Parhaat iPhone SE -puskurikotelot vuonna 2021

Ei enää huhuja tai vuotoja, iPhone SE on nyt virallinen. Vaikka tilaukset alkavat 31. maaliskuuta 2016, ajattelimme valmistaa sinut hieman aikaisin. Siksi olemme tehneet kierroksen parhaista puskurikoteloista iPhone SE: lle. Koska se on vain 4 tuuman kokoinen, on erittäin mahdollista pudottaa se helposti. Älkäämme ottako riskejä uuden laitteen kanssa ja hankkikaa sille kiva puskurikotelo, ennen kuin se saapuu. Tarkastele vain luetteloa ja tee valinta.

1. Caseologia

Caseologia on melko kuuluisa tyylikkäistä iPhone-koteloistaan. Tämä uusi iPhone SE -kotelo ei ole erilainen. Kotelo ei vain suojaa puhelinta, vaan se lisää myös sen kauneutta. Aito nahka takapuolella yhdistyy täydellisesti kehyksen metallipinnoitteen kanssa, joka on varmasti silmiinpistävä nippu.

Iskunvaimentimina olevat TPU ja polykarbonaattimateriaali huolehtivat laitteestasi normaalista putoamisesta. Lopuksi on olemassa kolme värivaihtoehtoa tämän kirjoituksen aikaan.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

2. Trianium Clear Tyyny

Kristallinkirkkaalla ja tukevalla profiililla varustetun Trianium Clear Cushionin avulla voit hioa iPhoneasi samalla kun vastustat iskuja. Tässä puskurikotelossa on kaksikerroksinen kotelo, ja siinä on kumirunko ja kova takalevy.

Kohdistamalla 1 mm: n korotetun reunan, kosketusnäytöllä on tarvittava suojaus naarmuilta. Painikkeilla on tuntuma, joten painaminen on mukavampaa. Täydellisten aukkojen avulla pääset helposti kuulokeliitäntään ja salamaporttiin.

USP: Naarmuuntumaton muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. i-Blason Ares

Suunniteltu tarjoamaan 360 asteen suoja iPhonelle, i-Blason Ares on yksi markkinoiden hienoimmista iPhone SE -puskurikoteloista. Kannessa on vankka runko, joka kestää iskun vaivattomasti.

Kirkkaan takalevyn avulla se varmistaa, että älypuhelimella on vähän vapautta näyttää kuuluisa muotoilu. Kestävä selkä voi estää naarmuja, kun taas korkealaatuinen näytönsuoja tarjoaa täydellisen suojan kosketusnäytölle.

Sileät sivut tarjoavat turvallisen otteen, kun taas painetut painikkeet tarjoavat kosketettavaa palautetta. Lisäksi Ares-puskurikotelo näyttää ihastuttavalta vaaleanpunaisella ja tyylikkäällä mustalla värillä.

USP: 360 asteen suoja

Tutustu Amazoniin

4. Ailun

Ailunin kaltaisen komean näköisen puskurikotelon puuttuminen olisi iso virhe. Tässä erittäin tukevassa kannessa on paljon pidettävää. Se voi selviytyä normaaleista pudotuksista ja kolhuista; se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia laitteen naarmuista, jos putoat sen vahingossa.

Se tarjoaa täydellisen läpinäkyvyyden ja tuskin tuntuu siltä, ​​että laitteellasi olisi mitään tapausta. Kotelon tarkat leikkaukset antavat sinulle täydellisen pääsyn kaikkiin iPhone SE: n portteihin ja toimintoihin. Koska kyseessä on selkeä tapaus, värivalintoja ei ole.

USP: Yksinkertainen ja tyylikäs ilme

Tutustu Amazoniin

5. Runollinen

Poeticin tapaus ei ole ollenkaan runollinen; itse asiassa se on enemmän kuin karu tapaus. Se on valmistettu vahvasta iskunkestävästä polykarbonaatista ja TPU-materiaalista, joka kykenee absorboimaan säännöllisten kaatumisten ja kolhujen vaikutukset iPhone SE: n suojaamiseksi. Se ei vain suojaa iPhone SE: tä putoamisilta, vaan se myös suojaa näyttöä, kun laite asetetaan ylösalaisin. Tämän kirjoitushetkellä ei ole käytettävissä mitään värivaihtoehtoja.

USP: Lisäsuoja näytön ja kameran suojaamiseksi

Tutustu Amazoniin

Uusimmat viestit