18 vinkkiä Apple Notes -sovelluksen käyttämiseen Macissa taitavasti

Alun perin olin suunnitellut tehdä laaja viesti Apple Notes -vinkeistä Macille ja iPhone / iPadille. Minun oli kuitenkin muutettava mieleni puolivälissä, koska artikkeli olisi osoittautunut melko pitkäksi. Kun olen koonnut 16 hakkerointia iOS Notes -sovellukselle erikseen, mielestäni on oikeus tehdä sama suosio macOS-kollegalleen. Puhuessani temppuista olen valinnut ne niiden tehokkuuden perusteella.

Jos luotat Applen muistiinpanosovellukseen ideoiden nauhoittamiseen tai kiireisen elämän synkronoinnissa prioriteettisi kanssa, seuraavat vinkit voivat parantaa tuottavuuttasi. Lisäksi ne voivat myös auttaa sinua mukauttamaan sovelluksen ihanteellisesti työnkulun mukaan. Tutustu edelleen temppuihin ja käytä niitä taitavasti saadaksesi parhaan mahdollisen hyödyn sovelluksesta!

18 vinkkiä ja vinkkejä, jotta saat kaiken irti Apple Notes -sovelluksesta Macille

# 1. Skannaa asiakirjoja tai sieppaa valokuvia jatkuvuuskameralla

macOS Mojave on ottanut käyttöön älykkään ominaisuuden, jota kutsutaan jatkuvuuskameraksi. Voit käyttää tätä hyvin harkittua ominaisuutta lisätäksesi valokuvan muistiinpanoon nopeasti tai skannataksesi asiakirjan Mac-tietokoneesi iPhonella.

Aikoina, jolloin haluat työnkulun sujuvan, Jatkuvuuskamera voi olla erittäin kätevä. Yksi huomionarvoinen asia on, että se toimii macOS Mojaven ja iOS 12: n välillä. Varmista siis, että laitteesi ovat täysin aluksella.

Napsauta vain mediapainiketta ja valitse sitten Ota valokuva tai Skannaa asiakirjat. Napsauta nyt laitettasi kuvan napsauttamiseksi tai skannaa asiakirja. Jos haluat lisätietoja siitä, mene tänne.

# 2. Pin-muistiinpanot

Kuvittele vain, että muistiinpanossasi on useita luetteloita. Ja aina kun haluat käyttää tiettyä luetteloa, sinun on tutkittava koko kokoelma. Eikö olisi hienoa, jos voisit näyttää usein käytetyn tarkistuslistan aivan yläosassa? Täällä kiinnitys tulee kuvaan!

Voit kiinnittää muistiinpanon napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Kiinnitä huomautus. Nyt se näkyy yläosassa kiinnitetyn kuvakkeen kanssa. Jos päätät koskaan irrottaa sen, sinun tarvitsee vain napsauttaa sitä hiiren kakkospainikkeella ja valita Poista kiinnitys.

# 3. Kelluvat muistiinpanot

Oletetaan, että olet luonut laajan esityslistan asioista, jotka sinun on tehtävä tänään työskennellessäsi Macilla. Ja sinun täytyy hypätä siihen toistuvasti varmistaaksesi, että olet synkronoitu suunnitelman kanssa. Silloin kelluva ominaisuus voi säästää päiväsi!

Voit kelluttaa muistiinpanon valitsemalla sen. Napsauta sitten Ikkuna-valikko ja valitse Kelluva valittu huomautus.

# 4. Tuo tiedostot Notes-sovellukseen

Notes-sovellus tekee sisällön tuonnista melko yksinkertaista. Joten, kun luot asialistaa, jos haluat koskaan tuoda aiheeseen liittyviä juttuja, sinun tarvitsee vain napsauttaa Tiedosto-valikko sovelluksessa ja valitse Tuo.

Valitse sitten tiedosto ja napsauta Tuonti. Napsauta lopuksi Tuo huomautukset vahvistaaksesi. Se lisätään Tuodut muistiinpanot -osiossa.

# 5. Vie huomautukset PDF-tiedostona

Kun olet luonut pitkän muistiinpanon, haluat muuntaa sen PDF-muotoon, jotta se olisi kannettavampi. Sinun tarvitsee vain napsauttaa Tiedosto ja valitse Vie huomautus PDF-tiedostona.

Seuraava, kirjoita nimi, lisää sopiva tunniste ja valitse haluamasi sijainti. Lyö Tallenna-painike, ja olet valmis lähtemään!

# 6. Luo tarkistuslista

Olet valmis pitämään pitkää ostoksia ja haluat luoda helposti tarkasteltavan tarkistuslistan. Älä huoli, koska sinun ei tarvitse etsiä muualta ratkaisua.

