Parhaat iPhone 6s / 6s Plus -telakointiasemat vuonna 2021

Pidän parempana telakointiasemasta muutamista syistä, kuten mukavammasta handsfree-kokemuksesta varsinkin työskennellessäsi ja turvallisesta latauksesta. Toinen tärkeä laatu, jota ei voida tarkistaa lataustelineessä, on kannettava muotoilu. Kaikkien näiden ominaisuuksien perusteella nämä ovat parhaita iPhone 6s / 6s Plus -telakointiasemia.

Uusimmalla mallilla esitellyillä lataustelineillä on välitön vaikutus. He pitävät älypuhelinta turvallisesti; jolloin sinulla on parempi katselukulma. Lisäksi niiden avulla voit laittaa laitteen ilman vaivaa. Haluatko tietää enemmän näistä korkealaatuisista telakoista? Uidellaan yli tutkimaan tätä top 10 -luetteloa iPhone 6s / 6s Plus -telakointiasemista!

Paras telakointiasema iPhone 6s / 6s Plus

Nopea pääsy:

 • Kaksitoista eteläistä HiRise
 • Hapurs
 • Avantree
 • AB Käsityöt
 • Mercase
 • AhaTyyli
 • Paina Toista yksi telakka
 • RAXFLY
 • BEACOO
 • iHome iPL8BN

# 1. Kaksitoista eteläistä HiRise

Kaksitoista South HiRise -telakointiasemaa on korkea kaikista näkökulmista. Telakassa on korkeutta säätävät kaapelikiinnikkeet, jotka auttavat sitä työskentelemään useimmissa tapauksissa.

Teline pitää laitteen tukevasti; antaa sinun nauttia paremmasta handsfree-kokemuksesta. Koska se on erittäin kompakti, se ei myöskään vaadi paljon tilaa. Lisäksi tässä tyylikkäässä telakassa on useita värivaihtoehtoja.

USP: Säädettävä jalusta

Tutustu Amazoniin

# 2. Hapurs

Hapurs-telakka on valmistettu korkealaatuisesta bambupuusta. Se on suunniteltu sulauttamaan sekä iPhone että Apple Watch samanaikaisesti.

Latausteline tukee laitteitasi siten, että voit olla mukavasti vuorovaikutuksessa niiden kanssa. Takapuolen portin alla on piilotettu osasto, jonka avulla voit helposti tallentaa kaapelin. Puulaiturissa on pehmeät kumijalat, jotka antavat sille enemmän vakautta.

USP: Massiivipuun rakenne

Tutustu Amazoniin

# 3. Avantree

Jos työpöydälläsi on jo paljon tärkeitä asioita ja tila on loppumassa, hanki tämä kompakti telakointiasema iPhone 6 / 6s Plus -puhelimeesi. Sen mukana tulee Apple MFi -sertifioitu salama, joka synkronoi ja lataa iPhonea samanaikaisesti.

Rakennettu laatu on kestävä ja vahva. Pohjan liukastumista estävä tyyny antaa hyvän pidon, eikä telakointiasema luista helposti. Viimeiseksi ei ole työpöydällesi sopivia värivaihtoehtoja.

USP: Mukana Apple MFi -sertifioitu kaapeli

Tutustu Amazoniin

# 4. AB Käsityöt

AB Handicrafts tuo täydellisen iPhone-lisävarusteen ammattilaisille, jotka työskentelevät yrityksissä. Tämä telakka on veistetty mangopuusta. Se on ihanteellinen lahja rakastamallesi henkilölle. Olipa kyseessä syntymäpäiväjuhlat, häät tai vuosipäivä, tämä puinen telakka on paras valinta lahjaksi.

IPhonen lisäksi voit ripustaa rannekellosi ja talosi avaimen tähän puiseen telakointiasemaan.

USP: Mangopuu

Tutustu Amazoniin

# 5. Mercase

Vaikuttavan muotoilun esittelevän Mercase-telakointiaseman ei tarvitse työskennellä kovasti saadakseen hyvän ensivaikutelman. Pidän todella telakasta lentokonelaatuisesta alumiinimateriaalista. Se pystyy lataamaan iPhonen ja Apple Watchin nopeasti ja halutulla turvallisuudella.

TPU varmistaa, että naarmu pysyy poissa. Mercase-telakka on saatavana ruusukullana ja avaruusharmaana.

