WhatsApp-ryhmäkutsun soittaminen iPhonessa ja Androidissa

Kun Apple käynnisti ryhmäpuheluominaisuuden FaceTimessa, WhatsApp otti tämän haasteena ja alkoi sitten työskennellä tämän ominaisuuden parissa iPhonen ja Androidin käyttäjille. Chat-asiakas esitteli tämän ryhmäpuheluominaisuuden kuten annoksen suoloja. Nyt iPhone- ja Android-käyttäjät voivat soittaa ryhmäpuheluja WhatsAppissa.

Ryhmäpuhelujen soittamiseksi iPhonessa ja Androidissa käyttäjien on päivitettävä laitteensa uusimpaan WhatsApp-versioon. Menetelmä on melko yksinkertainen. Muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa voit lisätä kolme henkilöä ryhmäpuheluun. Neljä henkilöä voi siis puhua keskenään käyttämällä ryhmäpuhelutoimintoa iPhone- tai Android-laitteillaan.

Kuten edellä mainittiin, sinun on päivitettävä laitteesi uusimpaan WhatsApp-versioon. Kun olet valmis, noudata alla annettuja ohjeita. Muista, että voit soittaa ryhmä ääni- ja videopuheluita laitteellasi. Keskustelun aikana voit myös vaihtaa ääni- tai videotilaan.

merkintä: Koska tämä on yleinen ominaisuus iOS: lle ja Androidille, vaiheet pysyvät samana molemmilla laitteilla.

Ryhmä ääni- ja videopuhelujen soittaminen WhatsAppissa iPhonessa ja Androidissa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille WhatsApp iPhonessa / Androidissa.

Vaihe # 2. Valitse seuraavaksi yksi yhteystieto ja napauta ääni- tai videopuhelun kuvaketta oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 3. Kun henkilö vastaa puheluun, voit lisätä toisen henkilön tähän ryhmäkutsuun napauttamalla plus-kuvaketta oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 4. Yhteystietoluettelosta sinun on nyt lisättävä osallistuja. Yksinkertaisesti etsi yhteystietosi ja napauta sitä. Ponnahdusikkuna kehottaa sinua napauttamaan Lisätä -painiketta.

Vaihe # 5. Napauttamalla "Lisätä" -painiketta, seuraava osallistuja lisätään ryhmäpuheluun.

Noudattamalla yllä olevia vaiheita voit lisätä yhden osanottajan (yhteensä 4) ryhmäpuheluun.

merkintä: Jos joku katkaisee puhelun, jäljellä olevat henkilöt voivat jatkaa WhatsApp-ryhmäpuhelua.

Voit vierailla täällä: Kuinka soittaa WhatsApp-ryhmävideopuhelua jopa 8 henkilön kanssa iPhonessa

Siinä kaikki ystävät!

Nyt kaikki neljä osallistujaa (sinä mukaan lukien) voit puhua keskenään tässä ryhmäkutsussa. Huomaa, että olet ryhmäpuhelun aloittaja, mutta toinen henkilö voi myös lisätä yhteystiedon tähän ryhmäpuheluun.

Tämä ryhmäpuheluominaisuus ei ole rajoitettu WhatsApp-ryhmiin, jotka olet ehkä luonut sovelluksessa. Voit käyttää tätä ominaisuutta riippumatta kaikista sovelluksessa aktiivisista ryhmistä.

Erityisesti WhatsApp on äskettäin sallinut vain järjestelmänvalvojan lähettää ryhmäviestejä iPhonessa ja Androidissa. Tämä ominaisuus oli kuitenkin yksinomaan sovelluksessa luotuille ryhmille.

Sinun päätöksesi…

WhatsApp on aina ollut dynaaminen chat-asiakas, koska se on ottanut käyttöön käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia säännöllisin väliajoin. Pidän erityisesti Sirin integroinnista ryhmäviestien lähettämiseen iPhonessa.

Voit myös lukea:

  • Kuinka tallentaa WhatsApp-puhelut ilmaiseksi iPhonessa
  • Kuinka vaihtaa WhatsApp-kieltä
  • WhatsApp-videopuhelut eivät toimi
  • Kuinka käyttää useita WhatsApp-tilejä Mac- ja Windows-tietokoneissa

Mikä WhatsApp-ominaisuus pidit eniten? Jaa palautteesi meille alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit