vauvan avatarillaan.

Lue lisää
Parhaat iPhone 8 -lompakkokotelot vuonna 2021

IPhone 8: lle on monia hyviä koteloita. Jokaisella on hyvät ja huonot puolensa ominaisuuksiensa ja muotoilunsa suhteen. Mutta jos olet toiminnallisuuden fani, tulet rakastamaan parhaat iPhone 8 -lompakkokotelot. Nämä ovat erittäin käteviä tallentamaan kaikki tärkeimmät tavarat yhteen paikkaan.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6s / 6s Plus -autotelineet vuonna 2021

Kaikki valmistautuneet seuraamaan matkaa tai navigoimaan GPS: n avulla? Haluat valita yhden parhaista iPhone 6s / 6s Plus -autotelineistä, jotta sinulla olisi paljon parempi handsfree-kokemus tien päällä.360 asteen kiertämisen ansiosta nämä auton kiinnikkeet tarjoavat optimaalisen katselukulman.

Lue lisää
Parhaat videosoittimen sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Vaikka iPhonessasi ja iPadissasi on oletuksena sisäänrakennettu videosoitin, se voi tehdä vain niin paljon. Esimerkiksi se ei voi toistaa monenlaisia ​​formaatteja tai tukiominaisuuksia, kuten optimoituja tekstityksiä. Joten, kuten kameran tai taustakuvan sovellusten kohdalla, on olemassa paljon kolmansien osapuolten vaihtoehtoja, jotka tarjoavat ylimääräisiä toimintoja ja joustavuutta. Lis

Lue lisää
Parhaat tornipuolustuspelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Yksi suosituimmista strategiapeleistä sisältää valtakuntasi rakentamisen ja sen suojelemisen vihollisia vastaan. Nämä tunnetaan yleisesti tornin puolustuspeleinä ja ovat uskomattoman kiinnostavia pelata. Voit tutkia kiehtovia maailmoja, vapauttaa mielikuvituksen, rakentaa armeijan ja nauttia jatkuvasta toiminnasta.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6s -näytönsuojat vuonna 2021

Apple on suojannut iPhone 6s: n rungon avaruusteollisuuden alumiinilla ja sen päällä on uusi kemiallisesti vahvistettu lasi, joka suojaa upeaa näyttöä ja tarjoaa käyttäjälle esteettömän 3D-kosketuskokemuksen. Vaikka lasi on tukevampi, se on aina älykäs valinta vahvistaa iPhone 6s -näyttö näytönsuojalla.

Lue lisää
Parhaat moninpelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Yhdessä pelaavat ystävät pysyvät yhdessä! Moninpelien avulla on helpompaa kuin koskaan viettää hauskaa tuntikausia rakkaidesi kanssa tai olla yhteydessä uusiin ihmisiin ympäri maailmaa. Olipa kyseessä sitten kilpa, strategia, seikkailu, ammunta tai pulmia, on jokaisen mielikuvitus vangita.

Lue lisää
Paras iPhone- ja iPad-tiedostonhallintaohjelma vuonna 2021

Keräät todennäköisesti satoja tiedostoja iPhonellasi, ja ajan myötä se voi olla melko hankala hallita. Mutta useat sovellukset voivat tulla apuun ja pitää asiat järjestyksessä. Niillä on monipuolisia ominaisuuksia, kuten useiden tiedostomuotojen käsittely, omistettujen kansioiden luominen sekä kohteiden kopioiminen ja siirtäminen paikasta toiseen.

Lue lisää
Kuinka lähettää tekstiviesti iMessagen sijaan iPhonessa

iMessage on aina minun vaihtoehtoni kommunikoida iDevicesia käyttävien ystävien kanssa. On kuitenkin aikoja, jolloin haluan lähettää tekstiviestin iMessagen sijaan. Esimerkiksi, jos Internet-yhteys on liian heikko viestin lähettämiseen tai haluan, että se toimitetaan välittömästi, vaikka vastaanotin olisi offline-tilassa.

