Paras iPad POS -teline vuonna 2021

Raskaiden myyntipisteiden päivät ovat vähitellen katoamassa, ja ne korvataan suoraviivaisemmilla, liikkuvammilla ja vankemmilla järjestelmillä. Yksi mielenkiintoisimmista laitteista, jotka ovat löytäneet paikkansa myyntipisteessä, on iPad. Yhä useammat ja pienemmät yritysten omistajat käyttävät iPadia POS-laitteensa valitsemana. Ja upeilla POS-sovelluksilla se on toiminut toistaiseksi hyvin. Kun asetat iPadin POS-gadgetiksi, tarvitset täydellisen iPad POS -jalustan.

Olemme kirjoittaneet siitä, miksi POS-jalusta auttaa paljon, joten en aio käydä sitä läpi uudelleen. Meillä on täällä kokoelma korkealaatuisia iPad POS -jalustoja, jotka auttavat sinua luomaan viileän näköisen iPad POS -järjestelmän.

1. HecklerDesignin odottamaton iPad-ilmajalusta

Windfall iPad Air -teline on yksi tyylikkäimmistä iPad-telineistä, jotka sopivat POS-telineiden laskuun siististi. Se on melko vähäinen jalusta, joka mahtuu mihin tahansa. Useilla vaihtoehdoilla ja useilla kääntö- / linkous- / liukuvaihtoehdoilla voit mukauttaa jalustan mieltymyksiisi.

Yksi etu siitä, että Windfall iPad -jalusta toimii iPadin POS-jalustana, on se, että voit helposti liittää useimmat kortinlukijat iPadiin. Portit ovat enimmäkseen hyvin saatavilla - ja mikä tärkeintä, johdot voidaan piilottaa varmistaakseen, että POS-järjestelmä näyttää ammattimaiselta.

USP: Kompakti ja tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. Näyttää2Go

Kaltevalla ja kääntyvällä kannattimella varustettu iPad-teline on yksi joustavimmista POS-telineistä iPadillesi. Yhteensopivuudessa mainitaan iPad 1, 2, 3 ja 4. sukupolvi. Kääntyvä jalusta tarkoittaa, että voit kääntää iPad 360 astetta. Se on täyttä joustavuutta.

Jalusta on myös minimaalinen, eikä siinä ole mitään ylimääräisiä varusteita. Voit korjata kortinlukijan, latausjohdon jne. Telineessä olevien silikonikulmien ansiosta iPadissa ei ole naarmuja, kun tuet sitä jalustalle.

USP: Parannettu katselukulma

Tutustu Amazoniin

3. Cashbox iPad POS -teline

Toisin kuin useimmat tässä luettelossa olevat telineet, Cashbox iPad POS Stand on takaisku vanhoille kassakoneille. Se on valmistettu puusta ja siinä on kaikki perinteisen myyntipisteen kellot ja pillit. Yksi tehokas lisäys on iPad-teline koko kokoonpanoon. Epäilemättä tämä ei ole asia, jota useimmat ihmiset etsivät minimaalista, yksinkertaista ja tehokasta POS-telinettä, mutta se on ehdottomasti näky.

Voit sovittaa tähän monia moderneja laitteitasi (mukaan lukien laskutuskoneet, näppäimistöt ja vastaavat). Sinulla on myös neljä puuvaihtoehtoa, joista voit valita. Lisäksi se tukee kaikkia tärkeimpiä kortinlukijoita, kuten Square, PayPal Here, Intuit GoPayment, iDynamo jne.

Jos sinulla on tarpeeksi tilaa suurelle POS-telineelle ja halu ylistää jotain niin isoa, Cashbox iPad POS Stand sopii täydellisesti.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Cashbox iPad POS -jalustaan

4. Squareup iPad POS -jalusta

Squareup iPad POS -jalusta on yksi yksinkertaisimmista POS-telineistä, joita voit pyytää. Se on myös yksi halvimmista vain noin 99 dollaria. Sitä ei ole räätälöity tarkkuuden vuoksi, mutta se sopii useimpiin käyttötapauksiin helposti. Se on myös neliökohtainen, mikä tarkoittaa, että sinun on käytettävä Square-palveluja maksun käsittelemiseen. Jos olet, niin tämä on a täydellinen seistä mennä.

Et tarvitse ylimääräistä Square-kortinlukijaa, jos sinulla on tämä jalusta (koska pyyhkäisy on rakennettu suoraan jalustaan).

USP: Kestävä rakenne

Tutustu Amazoniin

5. Yläpuolella TEK

On monia tapoja, joilla "AboveTEK" voi olla kelvollinen valinta. Ensinnäkin tämä POS-teline on suunniteltu sopimaan 7-13 tuuman tabletteihin. Joten voit käyttää sitä jopa uusimman iPad Pron kanssa.

Tämä POS-jalusta on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja siinä on hienostunut pinta, joka antaa sille ammattimaisen ilmeen. 360 asteen käännettävän muotoilun avulla voit sijoittaa iPadisi haluttuun katselukulmaan. Liukastumisenestopohjan ansiosta se pysyy vakaana samalla kun pidät iPadista.

USP: 360 asteen käännettävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ystävät! Joten nämä ovat ylhäältä POS tarkoittaa iPadia.

Mikä on valinta?

Nyt kun olet katsonut suosikki POS-telineitämme, kerro meille niistä, jotka ovat näyttäneet lupaavilta tarpeisiisi. Ja jos tiedät minkä tahansa muun hyödyllisen osaston nimen, joka kannattaa sisällyttää tähän yhteenvetoon, jaa ajatuksesi niistä.

Haluat lukea myös seuraavat artikkelit:

  • Parhaat 2018 iPad Pro 12,9-tuumaiset kotelot
  • Parhaat 2018 iPad Pro 12,9-tuumaiset näppäimistökuoret
  • 11 tuuman iPad Pro -kotelot
  • Parhaat 2018 iPad Pro 11-tuumaiset näppäimistökuoret

merkintä:Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit