Parhaat iPad-sovellukset elokuvien, videoiden ja TV-ohjelmien katseluun

Verkon selaamisen lisäksi iPadia käytetään enimmäkseen elokuvien, TV-ohjelmien ja muiden videoiden katseluun. Tavoitteensa mukaisesti iPad on osoittautunut yhdeksi suosituimmista laitteista videosisällön kuluttamiseen vuosien varrella. Miljoonat käyttäjät etsivät, lataavat / suoratoistavat videoita - elokuvia, TV-ohjelmia tai muuta videosisältöä - iPadiltaan. Toisinaan tietysti on mahdollista käyttää AirPlaya suoratoistamaan suoraan Apple TV: hen.

IPadissa on paljon sovelluksia, jotka ovat valmiita tarjoamaan sinulle lukemattomia tunteja suoratoistovideoita. Suosikki TV-ohjelmasi, elokuvasi ja muut videosi ovat siellä, valmiina suoratoistettaviksi lukemattomien tähän tarkoitukseen suunniteltujen sovellusten kautta.

Muutamat palvelut tarjoavat todella ilmaisia ​​elokuvia ja TV-ohjelmia, kuten mainosmateriaalissa luvataan, mutta enimmäkseen tilauspohjaisia ​​palveluja, jotka tarjoavat yhden parhaista palveluista tällä alalla.

Parhaat iPad-sovellukset elokuvien, videoiden ja TV-ohjelmien katseluun [2020-versio]

# 1. Amazon Prime Video

"Amazon Prime Video" ei ole vain antanut valtavaa kilpailua Netflixin ylivaltaisuudelle, vaan myös uhannut ottaa numero-uno-kannan pois tältä. Se tarjoaa upean kokemuksen parhaiden elokuvien ja TV-ohjelmien katselemisesta.

Voit tarkastella IMDB-tietoja näyttelijöistä, kappaleista ja triviasta. Jos haluat nauttia elokuvien katselemisesta jopa offline-tilassa, lataa leikkeet. Yhdysvaltain asiakkaat voivat katsella Amazonista ostettuja tai vuokrattuja videoita.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. YouTube

"YouTube" on ylivoimaisesti suosituin viihdesovellus. Voit katsella suosikkivideoitasi, elokuviasi ja TV-ohjelmiasi. Sovelluksen avulla voit myös löytää trendejä, urheilua, musiikkia ja muuta.

Tilaa suosikkikanavasi, niin pääset nopeasti heidän uusimpiin videoihinsä. Katseluhistoriasi perusteella sovellus suosittelee videoita, joita rakastat katsella.

Voit luoda oman kanavan, muokata videoita ja ladata ne. Lisäksi YouTube tukee useita kieliä, kuten englanti, katalaani, kiina, kroatia, tšekki, tanska, hollanti, viro, filippiiniläinen, suomi, ranska ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Hulu

Netflixin vieressä on Hulu, joka on jäykkä kilpailija edelliselle. Hulu on tarjonnut tilaajilleen yhtä hämmästyttäviä TV-sarjoja, ja se sijoittuu oikeutetusti viihdekategorian numeroon 2.

Siinä on laaja kirjasto, joka sisältää nykyisten ja menneiden kausien kuuluisista näyttelyistä. Lisäksi saat pääsyn yli 50 live- ja on-demand-kanavaan median katselukokemuksen parantamiseksi.

Voit päivittää premium-versioon (7,99 dollaria) henkilökohtaisemman kokemuksen saamiseksi. Voit esimerkiksi luoda jopa kuusi profiilia ja jopa seurata suosikkejasi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. DIRECTV

Seitsemänneksi suosituin viihdesovellus, DirecTV on mitä tarvitset elokuvien katselun piristämiseksi. Se on DIRECTV-palvelun virallinen sovellus.

Tämän sovelluksen avulla voit käyttää välittömästi tuhansia suosituimpia elokuvia ja TV-ohjelmia. Yksi tämän sovelluksen merkittävistä ominaisuuksista on, että sen avulla voit tallentaa suosikkivideoitasi ja ladata DVR-tallenteita iOS-laitteellesi.

Vielä parempi, voit tarkistaa, mitä televisiossasi toistetaan, ja hallita toistoa helposti. Vaihda näyttöominaisuuden avulla voit vaihtaa katselusi laitteesta toiseen nopeasti.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Netflix

Netflix on loistava elokuvien ja TV-ohjelmien katseluun. Katseltavien kohteiden tyypin perusteella se suosittelee elokuvia sinulle. Perheystävällinen viihde tarjoaa turvallisen katselukokemuksen lapsille.

Voit myös ladata suosikkielokuvasi katsellaksesi niitä offline-tilassa. Vielä parempi, sen avulla voit luoda jopa viisi yksittäistä profiilia yhdelle tilille. Kokeile sitä ilmaiseksi yhden kuukauden ajan ennen tilaamistasi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. Tubi TV

“Tubi TV” on loistava tapa katsella huippuelokuvia ja TV-ohjelmia täysin ilmaiseksi. Voit selata luokkia löytääksesi kansainvälisiä menestystekijöitä ja piilotettuja elokuvia. Sen avulla voit luoda ja hallita videojonoa parhaan mielesi mukaan.

Jos joudut lopettamaan elokuvan katselun jostain syystä, voit helposti nostaa sen mistä jäit. Kun uusia videoita lisätään joka keskiviikko, jatkat parhaiden videoiden hyödyntämistä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Katso vain

JustWatchin avulla voit suoratoistaa suosikkielokuviasi ja -videoitasi. Voit selata elokuvia ja TV-ohjelmia nopeasti saadaksesi selville, onko niitä saatavilla. Uuden aikajanan avulla voit käyttää uusia lisättyjä kohteita heti. Löydät jännittäviä tarjouksia TV-ohjelmien ostamiseen ja vuokraamiseen. JustWatch on saatavana vain Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa, Brasiliassa, Saksassa ja Uudessa-Seelannissa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Rätinä

Sonyn Crackle ei ole missään lähellä pelin kärkeä, mutta tuo varmasti TV-ohjelmia (mukaan lukien Seinfeld) ja paljon muuta, se tuo ilmaisia ​​elokuvia. Katselu on tarpeen mukaan, ja mielenkiintoista on, että täällä ei ole tilausta. Se on toisin kuin Netflix ja Hulu, joissa sinun on maksettava suoratoistoon.

Cracklella on tietysti myös hyviä tietoja: HQ-videot, siellä on AirPlay-tuki, ja se sisältää joitain genrejä, joista voit valita.

Hinta: Vapaa

ladata

# 9. Google Play Elokuvat ja TV

Yksi Google Play Elokuvat ja TV: n parhaista ominaisuuksista on, että se synkronoi viihde-annoksesi iOS-laitteille. Lisäksi voit katsella sisältöäsi millä tahansa HDTV: llä Chromecastilla tai Apple TV: llä AirPlayn kautta.

Voit hallita kirjastoa, ladata ja katsella sisältöä mistä tahansa. Sinä lisäksi viisi muuta perheenjäsentäsi voivat jakaa elokuvia, TV-ohjelmia ja muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 10. CONV

CONtv on yksi kuumimmista sovelluksista elokuvien ja TV-ohjelmien katseluun ilmaiseksi. Voit myös käyttää alkuperäistä ohjelmointia, hiipiä kurkistuksia, julkkiksia ja muuta. Jos olet suuri kulttiklassikkojen fani, on paljon klassisia elokuvia, kuten He-Man, Voltron, Universumin mestarit voittavat sinut. Sen avulla voit myös suoratoistaa alkuperäisiä sarjoja, paneeleja sekä live-tapahtumia Comic Conilta.

Hinta: Vapaa

ladata

Mikä on valinta?

Kaikki nämä sovellukset ovat erinomaisia ​​elokuvien ja TV-ohjelmien katseluun. Sovittu, Netflix ja Amazon Prime Video ovat saaneet paljon faneja, mutta muilla sovelluksilla on laatu tarjota sinulle paljon viihdettä. Mikä näistä viihdesovelluksista on voittanut sinut? Kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Voit myös lukea nämä viestit:

  • Parhaat kuvankäsittelyohjelmat
  • Videon muokkaussovellukset
  • Parhaat musiikin muokkaussovellukset
  • Parhaat DJ-sovellukset

Uusimmat viestit