Parhaat iPad Pro -näytönsuojat vuonna 2021

Paras tuote on koristeltu parhailla lisävarusteilla. Miljoonan dollarin koti näyttää kapealta, jos sijoitat nuhjuisen kynnysmaton sisäänkäynnille, sovittu? Vastaavasti iPad Pro, joka on epäilemättä yksi vuosikymmenen parhaista laitteista, tulisi suojata maailman parhailla lisävarusteilla. Toimittajamme ovat työskennelleet ylityönä valitsemaan jokaisen iPad Pro -lasin näytönsuojan kymmenen parhaan joukosta. Jos ihmettelet, miksi meidän pitäisi esittää tämä luettelo lasisuojaimista varsinkin kun olemme jo käsitelleet kalvosuojuksia, vastaus on näiden kahden ero. Laadusta suorituskykyyn hintaan näet huomattavan eron lasisen näytönsuojan ja sen muovisen vastineen välillä.

1. Sparin

Jos luulet, että ”hoikka hahmo” on Hollywood-ilmiö, mieti uudestaan. Hoikkuuden virusvaikutus on tarttunut kaikkiin; edes elottomia asioita ei säästetä. Katsokaa tätä erittäin ohutta iPad Pro -lasisuojaa. Miksi sinun pitäisi lisätä ylimääräistä irtotavaraa iPadiin?

Nauti tästä teräväpiirtoisesta ja tarkasta Retina-näytöstä, joka on helppo asentaa, täydelliset aukot ja kaunis muotoilu. Voit liittää tämän lasisen näytönsuojan sujuvasti ilman vaivaa. Ja unohtamatta, se on kuplaton.

USP: Naarmuuntumisenesto

Tutustu Amazoniin

2. NÄKYVYYS

2,5D: n kaarevalla reunalla muotoiltu PERFECTSIGHT tarjoaa kosketusnäytölle koko näytön kattavuuden. Tarkkojen aukkojen avulla se asennetaan tahrattomasti näytölle.

Pääasiassa korkealaatuisesta karkaistusta lasista johtuen sen kovuus on 9H, joka voi vastustaa jopa veitsen terävyyttä. Sinistä vaalea materiaali vähentää silmien rasitusta. Siksi silmäsi eivät pala, vaikka olisit käyttänyt laitetta tuntikausia. Lisäksi näyttö on melko reagoiva kosketukseen ja pitää myös sormenjäljet ​​kaukana.

USP: Anti-sininen vaalea materiaali

Tutustu Amazoniin

3. TANTEK

IPad Prota käytettäessä on katettava suuri alue. Ei ole varaa napauttaa kahdesti mitään sovellusta. TANTEK tietää tämän, ja siksi se on suunnitellut erittäin reagoivan näytönsuojan, joka rekisteröi napautuksesi nopeasti. Nollakuplien ja 99,99% läpinäkyvyyden ansiosta tämän pedon sisällön kuluttaminen ja kirjoittaminen on erinomainen kokemus.

TANTEK on käyttänyt alan johtavaa 9H-kovuutta tämän aidon karkaistun lasin valmistamiseen suojaamaan iPad Pron alkuperäistä näyttöä.

USP: Alan johtava kovuus

Tutustu Amazoniin

4. MEGOO

“MEGOO” on keksinyt laadukkaan näytönsuojan, joka tarjoaa teräväpiirtotarkkuuden. Parannetun katselukulman lisäksi näytönsuoja pitää kosketusnäytön suojattuna naarmuilta.

Luotettava 9H-kovuus on tehnyt siitä tarpeeksi vahvan torjumaan kolhuja ja tarjoamaan tarvittavan suojan kosketusnäytölle. Se on leikattu tarkasti ja sillä on sileät reunat. Seurauksena on, että näytön puolustajan on hieman helppo sovittaa näyttöön.

USP: Tarkat leikkaukset ja sileät reunat

Tutustu Amazoniin

5. SHARKSBox

SHARKSBoxin avulla iPad Pro -kosketusnäyttösi saa vankan puolustajan. Valmistettu korkealaatuisesta gorillalasista, se on poikkeuksellisen naarmuuntumaton.