Yksinkertaisesti laita kohdistin ensimmäisen kohteen eteen luettelossa ja napsauta sitten "Tee tarkistusluettelokuvake." Mene nyt ja kirjoita kaikkien kohteiden nimi.

# 7. Lisää taulukot

Taulukoiden lisääminen muistiinpanoon on yhtä helppoa kuin painikkeen painaminen. Kirjaimellisesti. Jos satut tekemään kokonaisen taulukon tulevia kokouksia varten, jotka on tarkoitus suunnitella pian, paina vain pieni pöytäpainike. Taulukko lisätään välittömästi.

Napsauta hiiren kakkospainikkeella pientä Lisää rivi / sarake -kuvake ja valitse sitten haluatko lisää rivi tai sarake ennen / jälkeen tarpeen mukaan.

Olemme laatineet siihen yksityiskohtaisen viestin. Tarkista se täältä.

# 8. Lajittele muistiinpanosi

Pidän muistiinpanojeni järjestyksessä. Ja yksi pieni temppu, joka auttaa minua pitämään ne synkronoituna työnkulun kanssa, on "lajittelu". Jos haluat myös laittaa kaikki tavarasi parempaan tilaan, tämä voi varmasti vaikuttaa.

Melko paljon kuin iOS-vastine, macOS: n Notes-sovellus antaa sinun lajitella projektisi muokkauspäivän, luomispäivämäärän tai otsikon perusteella.

Voit tehdä sen avaamalla sovelluksen → napsauttamalla Huomautukset-valikko → napsauta Asetukset → napsauta Lajittele muistiinpanot avattavan valikon mukaan ja valitse ensisijainen vaihtoehto.

# 9. Alusta teksti pikanäppäimillä

Suoraan sanoen; Olen tallentanut tämän vihjeen ihmisille, jotka rakastavat erittäin käteviä pikanäppäimiä. Tekstin muotoilua voidaan helpottaa pikanäppäimellä. Pidä seuraavat tutkaasi parantaaksesi tuottavuutta ja säästät myös aikaa.

shift + cmd + t: Otsikon tyyli

shift + cmd + b: Vartalo tyyli

muutos + cmd + h: Otsikkotyyli

Vaihtoehtoisesti voit valita tekstin → napsauta Alusta ja valitse haluamasi muoto.

# 10. Hyödynnä Siriä, jotta voit luoda ja muokata muistiinpanojasi nopeasti

Älä aliarvioi Siriä! Henkilökohtainen avustaja toimii melko hyvin antamalla sinun luoda nopeasti muistiinpanoja ja jopa muokata niitä helposti. Kun et halua lyödä näppäimistöjä, käytä pikakomentoja työn tekemiseen.

Voit kutsua Sirin ja sanoa jotain: "Luo uusi muistiinpano." "Avaa ostoksesi." "Lisää sokeria ostoksesi muistiinpanoon."

# 11. Vaihda oletustili

Oletuksena kaikki muistiinpanosi on suunniteltu synkronoitaviksi iCloudin kanssa. Voit kuitenkin vaihtaa oletustilisi Google, Yahoo tai muuksi. Lisäksi voit myös tallentaa ne paikallisesti tietokoneellesi.

Voit tehdä sen avaamalla Notes-sovelluksen → napsauttamalla Huomautukset-valikkoAsetukset → napsauta Oletustilin avattava valikko ja valitse haluttu pilvipalvelu.

merkintä: Jos haluat säilyttää muistiinpanosi paikallisesti, Valitse ruutu vasemmalla kohdasta Ota On My Mac -tili käyttöön.

Haluatko synkronoida luettelosi toisen pilvipalvelun kanssa? Ei ongelmaa. Sytyttää JärjestelmäasetuksetInternet-tilit → Valitse haluttu palvelu ja kirjaudu sisään.

# 12. Siirrä muistiinpano iCloudista

Joten kyse oli oletustilin vaihtamisesta. Entä jos haluat siirtää tietyn muistiinpanon iCloudista Googleen tai muihin pilvipalveluihin? Se on aivan yhtä etukäteen!

Avaa sovellus ja siirry sitten muistilappuoikealla painikkeella siinä → Siirrä → Valitse pilvipalvelu → lopuksi valitse kansio tallentaa tiedostosi.

