Paras Mac Font Manager -ohjelmisto vuonna 2021

Fontit ovat olleet olennainen osa elämäämme siitä lähtien, kun ihminen keksi digitaalisen kirjoittamisen. Jokainen henkilö, joka joutuu tekemään esseitä tai luonnostelemaan sähköposteja tai kirjoittamaan mitä tahansa kaikkea elektronisille laitteilleen, suosivat fontteja. Jotkut pitävät Arialista. Jotkut käyttävät Times New Romania, niin edelleen ja niin edelleen. Mutta ihmiset, jotka työskentelevät tiiviissä kirjoittamisessa (missä tahansa muodossa) ensisijaisena ja ydintyönään, tarvitsevat kipeästi ohjelmistoja ja työkaluja fonttien hallintaan.

Vaikka MacBookimme on esiladattu kunnollinen fontinhallintaohjelmisto, se ei todellakaan ole paras lohkon ympärillä ja viivästyttää pari ominaisuutta. Siksi tarvitset kolmannen osapuolen fonttienhallintaohjelmiston Mac-tietokoneellesi. Fontinhallintaohjelmisto järjestää ja hallinnoi Macin fontteja aktivoimalla, nimeämällä uudelleen, asentamalla, poistamalla fontteja ja tarkastelemalla fontteja sekä monia muita Mac-kirjasimiin liittyviä tehtäviä. Siksi olemme keksineet parhaan Mac Font Management -ohjelmiston ja työkalut fonttien hallintaan.

1. Kirjasintyyppi

Kun käytät näitä kirjasimenhallintasovelluksia tai -työkaluja, meidän on pidettävä mielessä, että ne ovat vain olemassa meidän mukavuutemme vuoksi, ja meidän pitäisi viettää paljon aikaa tehdä siitä esteettinen. Tämä sovellus pitää sen mielessä ja antaa sinulle täysin käyttäjäystävällisen käyttöliittymän sekä toiminnallisuuden.

Voit verrata erilaisia ​​fontteja luokkien perusteella. Siinä luetellaan myös fontit niiden luonteen ja käytettävyyden mukaan. Se tukee pimeää tilaa välttääksesi kaikenlaisia ​​vaurioita tai rasituksia silmillesi.

Hinta: $19.99

ladata

2. FontBase

Suunnittelijoiden suunnittelema suunnittelijoille. Tämä fontinhallinta on kaikkien käyttöjärjestelmien yleisimmin käytetty fonttien hallinta. Paitsi että se on ilmainen, mutta se tarjoaa myös käyttäjille erittäin tuoreen ja saumattoman fonttien navigointikokemuksen.

Tätä ohjelmistoa käyttävät pääasiassa tatuointitaiteilijat ja muut. Sen avulla voit luoda ja hallita kokoelmia, selata oletuskokoelmia ja asettaa kaikki asetukset yhdellä napsautuksella.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Tyypillinen kääntäminen

Flipping Typical on verkkosivusto, johon voit yksinkertaisesti siirtyä verkkoselaimeltasi, tämä on melko hieno tapa tutustua Macissa käytettävissä oleviin fontteihin. Sinun ei tarvitse asentaa mitään tiettyä sovellusta tai ohjelmistoa tai mitään laajennusta tai laajennusta.

Siirry yksinkertaisesti tämän kevyen fontinhallinnan verkkosivustolle, ja sinut ohjataan suoraan kirjasimen valintasivulle. Ensimmäisellä sivulla näkyy noin 70 fonttia Macista, joista voit valita. Jos haluat tutkia enemmän, Mac-tietokoneellasi on oltava asennettuna Adobe Flash.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Fontinvalitsin

Fontinvalitsin on toinen vaivaton sovellus, jonka avulla voit selata asennettuja kirjasimia ja tiivistää niitä mieltymystesi mukaan ja kaventaa sitä edelleen, kunnes löydät täydellisen vastaavuuden.

Se on erittäin helppokäyttöinen, napsauta vain esimerkkitekstiä muuttaaksesi sen valitsemaasi tekstiin. Voit myös poistaa fontit, jotka eivät pidä, tai valita ne, joita et pidä. Voit myös säätää näyttöä nähdäksesi luettelossa olevat fontit.

