Parhaat iPhone X-käsivarsinauhat vuonna 2021

Yksi lisävaruste, jota monet meistä haluavat kantaa harjoittelun aikana, on käsivarsinauha. Minulle se on välttämätöntä harjoituksen aikana, koska se tarjoaa tarvittavan mukavuuden laitteen turvalliseen pitämiseen. Puhelimen ollessa kätevästi käteni ympärillä voin nopeasti vastaanottaa / soittaa puheluja tai virittää suosikkikappaleitani. Tietäen, kuinka hyödyllinen tämä lisävaruste on, ajattelin, että kannattaa tutkia parhaat iPhone X -hihnat, jotta voit valita sopivamman vaihtoehdon älypuhelimelle.

merkintä: Suurin osa näistä käsivarsinauhoista on yleismaailmallisia. Siksi ne ovat täysin yhteensopivia paitsi iPhone X: n (5,8 tuuman näyttö - lävistäjä) myös iPhone 8/8 Plus: n kanssa. Lisäksi ne sopivat myös pieniin ja isoihin aseisiin.

 1. LOVPHONE
 2. Xboun
 3. Gear Beast
 4. SPORTLINK
 5. JEMACHE
 6. QUANFUN
 7. LENPOW
 8. VUP
 9. Yomole
 10. Revere Sport

1. LOVPHONE

“LOVPHONE” on sekä tyylikäs että suojaava. Käsivarsinauha on suunniteltu sopimaan älypuhelimeesi jopa kestävällä sotilastason kotelolla.

Tarranauha tarjoaa sinulle halutun joustavuuden pitää laite vakaana ja sopii myös useimpiin käsivarsiin. Laadukas näyttö toimii luotettavana puolustajana OLED-näytössä ja tarjoaa myös maksimaalisen selkeyden parantamaan katselua.

Herkällä pinnalla tunnet olosi mukavaksi laitteen käytössä. Tarvitseeko sinun kantaa myös kortteja ja avaimia? Tutustu erillisiin paikkoihin, joissa arvoesineet voivat olla turvallisesti. Lisäksi LOVPHONE on saatavana useina vaikuttavina värivaihtoehtoina, mukaan lukien ruusuinen, sininen ja harmaa.

USP: PVC-näytönsuoja

Tutustu Amazoniin

2. Xboun - iPhone X -hihnat

Jos haluat ostaa kestävämmän ja suojaavamman käsivarsinauhan, valitse Xboun. Valmistettu korkealaatuisesta neopreenikangasta, se on erittäin joustava. Se sopii mukavasti käsivarteen eikä ärsytä ihoa.

Sen lisäksi, että se on täysin hiki-, se on myös vedenpitävä jossain määrin. Mukana on myös taskutasku, jonka avulla voit pitää pieniä tavaroita, kuten avaimet ja kortit. Siinä on sisäänrakennettu heijastava nauha, joka voi olla erittäin hyödyllinen heikossa valaistuksessa.

USP: Sisäänrakennettu heijastava nauha

Tutustu Amazoniin

3. Hammaspyörä

Asiat, joista pidin paljon Gear Beastista, ovat kevyt muotoilu ja erittäin mukava materiaali. Se on yhteensopiva myös ohuiden koteloiden kanssa. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse poistaa ohutta koteloa laitteeltasi ennen tämän käsivarsinauhan käyttöä.

Näytönsuoja tarjoaa suuren läpinäkyvyyden ja on erittäin herkkä kosketukselle; Näin voit käyttää laitettasi ilman haittaa. Valmistettu korkealaatuisesta neopreenimateriaalista, se on sekä vettä että hikeä kestävä. Lisäksi se sopii sekä isoihin että pieniin aseisiin (kooltaan 8-20 tuumaa).

USP: Vedenkestävä

Tutustu Amazoniin

4. SPORTLINK

Käytännöllisempi muotoilu, "SPORTLINK", joka on ajoitettu urheilulliseen tapaukseesi! Kahdella säädettävällä tarranauhalla varustettu käsivarsinauha tarjoaa sinulle haluamasi mukavuuden pysyäksesi huippuvaihteella tiukan harjoittelun aikana. Heijastava muotoilu on kätevä varsinkin silloin, kun päätät kallistua kokonaan hämärässä.

Valmistettu pehmeästä ja hengittävästä materiaalista, se tuntuu mukavalta ja antaa lihaksen taipua vapaasti. Sen mukana toimitetaan kaksikerroksinen kestävä kotelo, joka tarjoaa älypuhelimellesi 360 asteen suojan tahattomilta putoamisilta. Suojauksen lisäksi SPORTLINKia tukee luotettava 18 kuukauden takuu.

USP: Kaksi säädettävää tarranauhaa

Tutustu Amazoniin

5. JEMACHE - iPhone X -hihnat

JEMACHE tarjoaa siistin ja urheilullisen profiilin. Valmistettu lycrasta, se on erittäin pehmeää. Hengittävän mesh-muotoilun ansiosta se parantaa ilmanläpäisevyyttä. Tarranauhasta on pieni osa, jotta laite ei pääse luiskahtamaan.

Siinä on sisäänrakennettu pieni tasku, jonka avulla voit pitää avaimet. Voit tallentaa kortteja, käteistä ja jopa kuulokkeita takataskuun. Heijastava nauha ei anna himmeän valon haitata juoksua.

USP: Hengittävä verkkomalli

Tutustu Amazoniin

6. QUANFUN

QUANFUN on peittänyt sinut kaikilla rintamilla! Tämä käsivarsinauha on veistetty pehmeästä lycra-kankaasta, joka on täysin hikeä kestävä. Se kestää myös vettä.

Se sopii käsiin, joiden koko on 8-15,7 tuumaa. Ylimääräisen jatkehihnan avulla se sopii myös suuriin hauisiin 20,5 asti. Yöheijastin pitää juoksun pimeässä tasaisen purjehduskokemuksen. Kaksikerroksisen suunnittelun avulla voit tallentaa avaimet ja kortit.

USP: Kaksikerroksinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. LENPOW

Se on tyylikäs muotoilu, joka on kiinnittänyt huomioni LENPOW: iin. Muotoiltu huippuluokan kankaasta, se on tehty uskomattoman pehmeäksi. Sileä pinta pystyy täysin imemään hikeä.

Tässä käsivarsinauhassa on suuri takatasku, johon voit tallentaa pieniä tavaroitasi. Heijastava nauha varmistaa, että heikosti valaistu ympäristö ei tule esteeksi harjoittelun aikana. Sen lisäksi sitä on kahta väriä: vihreä ja vaaleanpunainen.

USP: Moderni muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. VUP - iPhone X -hihnat

VUP on tyylikäs yhdistelmä tyyliä ja toiminnallisuutta. Ensimmäinen laatu, joka on vaikuttanut meihin tässä käsivarsinauhassa, on 180 asteen käännettävä muotoilu, joka helpottaa valokuvien ottamista, puheluihin vastaamista ja jopa vilkaisua tärkeiden viestien kautta.

Laadukkaat Lycra- ja neopreenimateriaalit ovat tehneet siitä erittäin joustavan. Hikoilun estämiseksi on ylimääräinen kangaskerros. Ennen kaikkea sitä on saatavana kolmessa värissä, kuten musta, vihreä ja hopea, ja siihen kuuluu kolmen vuoden takuu.

USP: Ylimääräinen kangaskerros

Tutustu Amazoniin

9. Yomole

Käytännöllisen muotoilun omaava Yomole on hieno käsivarsinauha, joka pystyy täyttämään tehtävänne hyvin. Laadukkaan kankaan käyttö on tehnyt siitä erittäin joustavan. Ilmaverkkomateriaalilla se tarjoaa iholle täydellisen vapauden hengittää.

Tässä käsivarsinauhassa on erillinen tasku, jonka avulla voit pitää älypuhelimesi täydellisesti paikallaan. Voit myös tallentaa korttisi ja käteisesi takataskuun. Turvallisen vetoketjun avulla voit pitää arvotavarasi turvassa. Ennen kaikkea voit valita tämän viileän käsivarsinauhan viidessä värissä: musta, vihreä, vaaleanpunainen, harmaa ja sininen.

USP: Pintarakenteinen pinta

Tutustu Amazoniin

10. Revere Sport

Revere Sportin tyylikkäästi muotoiltu käsivarsinauha tulee aina voittamaan jopa happotestistä. Laatu, joka on houkutellut minua paljon tässä käsivarsinauhassa, on melko pehmeä ja mukava materiaali. Se tarkoittaa; se tarjoaa lihakselle täydellisen vapauden hengittää helposti.

Korkealaatuinen neopreenimateriaali on tehnyt siitä täysin hikiestävän, kun taas kaksoissäädettävä hihna tarjoaa tarvittavan joustavuuden pitääksesi iPhonen tukevasti paikallaan. Jatkohihna auttaa sitä sopimaan useimpiin kehäkokoihin 9—20. Voi kyllä, siellä on myös kirkas heijastinnauha estämään pimeyttä estämästä polkua. Tämän lisäksi saat Revere Sportille elinikäisen takuun.

USP: Vahvistettu ompelu

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää!

Suosikkisi?

Minkä näistä käsivarsista olet valinnut iPhonellesi? Onko se yksinkertainen muotoilu vai tyylikäs ulkonäkö?

Kerro meille valintasi alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

 • Parhaat iPhone X -kotelot
 • Parhaat iPhone X -nahkakotelot
 • iPhone X Lompakkokotelot
 • Parhaat iPhone X -kotelot

Uusimmat viestit