USP: Lentokoneiden luokan alumiini

Tutustu Amazoniin

# 6. AhaTyyli

Jos olet juurtunut Applen ekosysteemiin hyvin eri tuotteilla, kuten Apple Watch, iPhone ja AirPods, tämä asema on sinulle. Siinä on lepopaikka kaikille kolmelle tuotteelle. Pehmeä silikoni on lempeä kaikille kolmelle laitteelle tekemättä siitä naarmuja.

Kaikkien lataaminen samanaikaisesti on helppoa siistin ja siistin pöydän kanssa. Ainoa ehto on, että sinun on käytettävä Applen alkuperäistä salamakaapelia tämän telakointiaseman kanssa.

USP: Pehmeä silikonimateriaali

Tutustu Amazoniin

# 7. Paina Toista yksi telakka

Arvostan “Press Play One Dock” -puhelinta erittäin hyvin, koska siinä on kaikki ylivertaisen lataustelineen ominaisuudet. Se tarjoaa paremman yhden käden telakointikokemuksen. Salama-porttia säädetään edestakaisin useimpien tapausten mukaan.

Yhden telakan avulla voit ladata sekä iPhonen että Apple Watchin yhdellä kertaa. Vankan alumiinirakenteen ansiosta lataustelakka voi helposti kulua säännöllisesti. One Dock on saatavana kolmessa värissä, kuten musta, kulta ja hopea.

USP: Lataa jopa 4 laitetta

Tutustu Amazoniin

# 8. Koteloitu

Encased valmistaa useita ensiluokkaisia ​​iPhone-lisävarusteita. Tämä työpöydän salamalaite on Mfi-sertifioitu, joten voit olla varma, että se ei vahingoita iPhonea. IPhonen turvallisuuden lisäksi tällä telakalla on kauniita ominaisuuksia; tyylikäs latausteline tekee siitä täydellisen koristeellisen työpöydän. Lisäksi voit pitää tämän lataustelineen yöpöydälläsi.

Tämän lataustelakan merkittävä piirre on koteloiden yhteensopivuus, jonka avulla voit ladata iPhonen kotelolla. Lisäksi voit synkronoida iPhonen tietokoneen kanssa salamakaapelilla.

USP: Koteloiden yhteensopivuus

Tutustu Amazoniin

# 9. BEACOO

Voit ladata iPhone 6s- tai 6s Plus -laitteesi lisäksi myös Apple Watch -sarjan 1, 2 ja 3. Tämä telakointiasema on yhteensopiva kaikkien Apple Watches -versioiden kanssa. Tämän innovatiivisen nostolavan suunnittelun merkittävä piirre on, että voit laittaa iPhonen koteloon tai ilman.

Aseta iPhone pystyasentoon ja voit käyttää myös FaceTime-puheluita ja yksinkertaisia ​​puheluita. Tämä iPhone-telakointiteline on yhteensopiva 99%: n iPhone-koteloiden kanssa.

USP: Soveltuu 99% tapauksista

Tutustu Amazoniin

# 10. iHome iPL8BN

Jos haluat enemmän kuin vain yksinkertaisen telakointiaseman, iHome iPL8BN voi olla erinomainen vaihtoehto. Telakka ei vain lataa älypuhelinta turvallisesti, vaan tarjoaa myös erinomaisen äänenlaadun, jotta voit hyödyntää musiikkiaikaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Laajennettu bassopiiri on salaisuus sen huippuluokan äänen takana. Sen mukana tulee 6 FM-asemaa, joiden avulla voit nauttia musiikista täysillä. Siinä on taustavalaistu näyttö, joka näyttää hälytysajan, radioaseman.

USP: Erinomainen äänenlaatu

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Toivottavasti nämä telakointiasemat ovat pystyneet kestämään merkin kaikilla testin osa-alueilla. Kumpi on saanut enimmäispisteet ja oletko valinnut ketään käynnistämään laitteesi turvallisesti? Jaa palautteesi kanssamme. Kiinteä sisäänrakennettu kyky ladata laite nopeasti ja tarjota parempi handsfree-kokemus tekevät näistä telakointiasemista melko erikoisia. Lisäksi ne ovat kevyitä ja erittäin kannettavia.

Haluat myös tarttua näihin viesteihin:

 • Parhaat iPhone 6s / 6s Plus -autolaturit
 • iPhone 6s / 6s Plus Bluetooth-kuulokkeet
 • Parhaat iPhone 6s / 6s Plus -pankit
 • Parhaat iPhone 6s / 6s Plus -autotelineet

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found