Parhaat iPhone 7 Plus -lompakkokotelot vuonna 2021

iPhone 7 Plus -lompakkokotelot voivat tuoda parhaat puolet maailman huippuluokan toiminnallisuudesta ja kaivatun suojan putoamisilta tai vaurioilta. Uusimmalla muotoilulla ja ultramodernilla profiililla lompakot antavat vaikuttavan tyylin. Ja uskokaa minua; he ovat nostaneet rimaa uudestaan! Haluatko vilkaista sitä parhaat iPhone 7 Plus -lompakkokotelot? Olet varma, että haluat tutustua niihin kaikkiin ja haluat jopa valita pari tapausta etukäteen upouudelle 5,5 tuuman phabletillesi (Tässä on luettelo parhaista iPhone 7 -lompakkokoteloista.) Selataan luettelon läpi!

 1. Ylellinen kirja Pad & Quilliltä
 2. Silk Holvi
 3. Spigen Slim Armor CS
 4. Bella Fino Pad & Quilliltä
 5. SHIELDON
 6. Snugg
 7. v6 Sport Lompakkokotelo Dock Artisanilta
 8. SafeSleeve
 9. Vena vCommute
 10. TUCCH

# 1. Ylellinen kirja Pad & Quilliltä

Pad & Quill on synonyymi huippuluokan ylellisille koteloille. Ja ylellinen kirja ei näytä olevan erilainen.

Laatu, joka tekee tästä lompakkokotelosta kiinteät suosikit ihmisille, jotka suosivat vain parasta laatua, on puun ja nahan sekoitus. Itämeren koivupuusta kehto ja täysjyväinen amerikkalainen nahka ovat yhdessä tehneet siitä ainutlaatuisen.

UV-säteilyn kestävä nailonompelu yhdessä ajattoman patinan kanssa tekee Luxury Bookista pitkäikäisen parin iPhone 7 Plus -puhelimelle. Mahdollisuudella säilyttää 6-8 korttia ja käteistä, lompakkokotelon tulisi kestää peruskysyntänne. Lisäksi sinulla on viisi tyylikästä väriyhdistelmää, joista voit valita.

USP: Huippuluokan ammattitaito

Katso Pad & Quill

# 2. Silk Holvi

Silk Vault on suunniteltu erityisesti minimalistiselle. Kaunis profiili näyttää silmiinpistävältä. Pehmeäpintaisilla sivuilla se parantaa pitoa.

Sen takana on paikka, johon voit tallentaa enintään kolme korttia. Sinulla on neljä kaunista väriä, kuten musta onyx, sininen jade, gunmetal harmaa ja violetti orkidea.

USP: Yhteensopiva langattoman latauksen kanssa

Tutustu Amazoniin

# 3. Spigen Slim Armor CS

Spigen Slim Armour CS -lompakkokotelo on melko korkea sekä tyylikkään muotoilun että suojan suhteen. Kova polykarbonaatti ulkopinta ja pehmeä TPU-sisustus luovat kaksikerroksisen kotelon iskuja vaimentavan tekniikan, joka tarjoaa laitteellesi toivotun suojan tahattomilta putoamisilta.

Kotelon takaosassa olevan korttitallennuksen avulla voit pitää pari korttia turvallisesti. Voit käyttää kortteja helposti liu'uttamalla takakantta. Viisi viehättävää värivaihtoehtoa, kuten gunmetal, punainen, musta, jet-valkoinen ja ruusukulta auttavat sinua valitsemaan räikeän ottelun phabletillesi.

USP: Iskuja absorboiva TPU

Tutustu Amazoniin

# 4. Bella Fino Pad & Quilliltä

Bella Fino on jälleen yksi lippulaivalaukku Pad & Quilliltä. Täysjyväinen amerikkalainen nahka yhdistettynä rikkaaseen ammattitaitoon tekee siitä ihastuttavan puvun phabletille.

UV-suojattu lompakkokotelo ei anna nahan menettää kiiltään. Lisäksi ajaton patina pidentää ikäänsä varmistaen, että kansi näyttää edelleen tuntuvalta pitkään.

Sisäpaikkoihin mahtuu jopa 6-8 korttia, ja erillisen käteistaskun saatavuus tekee siitä täysimittaisen lompakon kannen. Suojauksen osalta tämä ylellinen kotelo voi puolustaa phabletia iskuilta ja naarmuilta. Aivan kuten Luxury Book, Bella Fino on saatavana myös useissa väreissä, kuten galloper musta, viski ja paljon muuta.

USP: Täysjyväinen amerikkalainen nahka

Katso Pad & Quill

# 5. SHIELDON

SHIELDON-lompakkokotelo on veistetty aidosta lehmännahasta. Tarkka viimeistely parantaa sen suunnittelua. Sileän ulkopinnan ansiosta se tarjoaa paljon paremman pidon.

Kotelossa on kolme korttipaikkaa ja osasto laskuja varten. Voit muuntaa sen telineeksi ja nauttia elokuvista handsfree-tilassa. Lopuksi, tämä lompakkokotelo on saatavana kahtena värivaihtoehtona - musta ja ruskea.

USP: Aitoa lehmännahkaa

Tutustu Amazoniin

# 6. Snugg

Snugg-lompakkokotelo näyttää miellyttävältä silmille. Tämä lompakko on kiehtova muotoilu, joka on ilahduttanut huomattavia ompeleita, joten se voi olla kaupunkisi kumppani iPhonellesi.

Tukeva ulkopinta varmistaa, että laitteessasi on tarvittava suoja pudotuksilta, mutta pehmeä sisustus suojaa näyttöä kaikilta naarmuilta. Magneettilukko pitää arvoesineet turvallisesti sisällä. Vielä parempaa, Snugg on saatavana jopa kymmenellä kirkkaalla värillä.

Se on jälleen yksi lompakkokotelo, joka yrittää palvella kaikkia käyttötarkoituksiasi huolimatta siitä, että se on saatavana suhteellisen vaatimattomaan hintaan. Tarjoten tarvittavan suojauksen älypuhelimeesi ja pitämällä arvotavarasi turvallisesti, kotelo tekee työnsä tyydyttävällä tuloksella.

USP: Elinikäinen takuu

Tutustu Amazoniin

# 7. v6 Sport Lompakkokotelo Dock Artisanilta

V6 Sport -lompakkokotelo on rikastettu korkealaatuisella viljanahalla. Tässä lompakossa on ensiluokkainen muotoilu, ja sillä on miellyttävä profiili.

V6: ssa on magneettinen kotelon takaosa, jonka avulla voit helposti liukua vastaamaan puheluun mukavasti. RFID-estotekniikka varmistaa, että korttisi tiedot pysyvät suojattuina. Korttipaikat ja jalustaominaisuus tekevät siitä täydellisen lompakkokotelon. Se on erittäin iskunkestävä. Vankka rakenne lisää sen pitkäikäisyyttä.

Jos olet valmis hyppäämään ylimääräisiä telakoita, v6 voi olla pitkäaikainen ratkaisu. Korkealaatuinen viljanahkarakenne ja rikas käsityötaito ovat sen tärkein kohokohta.

USP: RFID-estotekniikka

Lue lisää Kickstarterista

# 8. SafeSleeve

Kolme suojakerrosta tekee SafeSleeve-lompakkokotelosta erittäin kilpailukykyisen vaihtoehdon. Vaikka TPU-kotelo tarjoaa kaivatun suojan laitteen takaosaa ja sivuja varten, näytön kääntökansi, RFID-esto on valmistautunut suojaamaan henkilöllisyystietoja.

Korttien säilyttämiseen on kolme taskua. Ja siellä on paikka, jossa voit pitää rahaa. Kolme rakennuskerrosta antaa lompakolle kaivatun voiman iskujen absorboimiseksi. Aito nahka lisää kotelon arvoa. Viimeisenä on myös muutama värivaihtoehto.

USP: RFID-esto

Tutustu Amazoniin

# 9. Vena vCommute

Vena vCommute lompakkokotelo on trendikäs. Ensimmäinen asia, jonka huomaa tässä tapauksessa, on ohut muotoilu, jossa on piilotetut kolikkopaikat jopa kolmen kortin tallentamiseen.

Kaksikerroksinen kotelo, jossa on polykarbonaattia ja TPU-materiaalia, on hyvä vastustamaan tippojen vaikutusta. Koska olet erittäin kevyt, tunnet olosi mukavaksi kantaa sitä kädessäsi. Magneettilukon avulla voit katsella suosikkivideoitasi halutulla kulmalla. Sinulla on kolme värivaihtoehtoa valita oikea puku älypuhelimeesi.

vCommute-lompakkokotelo on tehty minimalistiselle. Suunnittelun ja kestävyyden osalta se on keskimääräistä korkeampi.

USP: Sotilasluokan pudotussuoja

Tutustu Amazoniin

# 10. TUCCH

Huomattava käsintehty muotoilu parantaa TUCCH-lompakkokotelon laatua. Matalaprofiilinen muotoilu ei välttämättä saa iPhonea näyttämään räikeältä, mutta se antaa älypuhelimelle ammattimaisen puvun.

Sinulla on kolme korttipaikkaa ja rahaholkki rahan varastamiseen. Magneettisen läpän avulla voit sulkea ja avata kotelon helposti. Lompakkokotelossa on kolme värivaihtoehtoa, kuten musta, ruskea ja punainen.

USP: Premium PU-nahkainen kotelo

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, kaveri!

Kirjautua ulos

Koska saatavilla on niin paljon laadukkaita lompakkokoteloita, sitä ei ole koskaan helppo valita. Voit kuitenkin valita oikean vastaavuuden tiettyjen parametrien, kuten budjetin, mieltymysten ja mukavuuden, perusteella. Joten minkä näistä tapauksista valitset iPhone 7 Plus -puhelimeesi?

Haluat myös vilkaista läpi:

 • iPhone 7 Plus -lompakkokotelot
 • Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot
 • Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found