Parhaat ilmaiset visuaaliset uudet iPhone- ja iPad-sovellukset vuonna 2021

Tutustu luku- ja pelikokemukseen näillä parhailla ilmaisilla Visual Novel iPhone- ja iPad-sovelluksilla. Ne on suunniteltu nauttimaan kauniista tarinankerronta- ja pelitilaisuuksista. Nämä uudet sovellukset tarjoavat sinulle erilaisia ​​kokemuksia selviytymishaasteista romantiikkaan. Vaikka niitä on saatavilla ilmaiseksi, useimmat niistä antavat sinun avata lisää ominaisuuksia, jotta voit tuoda lisämaustetta peliin. Älä odota, selaa luetteloa ja valitse se, joka kiinnittää silmäsi pitkään pelisession aikana!

# 1. Moe! Ninja-tytöt

Onko sinulla taipumus rakkaustarinapeleihin? Jos kyllä, nautit todella pelaamisesta ”Moe! Ninja-tytöt. ” Tässä pelissä saat mahdollisuuden rakastua mukavaan tyttöön. Sinun on paljastettava tytön henkilöllisyys ja selvitettävä myös Mizaki-koulun takana oleva suuri salaisuus.

Tämän rakkaustarinapelin loppu muuttuu tarinan aikana tekemiesi valintojen mukaan. Hienojen taideteosten, liiketehosteiden ja kiehtovan ääniraidan ansiosta peli pitää sinut koukussa enemmän.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Arcana: Mystinen romanssi

Joten paljon pelkästä rakkaustarinasta. Hemmottelemme jotain salaperäistä romanssia. Arcana on erinomainen mysteerinen romanssipeli, ja koko tarina sijoittuu mystiseen Tarot-maailmaan. Tarinan ytimessä on murhan mysteeri, joka sinun on ratkaistava.

Koska se on täynnä paljon yllätyksiä, sinun on pelattava peliä erittäin huolellisesti. Paljasta siis salaisuuksia ja tee valintoja varoen, sillä jokaisella toiminnallasi on valtava vaikutus tulokseen.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Gacha-muistoja

Jos rakastat pelata pelastajaa, löydät Gacha Memoriesin laukauksen arvoisen. Romaanilla on kiehtova konsepti, joka pitää sinut syventyneenä kaikkialle.

Maailma on vaarassa, ja sinulla on suuri tehtävä suojata se tuholta. Kun ryhdyt pelastamaan maailmaa, kohtaat useita ylä- ja alamäkiä.

Matkan varrella koet myös romantiikkaa, draamaa ja ystävyyttä. Ja lopputulos riippuu siitä, miten selviydyt jokaisesta tulevasta haasteesta!

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Ikuinen kesä

Everlasting Summerilla on kiehtova tarina, joka pitää sinut syventyneenä kaikkialle. Koko tarina pyörii Semyonin, pelin päähenkilön, ympärillä.

Eräänä päivänä poika nukahtaa bussissa. Ja kun hän herää keskellä kuumaa kesää, hän löytää suuren leirin nimeltä "Sovionok". Hänen entinen elämänsä liittyy leiriin. Saadakseen selville, mitä hänelle tapahtui, hänen on tunnettava paikalliset ihmiset. Voiko hän selvittää mysteerit?

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Letter Horror Visual Novel

Loistava sekoitus romanssia, ystävyyttä ja draamaa. ”The Letter Horror Visual Novel” on saanut kaikki tunteiden värit kuljettamaan sinut! Ja kyllä, on myös kauhua pitää sinut varpaillasi.

Se on painottanut enemmän suhdetta ja hahmojen kehitystä. Romaanilla on erittäin kiehtova ei-kronologinen tarinankerronta seitsemällä luvulla. On seitsemän hahmoa, joilla on erilainen persoonallisuus ja lähestymistapa. Tekemäsi valinnat vaikuttavat tarinaan, joten sinun on jatkettava hyvin huolellisesti. Englanninkielisen äänitoiminnan ja animoidun taustan ansiosta romaani voi kiinnostaa sinua loppuun asti.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. Huonetovereiden visuaalinen romaani

Huonetovereiden visuaalinen romaani antaa sinulle mahdollisuuden pelata joko Annena tai Maxina. Sinun täytyy kokea heidän ensimmäinen opiskeluvuosi heidän kanssaan. Voit auttaa heitä selviytymään yliopistostaan ​​ja kämppiksistään ottamalla sivutöitä, kilpailevia tehtäviä ja valitsemalla kumppaneita juhliin.

Tämä on kevyt peli, joka sisältää yliopiston elämän hauskan ja mielenkiintoisen tarinaistunnon. Voit kokea hienoa musiikkia ja realistista grafiikkaa, jotka saavat sinut kiinnittymään tähän tarinaan.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Amnesia: Muistoja

Entä jos unohdat muistisi ja kohtaat tilanteen, jossa et tiedä mitään menneisyydestäsi? Se olisi outoa.

"Amnesia: Muistoja" on tarina tytöstä, joka löytää itsensä ilman muistoja ennen 1. elokuuta. Hän on unohtanut kaiken suhteista identiteettiinsä. Hän kohtaa nuoren pojan nimeltä Orion. Orionin ohjauksessa sinun on yritettävä palauttaa muistosi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. C14 Treffit Visual Novel

C-14 Treffit on yhdistelmä arkeologiaa, ystävyyssuhteita ja rakkautta. Voit pelata Melissa Floresina, 3. vuoden antropologian opiskelijana, joka osallistuu kesän arkeologiseen harjoitteluun.

Kenttäkoulu pidetään Belgiassa, joka on noin 5000 mailin päässä kotimaastasi Kaliforniasta. Sinun täytyy olla siellä pari kuukautta. Sen lisäksi, että saat mahdollisuuden kaivaa aitoja esihistoriallisia paikkoja, voit luoda suuren ystävyyden muiden kanssa ja löytää myös rakkautta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 9. Perilliset ja armot

”Heirs and Graces” on melko elokuvamainen. Tämä visuaalinen romaani kertoo pojasta nimeltä Marcel, joka on varakas Lord Sandorin poika. Marcelin äiti oli jättänyt Lord Sandorin elämään köyhää elämää tuntemattomista syistä.

Vaikka Marcel tietää, että Lord Sandor on hänen isänsä, hän haluaa tietää hänestä lisää. Joten hän hakee Sandorin palvelijaksi. Hänen biologinen isänsä kuitenkin tunnistaa hänet ja tekee hänelle tarjouksen. Mitä hän tekee?

Hinta: Vapaa

ladata

# 10. Ratkaise se - visuaalinen romaani

Tutki kuuluisan toimitusjohtajan kuolemaa tässä jännittävässä visuaalisessa romaanissa. Epäiltyjä on paljon, ja sinun tehtäväsi on tutkia heidät ja löytää tappaja. Sovellus pitää sinut mukana erittäin vuorovaikutteisessa tarinassa, jossa jokainen tekemäsi valinta määrittää, mitä seuraavaksi tapahtuu!

Tapaa murhan ratkaisu, tapaat epäilyttäviä hahmoja ja sinulla on mahdollisuus olla tekemisissä heidän kanssaan eri tavoin. Tämä lisää tarinaan paljon kiehtovuutta ja pitää varmasti sinut koukussa.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, ystävät!

Suosikkisi?

Joten minkä näistä iOS-visuaalisista romaaneista olet valinnut? Perustuuko se täysin rakkaustarinaan?

Haluat varmasti vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat treffisovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Party Planner -sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat ostosovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat RPG-pelit iPhonelle ja iPadille

Tykkää tämä viesti? Jaa palautteesi kanssamme alla olevaan kommenttikenttään ja ole yhteydessä tutkimaan lisää suosituimpia iPhone- ja iPad-sovelluksia.

Uusimmat viestit