Pölyä estävä nanopinnoite ei anna lian kasaantua näytölle. Siksi löydät sen aina melko reagoivaksi kosketukseen.

Koska näyttö on kuplaton, voit asentaa sen ilman hikkaita. Lisäksi SHARKSBoxilla on luotettava 18 kuukauden valmistajan takuu.

USP: Pölyä estävä nanopinnoite

Tutustu Amazoniin

6. JETech

Kun puhut iPad Pron näytön yläosista, et voi sulkea pois JETechin tarjouksia. Tämän näytönsuojan kohokohta on 0,33 mm paksuus, joka antaa sen vastustaa naarmuuntumista helposti. Teollisuuden vakiokovuudella sillä on tarvittava vahvuus kosketusnäytön suojaamiseksi.

Pyöristettyjen reunojen ansiosta se asennetaan tasaisesti näytölle. Selkeys parantaa katselukokemustasi. Lisäksi se pitää myös likaa ja tahroja poissa näytön pitämiseksi reagoivana.

USP: 0,33 mm paksuus

Tutustu Amazoniin

7. amFilm

.33mm paksuuden ansiosta amFilm on luotettava ja joustava kumppani iPad Prollesi. Asenna tämä lasinen näyttö ja koe erittäin kirkas läpinäkyvyys jopa 99,9%.

Suoja antaa sinulle luonnollisen katselukokemuksen; Lisäksi se on erittäin kestävä ja naarmuuntumaton, koska sen kovuus on 9H. Koska se on suunniteltu erityisesti Apple iPad Prolle, suoja on yhteensopiva Apple Pencilin ja moitteeton kosketusnäytön herkkyyden kanssa.

USP: 2,5D pyöristetty reuna

Tutustu Amazoniin

8. Tech Armor

Tech Armourin karkaistusta lasista valmistettu näytönsuoja on läpäissyt niin monen laatutestin, että voit sokeasti luottaa sen vahvuuteen ja suorituskykyyn. Tunnettu nimi iPhonen suojavarusteissa, Tech Armorin näytönsuoja on yhteensopiva Apple Pencilin kanssa. Voit kirjoittaa, piirtää ja piirtää sujuvasti Apple Pencilillä.

Tämä ballistinen lasi on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja asiantuntevasta suunnittelusta. Voit käyttää tätä karkaistua lasia iPad Pro 2015: ssä ja 2017: ssä.

USP: Ballistinen lasi

Tutustu Amazoniin

9. Syncwire

Syncwire-näytönsuoja harjoittaa täydellisiä aukkoja ja on suunniteltu tapaamaan. Koska se on valmistettu korkealaatuisesta karkaistusta lasista, voit luottaa siihen, että sillä on alan vakaa lujuus. Siten se voi vaivattomasti torjua kolhuja ja naarmuja.

2,5D: n kaarevilla reunoilla on tärkeä rooli, jotta se mahtuu tahrattomasti suurelle näytölle. Lisäksi oleofobinen pinnoite parantaa edelleen sen käytettävyyttä ja näytönsuoja voi vastustaa hikeä ja naarmuja virheettömästi.

USP: 2,5D kaarevat reunat

Tutustu Amazoniin

10. Supershieldz

12,9 tuuman iPad Pro on niin lumoava, että kaikki haluaisivat hyväillä näyttöä sormilla. Onneksi Supershieldz on keksinyt oikean ratkaisun; tämä näytönsuoja on varustettu sormenjälkien ja heijastamattomien mattojen suojauksella.

Toinen huomionarvoinen piirre on japanilainen PET-kalvo, joka tekee asennuksesta erittäin helppoa eikä jätä jäännöksiä levityksen jälkeen. Koet luonnollisen tunnelman ollessasi vuorovaikutuksessa ison iPad Prosi kanssa ja nautit todellisesta kosketusherkkyydestä.

USP: Japanilainen PET-kalvo

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Valintasi?

Joten, oletko valinnut puolustajan kosketusnäytölle? Kerro siitä meille.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

  • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro -kotelot
  • 12,9 tuuman iPad Pro -näppäimistökotelot
  • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro -kotelot
  • Parhaat 9,7 tuuman iPad-kotelot

Uusimmat viestit