Lue lisää
Top 10 Bluetooth FM-lähettimet iPhonelle vuonna 2021

Jos olet iPhone-käyttäjä, saatat tuntea online-radion. Löydät runsaasti online-radiosovelluksia App Storesta, ja jotkut ovat maksettuja ja jotkut ilmaisia. Monet iPhonen käyttäjät valitsevat kuitenkin FM-lähettimet. Aina kun haluat kuunnella musiikkia ilman Internetiä, FM-lähettimet ovat käteviä etenkin matkoilla.

Lue lisää
Parhaat 11 tuuman iPad Pro -kotelot vuonna 2021

Ylivertaisen A12X Bionic -piirin ja vaikuttavan muotoilun ansiosta 2018 iPad Pro on kadehdittu kaikkien silmille. Ja miksi ei 3. sukupolven iPad Pro näyttäisi merkitsevän niin monta ruutua olemaan erinomainen gadget kaikkina vuodenaikoina, nimittäin pelaaminen, videoiden katselu ja tietysti pikakirjoituksen kirjoittaminen tai pienen kappaleen kirjoittaminen.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6 Plus -vedenkestävät kotelot vuonna 2021

Oletko valmis menemään erinomaisiin ulkoiluaktiviteetteihin, kuten uimiseen? Haluat pitää älypuhelimesi turvassa nauttien hauskaa harrastavasta urheilusta. Siksi olisi parempi tarkistaa huomattava luettelo parhaista iPhone 6 Plus -vedenkestävistä koteloista ja valita se, joka voi tarjota koko kehon suojan laitteellesi.

Lue lisää
Parhaat iPad Pro 9.7 ″ -kotelot vuonna 2021

Yksi helpoimmista tavoista pitää iPadisi hienoina on antaa sille sopiva suojus eri tilanteiden mukaan. Kuten esimerkiksi, voit käyttää matkalaukussa suojaavaa lompakkokoteloa varmistaaksesi, että se pysyy turvallisena. Ottaen huomioon erilaiset tarpeet olemme koonneet tämän pitkän luettelon parhaista iPad Pro 9.

Lue lisää
Parhaat iPhone-käyntikortinlukijat ja -skannerit vuonna 2021

IPhonen käyntikortinlukija- / skannerisovellukset voivat olla hyvä tapa säästää aikaa, kun lisäät yhteystiedon osoitekirjaasi. Yhdistäminen iPhonen tehokkaan kameran kanssa todella hyvään merkkien tunnistamiseen / tekstin skannaukseen voi olla hyödyllistä, ja käyntikorttien skannaussovellukset tekevät niin.

Lue lisää
Parhaat RPG-pelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Pelit ovat paras tapa pitää tauko ja paeta upeisiin maailmoihin. Ne voivat olla täydellinen tapa pitää tauko tai saada luovat mehut virtaamaan. Jos olet unelmoija, joka vetäytyy usein mielikuvitukselliseen maailmaan, roolipeli voi olla kuin unelma. Olipa kyse massiivisista moninpeliseikkailuista tai pienemmistä pakenemisista, parhaille iPhone- ja iPad-RPG-peleille löytyy jokaiselle jotakin.

Lue lisää
Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot vuonna 2021

Menneet ovat päivät, jolloin ihmiset olivat iloisia jonkin suuren, suuren, jättimäisen tai valtavan paikasta. Iso talo, iso auto, iso pankkitase - kaikki iso. Tuskin oli pieniä tai "ohuita" ottajia. Siirrä kohtaus menneisyydestä nykypäivään.

Lue lisää
Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot vuonna 2021

iPhone 7 Plus: n akun käyttöikä oli alun perin erinomainen, mutta käytön aikana akun kapasiteetti yleensä heikkenee. Jos kohtaat liian alhaisen paristovihan liian usein, yksi näistä iPhone 7 Plus -akkutapauksista voi olla loistava ratkaisu. Tehokkaan akkukotelon suuri etu on, että sinun ei tarvitse kuljettaa mukana virtapankkia ja latausjohtoa kaikkialla.

Lue lisää