Kuinka löytää iBooks-kirjaston sijainti Macista

Vaikka iTunesin avulla musiikin tallentaminen valitsemallesi polulle on helppoa, missä iBooks on? No, ne ovat hieman piilossa, ja sinun on siis kaivettava vähän päästäksesi sinne. Vaikka et voi muuttaa iBooks-kirjaston sijaintia, sinulla on mahdollisuus selata sitä manuaalisesti. Tässä on 2 tapaa löytää iBooks-kirjaston sijainti Mac-tietokoneesi perusteella. Katsotaan.

Merkintä: Jos poistat tai nimeät tiedostoja uudelleen, se järjestää iBooks-kirjastosi järjestyksen. Älä siis tee niihin muutoksia. Voit synkronoida iBooksin myös iPhonessa ja Macissa.

Kuinka löytää iBooks-kirjaston sijainti macOS: sta

  1. Klikkaa 'Mennä‘Finders-ylävalikosta. Napsauta nyt pudotusvalikostaSiirry kansioon‘.
  2. Kirjoita ponnahdusikkunaan ~ / Library / Containers / com.apple.BKAgentService / Data / Documents / iBooks ja napsauta Mennä.
  3. Tämä vie sinut uuteen etsintäikkunaan, jossa on kolme alikansiota. Pääset iBooksisi kaksoisnapsauttamalla ja avaamalla Kirjat kansio.

Etsi iBooksin sijainti tuoduille iCloud-resursseille

Kun tuot luettavan ePUB- tai PDF-tiedoston iBooksiin / Apple Booksiin, sovelluksesi synkronoi ne automaattisesti iCloudin kanssa, jotta ne ovat käytettävissä yhdistetyistä Apple-laitteista, kuten iPhone, iPad ja Mac. Sinun täytyy huomata; nämä tiedostot niputetaan ja tallennetaan erikseen verrattuna tavallisiin iBooksisi.

Reitti niiden löytämiseen on samanlainen, kuten edellä mainittiin. Voit kuitenkin halutessasi kopioida ja tallentaa ne luodaksesi kopion järjestelmään.

Kuinka varmuuskopioida ja muuttaa iBooks-kirjaston tiedostoja

Voit kopioida ja liittää tallennetut iBooks-tiedostot yllä olevasta sijainnista haluttuun kansioon. On kuitenkin suositeltavaa, ettet poista, nimeä uudelleen tai tee muita muutoksia, koska se voi vaikuttaa kirjastorakenteeseen negatiivisesti.

Jos haluat poistaa e-kirjan tai nimetä sen uudelleen, harkitse saman tekemistä iBooks-sovelluksella iPhonelle.

IBooks-kirjaston sijaintiin liittyvät usein kysytyt kysymykset

K. Onko iBooks tallennettu pilveen?

EPub-, PDF- ja iBooks-kirjoittajasi otsikot synkronoidaan automaattisesti pilvessä, ja niitä voi käyttää milloin tahansa. Voit myös kopioida ja liittää ne haluamaasi paikkaan Macissa.

K. Ovatko kirjat ilmaisia ​​Apple Booksissa?

Apple Books tai iBooks tarjoaa miljoonia lukuja, mukaan lukien maksetut, ilmaiset ja alennetut. Voit siirtyä ilmaiseen osioon ja nähdä, löydätkö hyvää lukua.

K. Kuinka iBooks synkronoidaan iPhonen ja Macin välillä?

Mene iPhonen asetukset → vieritä alas ja napauta Kirjat → kytke päälle iCloud-asema (jos se ei ole jo päällä). Seuraavaksi käynnistää Kirjat Macissa → valitse Kirjat-valikko → napsauta Asetukset →varmista Kenraali välilehti on valittu, ellei vielä ole. Sitten sinun on valittava ruutu Synkronoi kirjanmerkit, kohokohdat ja kokoelmat laitteilla. Ja se on valmis!

K. Onko Apple-kirjat samat kuin iBooks?

Kyllä, se on sama. Apple muutti alkoi soittaa iBooks Apple Books -sovellukseen iOS 12: n julkaisun jälkeen. Samalla he tekivät muutamia muita parannuksia iBooks-kokemukseen.

Oletko valmis löytämään iBooks-kirjastosi sijainnin Macissa?

iBooks tai Apple Books iPhonessa ja iPadissa ovat erinomainen tapa lukea missä tahansa. Lukeminen voi kuitenkin olla vaikeaa pienemmällä näytöllä, ja Macin käyttäminen tämän ylittämiseen voi palvella valtavasti. Jos kohtaat saman, toivon, että edellä mainitut vaiheet osoittautuivat hyödyllisiksi. Jos voin auttaa jotain muuta, voit vapaasti jakaa alla olevaan kommenttiosioon.

Voit myös lukea nämä viestit:

  • iBooks ei synkronoidu Macin ja iPhonen tai iPadin välillä? Näin voit korjata
  • Kuinka lahjoittaa iBook iBookstoresta iPhonessa
  • Ota Auto-Night-teema käyttöön iBooksissa iPhonessa
  • Kuinka korjata Zoom ei toimi Macissa

Uusimmat viestit