# 13. Käytä tummaa tilaa

Pitääkö usein työskennellä myöhään yöhön luoda muistiinpanoja kokouksia tai esityksiä varten? Jos kyllä, on todennäköistä, että silmäsi voivat rasittaa paljon ja estää sinua nukkumasta paremmin. Klikkaa Apple-logo vasemmassa reunassa → Napsauta Järjestelmäasetukset → Napsauta Kenraali → Napsauta Tumma alkaen Ulkomuoto vaihtoehtoja.

Seuraa tätä käytännön opasta, jos haluat ottaa järjestelmän koko pimeän tilan käyttöön Macissa.

# 14. Tee yhteistyötä ystävien kanssa

Aikoina, kun työskentelen maratoniprojektissa ja haluan saada arvokkaan mielipiteen kollegoiltani, käytän varmasti hyväkseen yhteistyöominaisuutta. Se toimii melko tehokkaasti tässä muistiinpanosovelluksessa.

Jos haluat käyttää tätä ominaisuutta, sinun on ensin kutsuttava ystäväsi. Ja kun he ovat hyväksyneet pyyntösi, he voivat tehdä muutoksia saumattomasti.

Avaa vastaava huomautus → paina ihmiset-painiketta → valitse keskipitkällä ja sitten Jaa se ystäväsi kanssa tavalliseen tapaan.

# 15. Näytä liitteet kaikista muistiinpanoistasi

Liitteiden seuraaminen on melko yksinkertaista. Henkilökohtaisesti; Varmista, että käytän tätä ominaisuutta yhdestä suurimmasta syystä - estän sovelluksen sotkua.

Voit tarkistaa kaikki liitteet napsauttamalla Liitteet-painike.

Selaa sitten tiettyjä osioita, kuten Valokuvat ja videot, Luonnokset, Asiakirjat, Verkkosivustot ja paljon muuta.

Voit esikatsella liitettä valitsemalla sen ja napsauttamalla sitten välilyöntiä.

# 16. Tallenna tiedostot Muistiinpanoihin muista sovelluksista

Selaat Internetiä ja löydät yhtäkkiä artikkelin, joka kannattaa muistaa. Etkö halua tallentaa sitä turvalliseen paikkaan? Joo, haluaisit tarjota sen turvallisessa taivaassa.

Mikä olisi parempi paikka pitää kaikki herkut turvassa kuin Notes-sovellus! Hit vain Jaa-painike → valitse Huomautuksia käytettävissä olevasta vaihtoehdosta → lisää a sopiva otsikko → valitse ensisijainen kansio → napsauta Tallentaa. Ja sinä menet!

merkintä: Jaa-painike ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa sovelluksissa.

# 17. Lukitse muistiinpanosi

Oletetaan, että olet luonut joitain henkilökohtaisia ​​muistiinpanoja etkä halua kenenkään törmäävän niihin ilman lupaasi. Miksi ei lukita niitä! Se lisäisi ylimääräisen suojaustason henkilötietoihisi.

Kun olet varmistanut projektin, jokaisen, joka haluaa käyttää sitä, on annettava salasana.

Siirry kyseisen nuotin kohdalle ja paina sitten LukituspainikeLukitse huomautuskirjoita salasana ja napsauta OK vahvistaa.

# 18. Palauta poistetut muistiinpanot

Olet täydellisessä siivoustehtävässä. Ja haluat päästä eroon kaikista hyödyttömistä luetteloista tai kansioista, jotta sovellus ei enää näytä olevan sekaisin. Valitettavasti lopetat joidenkin tärkeiden muistiinpanojen poistamisen ja haluat palauttaa ne mahdollisimman pian.

Älä paniikkia! Kaikki poistetut muistiinpanot tallennetaan erilliseen kansioon nimeltä "Äskettäin poistettu." Jos löydät itsesi väärälle puolelle, siirry tähän kansioon → valitse tiedostooikealla painikkeella siinä → Muuttaa → Sitten, valitse kohde.

Se on melkein kaikki!

Video: Apple Notes -vinkkejä

Suosikkisi?

Joten nämä ovat tuottavimpia hakkereitani Apple Notes -sovellukselle macOS: lle. Mitkä kykenivät voittamaan suosionne tai löytäneet erityisen paikan kokoelmastasi?

Lisäksi, jos löydät joitain suosikkejasi puuttuvista kokoonpanosta, älä unohda ilmoittaa niistä meille.

Älä missaa:

  • Kuinka lisätä varoja Apple ID: hen iPhonessa, iPadissa ja Macissa
  • Ota näyttökuva Macista, jossa on MacO Mojave tai aikaisempi
  • Kuinka "Type to Siri" otetaan käyttöön Macissa MacOS Mojavessa tai High Sierrassa
  • Kuinka lunastaa App Store ja iTunes-lahjakortti

Uusimmat viestit