Hinta: $3.99

ladata

5. Oikea fontti

Ainoastaan ​​taiteilijoille ja suunnittelijoille luotu sovellus on yksi parhaista fonttien hallinnan työkaluista macOS: lle. Vaikka on olemassa muita yksinkertaisia ​​ohjelmistoja ja sovelluksia, joilla on samanlainen toiminnallisuus ja käyttöliittymä, tällä sovelluksella on etu, koska se on suunniteltu erityisesti suunnittelijoille ja kuraattoreille.

Et voi vain ottaa fontteja käyttöön tai poistaa niitä käytöstä, mutta voit myös esikatsella paikallisia fontteja sovelluksesta. Voit myös lisätä fontteja Photoshopiin tai muihin vastaaviin sovelluksiin luomalla kerroksen ja kaksoisnapsauttamalla haluamaasi kirjasinta. Sen avulla voit myös jakaa fontteja pilviasemien kautta.

Hinta: $40

ladata

6. Fontinhallinta

Oletko koskaan miettinyt, mitä kirjasinta verkkosivusto käytti tietyssä otsikossa tai artikkelin rungossa? Me, Font Explorerin ansiosta, voit helposti selvittää sen. Sen lisäksi, että tämä ohjelmisto on tavallinen fontinhallintaohjelma, sen avulla voit tutkia ja löytää verkkosivustoilla tai muissa asiakirjoissa käytettyjä kirjasimia, kun selaat Internetiä tai luet joitakin asiakirjoja.

Font Explorer -ohjelmisto luokittelee ja luokittelee yli 25 kielen fontit ja tukee myös muokattavia esikatselu- ja kirjasinluetteloita. Voit asettaa esikatselun ja fonttien luettelon omien mieltymystesi mukaan eikä sen mukaan, miten ohjelmisto haluaa järjestää sen.

Hinta: $100

ladata

7. Kirjasinagentti

Adobe Typekit -integraation, kirjasimen hakukoneen, taulukonäkymän, Adobe Creative Cloudin automaattisen aktivointilaajennuksen ja FontAgent Syncin ansiosta Font Agent -ohjelmisto Macin fonttien hallintaan on juuri oikea valinta meille kaikille.

Ohjelmistolla on oma sivupalkki kansioita ja muita fontinhallintaominaisuuksia varten. Parasta, mitä rakastan tästä ohjelmistosta, on se, että se tarjoaa useita fonttien esikatselunäyttöjä, jotta fonttien vertailusta tulisi erittäin helppoa.

Hinta: $59

ladata

8. SuitCase Fusion

Hallitse kaikkia fontteja lukumäärästä, sijainnista riippumatta ja synkronoi saumattomasti tämän erinomaisen ohjelmiston kanssa. SuitCase Fusion integroi järjestelmäkirjasimet, ostetut fontit, Adobe Typekitistä synkronoidut kirjasimet, Google Fonts ja muut Maciin asennetut fontit ja tarjoaa sinulle täydellisen fonttien varaston.

Tämä ohjelmisto tarjoaa parhaan tavan järjestää, hakea, tarkastella ja käyttää fontteja olemassa olevassa työnkulussa häiriöittä.

Hinta: $119.95

ladata

Kirjautua ulos…

No, se oli luettelo kaikista ohjelmistoista, joita voit käyttää Mac-fonttien hallintaan. Vaikka kaikki edellä mainitut ohjelmistot ovat melko kunnollisia, mielestäni Font Explorerilla on etusija vain siksi, että se tunnistaa fontit verkkosivustoista ja asiakirjoista. Kerro minulle alla olevissa kommenteissa, jos olet valinnut ohjelmiston vielä.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

  • Paras lapsilukko-ohjelmisto Macille
  • Kirjasin- ja väriasetusten muuttaminen Mac Mail -sovelluksessa
  • Kuinka lisätä / muuttaa Finder-fonttien tekstikokoa Mac OS X: ssä

Uusimmat viestit