Onko iPhonellasi / iPadillasi väärää aikaa? Tässä on Korjaus

Älypuhelinten nousun jälkeen ihmisillä on ollut eräänlainen inhoaminen rannekelloihin. Älypuhelimella on useita etuja, ja kertomisaika on yksi näistä eduista. Koska nämä laitteet näyttävät myös kansainvälisen kellon, se on hyödyllisempi maailman kansalaisille.

Mutta entä jos älypuhelimesi näyttää väärän ajan? Viime aikoina monet iPhonen käyttäjät ovat rekisteröineet iPhonesta ja iPadista tekemänsä valitukset osoittaneet väärää aikaa, kun useita online-foorumeita ei ole. Tämä on innoittanut meitä ottamaan asian käsiin ja syventymään ongelman tutkimiseen.

Yleensä iPhone ja iPad näyttävät oikean ajan siihen asti, kunnes käyttäjät käynnistävät sijaintipalvelut, mikä saattaa valita minkä tahansa sijainnin väärin. Ja jos näin tapahtuu, laite näyttää automaattisesti väärän ajan kyseisen sijainnin mukaan.

Joka tapauksessa sinun on korjattava ongelma omaksi eduksi, koska väärä aika voi aiheuttaa tuhoja. Saatat unohtaa tärkeän kokouksen, junan tai lennon, jos luotat korruptoituneeseen iOS-aikaan.

Kuinka korjata iPhone tai iPad, joka näyttää väärän päivämäärän ja ajan ongelman

Voit käyttää puoli tusinaa kiertotapaa, ennen kuin otat iPhonen tai iPadin Applen tukikeskukseen. Ja uskokaa minua, näiden helppojen menetelmien takana ei ole rakettitiedettä.

Tarkista iOS-versio

Aina kun kohtaat ohjelmistotason ongelman, sinun on ensin tarkistettava iOS-versio iPhonessa tai iPadissa. Tässä tapauksessa sillä ei ole mitään tekemistä ajan kanssa, mutta on suositeltavaa tarkistaa, mitä iOS-versiota käytät laitteellasi. Viimeisimmässä iOS: ssä Apple on korjannut joitain kesäaikavirheitä; Siksi, jos käytät aiempia versioita, sinun tulisi siirtyä nykyiseen versioon. Voit helposti päivittää iOS: n iPhonessa ja iPadissa OTA: n ja iTunesin kautta.

Ennen kuin synkronoit iOS-laitteesi tietokoneen kanssa

Tarkista aika tietokoneella, jonka kanssa haluat synkronoida laitteen. Jos tietokoneen aika on väärä, se vaikuttaa automaattisesti iOS-laitteesi aikaan. Tarkista Macin aika- ja päivämääräasetukset Päivämäärä ja aika -ruudun Järjestelmäasetuksista. Täältä voit asettaa päivämäärän ja kellonajan, aikavyöhykkeen ja kellon manuaalisesti. Huomaa, että täällä asettamasi tiedot heijastuvat synkronoidussa laitteessasi.

Aseta päivämäärä ja aika manuaalisesti / automaattisesti

Tämä saattaa kuulostaa hauskalta, mutta tämä joskus toimii. Joten jos olet asettanut ajan manuaalisesti iPhonessa tai iPadissa, vaihda se manuaalisesti, ja jos olet asettanut ajan automaattisesti, vaihda se manuaalisesti.

Vaihe 1. Käynnistä Asetukset-sovellus → Napauta Yleistä.

Vaihe # 2. Napauta Päivämäärä ja aika.

Vaihe # 3. Jos Aseta automaattisesti -asetus on kytketty päälle, voit vaihtaa sen pois päältä.

Vaihe # 4. Aseta nyt aika manuaalisesti.

Jos olet asettanut ajan manuaalisesti aiemmin, valitse vaihtoehto Aseta automaattisesti.

Kun valitset manuaalisen aika-asetuksen, näet päivämäärän ja kellonajan Aikavyöhyke-vaihtoehdon alla. Napauta sinisissä kirjasimissa päivämäärää ja kellonaikaa, niin voit asettaa kellonajan ja päivämäärän manuaalisesti.

Kun valitset Aseta automaattisesti -vaihtoehdon, tämä manuaalinen valintavaihtoehto katoaa näytöltä.

Pitäisikö sinun ottaa yhteyttä matkapuhelinoperaattoriin?

Jotkut asiantuntijat tarjoavat tämän ratkaisun, mutta se ei välttämättä toimi sinun eduksesi, koska kaikki maat ja palveluntarjoajat eivät tue ajan asettamiseen tarvittavia sijaintipalveluja. Siksi iPhone ja iPad voivat näyttää väärän ajan. Se on sattuman kysymys - jos saat ratkaisun palveluntarjoajalta, se on sinun onneasi! Hanki lisätietoja Applen Carrier-tuesta.

Palauta iPhone / iPad tehdasasetuksiin

Tämä on viimeinen tilaisuutesi ennen kuin viet iOS-laitteesi Applen tukikeskukseen. Jos kaikki yllä olevat ratkaisut eivät tuota mitään hyvää tulosta, palauta laite tehdasasetuksiin.

Kokeile yllä olevia ratkaisuja ja jaa palautettasi Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Uusimmat viestit