Erikoismerkkien ja symbolien kirjoittaminen iPhoneen tai iPadiin

Tiesitkö, että Apple iOS -näppäimistössä on kymmeniä erikoismerkkejä ja symboleja, jotka eivät ole näkyvissä? Lisäksi, jos olet lisännyt tutkintosymbolin tekstisi iPhoneen, miten tekisit sen? Tässä lyhyessä viestissä näytän, kuinka voit kirjoittaa nämä erikoismerkit ja symbolit nopeasti iPhonellesi asentamatta kolmannen osapuolen näppäimistöohjelmaa.

Alla olevan menetelmän avulla voit nähdä ja lisätä aksenttimerkkejä (kuten é kahvilassa), laajennettuja välimerkkejä (…), erikoismerkkejä (°), ligatureja (æ), valuuttamerkkejä (₹) ja muuta suoraan sisäänrakennetusta iOS-näppäimistöstäsi . Tämän viestin lopussa olen myös luetellut erikoismerkit ja symbolit, joita tällä hetkellä tuetaan.

Erikoismerkkien ja symbolien kirjoittaminen iPhoneen tai iPadiin

Vaihe 1. Kun sinä olet kirjoittaminen Viestit, Muistiinpanot, Mail jne. kosketa pitkään kirjaimessa, numerossa tai symbolissa, jolla on nämä merkit. Katso alla oleva iPhone-erikoismerkkiluettelo.

Vaihe # 2. Näet, että ponnahdusvalitsin tulee näkyviin.

Vaihe # 3.Vedä kosketustasi valitaksesi haluamasi yksilöllisen merkin.

Merkintä: Jos poistut / nostat kosketustasi, ponnahdusikkuna katoaa.

Tällä hetkellä tuetaan paljon erikoismerkkejä ja symboleja. Tässä alla olevassa luettelossa kaksoispisteen oikealla puolella (:) on avain, jota sinun on painettava iPhonen näppäimistöllä nähdäksesi kaksoispisteen vasemmalla puolella olevat symbolit.

o: ô ö ò ó œ ø ō õ

a: à á â ä æ ã å ā

s: ß ś š

e: è é ê ë ē ė ę

y: ÿ

u: û ü ù ú ū

Minä: î ï í ī į ì

/ : \

$ : € £ ¥ ₩ ₹ ¢

& : §

“ : ” ” „ » «

. :

? : ¿

! : ¡

% :

l: ł

z: ž ź ż

c: ç ć č

n: ñ ń

0 : °

– : – — •

Joten voit kirjoittaa nämä epätavalliset symbolit tekstiruutuun, jotta kirjoituksesi olisi tarkka ja oikea. Opettajat, oppijat, opiskelijat jne. Käyttävät näitä paperissaan, toimistoteksteissään ja muussa. Monet ihmiset käyttävät heitä myös tekemään Instagram- ja Twitter-profiilien kuvaukset erilaisiksi. Riippumatta siitä, mitä tarvitset, näytin vain, kuinka voit lisätä nämä erityiset sanat ja merkit tekstisi iPhoneen. Voit tehdä saman Mac-näppäimistöllä.

Nämä aiheeseen liittyvät viestit ovat hyödyllisiä ja informatiivisia:

  • Erittäin käteviä näppäimistövinkkejä iPhoneen ja iPadiin
  • Vinkki korjata näppäimistön viive iPhonessa tai iPadissa
  • Kuinka käyttää QuickPath Swipe -näppäimistöä

Mitä mieltä olet näistä erityisistä ja piilotetuista hahmoista iPhonen näppäimistössä? Aiotko käyttää niitä pian? Jaa palautteesi meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit