Paras iPhone XR -panssarilasi vuonna 2021

Ensiluokkaisen iPhone XR: n suojaamiseksi sinun on valittava huolellisesti oikeat kotelot ja näytönsuojat. Jälkimmäinen on ehkä välttämättömämpi, koska kosketusnäyttö on ylivoimaisesti laitteen herkin osa ja houkuttelee helposti vaurioita naarmujen, kolhujen tai tahrojen muodossa. Pidä ensisijaisena sen pitäminen turvassa jokapäiväiseltä kulumiselta parhaat iPhone XR -näytönsuojat.

 1. Spigen karkaistu lasi näytönsuoja
 2. ESR 3D kaareva karkaistu lasi
 3. Trianium HD Clarity -lasisuoja
 4. Ailun Anti Scratch Näytönsuoja
 5. Maxboost 0,25 mm karkaistu lasi
 6. JETech Privacy -näytönsuoja
 7. TORRAS Diamonds Hard Näytönsuoja
 8. Supershieldz Bubble Free Näytönsuoja
 9. Caseology iPhone XR -näytönsuoja
 10. Mkeke-yhteensopiva näytönsuoja

1. Spigen karkaistu lasi näytönsuoja

Et voi mennä pieleen näytönsuojan kanssa johtavasta nimestä, kuten Spigen. Se sisältää innovatiivisen, automaattisen kohdistuksen asennussarjan vaivattomaan käyttöön. Tarvitaan vain kolme helppoa vaihetta, eikä kuplia tule näkyviin.

Lisäksi oleofobinen pinnoite tarjoaa päivittäisen sormenjäljen kestävyyden. Tämä varmistaa, että iPhonen näyttösi näyttää tyylikkäältä ja tahrattomalta ajan myötä.

Hinta: $19.99

Tutustu Amazoniin

2. ESR 3D kaareva karkaistu lasi

ESR on toinen huippuluokan iPhonen laadunsuojan mestari. Tämä näytönsuoja tarjoaa erityisesti suunnitellut 3D-kaarevat reunat lisäävät mukavuutta ja parannettua reunojen suojausta.

Lisäksi se on erityisesti karkaistu kestämään jopa 10 kg voimaa, mikä auttaa suojaamaan näyttöä vaurioilta. ESR tarjoaa 100%: n tyytyväisyystakuun. Joten saat hyvityksen tai korvauksen, jos et ole tyytyväinen tuotteeseen.

Hinta: $19.99

Tutustu Amazoniin

3. Trianium HD Clarity -lasinsuojus

Tämä kristallinkirkas näytönsuoja suojaa näyttöäsi jatkuvasti naarmuilta, naarmuilta ja iskuilta. Se on kestävä suojaavalla hydrofobisella ja oleofobisella pinnoitteella, joka torjuu sormenjäljet ​​ja nestejäämät.

Sen mukana tulee myös täysin ladattu sarja nopeaa ja helppoa asennuskokemusta varten. Trianiumin elinikäinen takuu takaa asiakastyytyväisyyden.

Hinta: $19.99

Tutustu Amazoniin

4. Ailun Anti Scratch Näytönsuoja

IPhone XR: n pyöristetyn muotoilun vuoksi tämä karkaistun lasin suoja ei peitä koko näyttöä yhteensopivuuden parantamiseksi useimmissa tapauksissa. Samalla se tarjoaa maksimaalisen suojan naarmuilta, naarmuilta ja kolhuilta.

Siinä on 99,99% teräväpiirtoinen, kirkas hydrofobinen ja oleofobinen seulapinnoite suojaamaan hikiltä ja sormenjälkien öljyjäämiltä. Suorita elämäsi helposti huolehtimatta puhelimesi vahingoittumisesta.

Hinta: $19.99

Tutustu Amazoniin

5. Maxboost 0,25 mm karkaistu lasi

Tämä Maxboost-lasinen näytönsuoja peittää iPhonen näytön kokonaan häiritsemättä koteloa. Tarvittaessa se on päällystetty hydrofobisilla ja oleofobisilla läpinäkyvillä kerroksilla pitämään hiki ja öljyjäämät sormenjäljistä.

Lisäksi se sisältää huolettoman asennuskehyksen käytön helpottamiseksi. Panssarilasi on myös käyttöikäinen. Ihanteellinen valinta pitämään näyttösi koskemattomana vielä pitkään.

Hinta: $19.99

Tutustu Amazoniin

6. JETech Privacy -näytönsuoja

Pysy turvassa tämän erityisesti suunnitellun yksityisyyden näytönsuojan avulla, joka estää muita ihmisiä katselemasta näyttöäsi. Sinun on oltava suoraan näytön edessä, jotta voit nähdä sen. Tämä on hienoa pitää uteliaat katseet arkaluontoisista tiedoista.

Se on valmistettu korkealaatuisesta erittäin ohuesta (0,33 mm) karkaistusta lasista. Lisäksi se suojaa pölyltä, sormenjälkien tahroilta ja naarmuilta. Avoin reunan muotoilu takaa myös tapausystävällisyyden.

Hinta: $19.99

Tutustu Amazoniin

7. TORRAS Diamonds Hard näytönsuoja

Tämä karkaistu lasi iPhone XR -näytönsuojakalvo on valmistettu nanokokoisesta erittäin vahvasta räjähdyssuojattusta karkaistusta lasista. Kovuutensa ylittää selvästi markkinoiden muut näytönsuojat, näyttösi on sertifioitu selviytymään, vaikka se putoaisikin 1,8 metrin korkeudesta kovaan maahan.

Samalla se on niin ohut, että et tunne mitään näytöllä pitäen poissa naarmuja ja tahroja. Lopuksi siihen sisältyy kahden vuoden palautus- tai korvauskäytäntö.

Hinta: $19.99

Tutustu Amazoniin

8. Supershieldz Bubble Free Näytönsuoja

9H-kovuudella ja 99,99% HD-kirkkaudella tässä on toinen karkaistu lasinen näytönsuoja, joka säilyttää iPhonen alkuperäisen kosketuskokemuksen. Se on hydrofobista ja oleofobista vähentää hikeä ja sormenjälkiä.

Siinä on 2,5D pyöristetty reunalasi mukavuutta sormille ja käsille. Lisäksi se on valmistettu korkealaatuisesta karkaistusta lasista, joka suojaa maksimaalisesti naarmuilta eikä siinä ole jäämiä poistettaessa.

Hinta: $19.99

Tutustu Amazoniin

9. Caseologia iPhone XR -näytönsuoja

Naarmuuntumaton ja murtumaton, tämä on toinen erinomainen näytönsuoja päivittäiseen käyttöön. Se suojaa putoamisilta, naarmuilta ja yleiseltä kulumiselta. Oleofobinen pinnoite on vedenpitävä ja suojaa sormenjälkien tahroilta ja öljyltä

Lisäksi se varmistaa ilman kuplia asennuksen ja reunasta reunaan -suojauksen. Lopuksi, se on 9H karkaistu lasinen näytönsuoja, jonka tarkkuus on 99,9% ja kosketusnäytön tarkkuus ja herkkyys.

Hinta: $19.99

Tutustu Amazoniin

10. Mkeke-yhteensopiva näytönsuoja

Tämä näytönsuoja peittää tarkasti iPhone XR: n 6.1 tuuman näytön ja on uskomattoman koteloystävällinen. Se on avoimen reunan muotoinen ja mukana tulee helppo asennussarja, joka tekee siitä helppoa laitetta.

Tehokas iskunkestävyys voi selviytyä ankarista naarmuista, kolhuista ja naarmuista. Lisäksi se ei häiritse Face ID: tä, joten voit jatkaa kaikkien puhelimesi ominaisuuksien käyttöä häiritsemättä.

Hinta: $7.99

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Minkä näistä näytönsuojuksista valitsit iPhone XR: lle? Jaa mieltymyksesi alla olevissa kommenteissa sekä mahdolliset muut suosituksesi.

Saatat myös haluta tarkastella:

 • iPhone XR -kotelot
 • Parhaat nahkakotelot iPhone XR: lle
 • Kestävät iPhone XR -kotelot
 • Parhaat iPhone XR -lompakkokotelot

Uusimmat viestit