Paras Thunderbolt 3 -kaapeli iMac Prolle vuonna 2021

Haluatko ostaa laadukkaan Thunderbolt 3 -kaapelin uuteen iMaciin? Loistava! Olemme valinneet parhaat Thunderbolt 3 -kaapelit iMac Prolle helpottaaksesi tehtävääsi löytää oikea juuri sinun tarpeisiisi.

Apple tarjoaa myös 0,8 metrin Thunderbolt 3 -kaapelin hintaan 39 dollaria, joka on kaikilla puolilla merkkiä. Mutta jos löydät sen kalliiksi ja haluat saada yhtä hyvän vaihtoehdon halvemmalla, saat yhden seuraavasta kokoelmasta. Jos laatu on sinulle tärkeintä, on myös joitain huippuluokan Thunderbolt 3 -kaapeleita, jotka kiinnittävät huomiota myös sinulle.

 1. Belkin
 2. CHOETECH
 3. Kaapeli-asiat
 4. Anker
 5. GodSpin
 6. Liitettävissä
 7. StarTech
 8. Zikko
 9. Wavlink
 10. SIIG

1. Belkin

Belkin on yksi luotettavimmista lisävarusteiden valmistajista, ja sen Thunderbolt 3 -kaapeli on saanut kaikki ominaisuudet, joita voit odottaa korkealaatuiselta kaapelilta. Ensinnäkin se tukee jopa 10 Gbps: n tiedonsiirtonopeutta. Kuitenkin, kun liität kaksi Thunderbolt 3 -laitetta, sen tiedonsiirtonopeus voi nousta jopa 20 Gbps.

Koska se on yhteensopiva korkealaatuisen 4K- tai Ultra HD -näytön kanssa, voit nauttia videoista täysimittaisina. Lisäksi Belkin Thunderbolt 3 -kaapeli tarjoaa jopa 60 W: n latausvirran laitteellesi ilman lisävirtalähteen tukea.

USP: Tiedonsiirtonopeus jopa 20 Gbps

Tutustu Amazoniin

2. CHOETECH

Jos etsit kestävämpää ja tehokkaampaa kaapelia, valitse CHOETECH. Joten mikä tekee siitä erottuvan muista? Ensimmäinen asia, joka on kiinnittänyt silmäni tähän Thunderbolt 3 -kaapeliin, on kyky siirtää tietoja jopa 40 Gbps nopeudella kahden Thunderbolt-laitteen välillä.

Se tarjoaa jopa 100 W: n (5 A / 20 V) virransyötön Macin tai kannettavan lataamiseen nopeasti. 4K- ja 5K-näyttöjen tuella voit tehdä mahdollisimman tarkkoja elokuvia. Koska kaapeli on täysin sotkeutumaton, se kestää kauan.

USP: Siirtää tietoja jopa 40 Gbps nopeudella

Tutustu Amazoniin

3. Kaapeli-asiat

Vahvalla sisäänrakennetulla toiminnolla ja kyvyllä siirtää tietoja jopa 20 Gbps: n nopeudella Thunderbolt 3 -laitteiden välillä, "Cable Matters" on yksinkertaisesti hieno kaapeli, jonka pitäisi vastata tehtävääsi ongelmitta. Se voi tuottaa jopa 100 watin tehon vankan tietokoneen lataamiseen.

Tämä USB C -kaapeli voi tuottaa 15 W virtaa Thunderbolt RAID -kotelolle, kuten Akitio Thunder3 Duo Pro. Sinulla ei ole mitään ongelmia 4K-videoiden katselemisessa. Voit käyttää tätä kaapelia jopa kuuden laitteen linkittämiseen. Valetut vedonpoistoliittimet ovat erittäin vahvoja. Joustava takki lisää siihen lisäsuojaa ja auttaa pitämään sen pidempään.

USP: Joustava takki

Tutustu Amazoniin

4. Anker

Anker on tunnettu tuotemerkki laadukkaille iPhone-lisävarusteille, eikä tämä Thunderbolt 3 -kaapeli ole erilainen. Se tukee jopa 100 W: n nopeaa latausvirtaa yhteensopivalla laturilla, jotta iMac voidaan käynnistää mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Voit siirtää musiikkia, elokuvia tai kokonaisia ​​TV-ohjelmien kausia sekunneissa 40 Gbps: n nopeudella. Lisäksi se voi auttaa sinua näyttämään videosisältöä yhdellä näytöllä 5K: lla tai kahdella näytöllä 4K: lla samanaikaisesti. Saat myös tälle tuotteelle huolettoman 16 kuukauden takuun.

USP: Suuri asiakaspalvelu ja tuki

Tutustu Amazoniin

5. GodSpin

GodSpin on saanut kaikki ominaisuudet olemaan luotettava kaapeli iMac Prollesi. Sen avulla voit siirtää tietoja jopa 40 Gbps: n nopeudella ja sulauttaa tietokonetta nopeasti 100 W: n virransyötöllä.

Kaapeli on tarpeeksi vahva vastustamaan rasitusta eikä sotkeudu. Nylonpunottu kaapeli on helppo hallita ja se kestää yli 10000 taitosta. Tämä osoittaa tuotteen laadun ja kestävyyden. Lopuksi on olemassa muutamia vaihtoehtoja.

USP: Nopea ja turvallinen lataus

Tutustu Amazoniin

6. Liitettävissä

Plugable (0,5 m) on kunnollinen kaapeli, jonka avulla voit siirtää tietoja enintään 40 Gbps: n nopeudella. 60 W: n virransyöttö riittää Macin lataamiseen hyvällä nopeudella.

Voit linkittää enintään kuusi laitetta, kuten telakointiasemia, ulkoisia näytönohjaimia ja näyttöä osana päivänkakkaketjuyhteyttä. Se tukee 10Gbit-verkkoa ja on saatavana kolmessa eri versiossa: 0,5 m, 1 m ja 2 m. Lopuksi saat yhden vuoden rajoitetun takuun Plugable-kaapelille.

USP: Tukee 10Gbit-verkkoa

Tutustu Amazoniin

7. StarTech

Perinteiseen kaapeliin verrattuna StarTech (0,5 m) antaa sinun siirtää tietoja neljä kertaa nopeammin 40 Gbps: n nopeudella, kun yhteys Thunderbolt 3 -laitteisiin. Kun kaapeli on kytketty USB 3.1 -laitteisiin, sen avulla voit siirtää tietoja 10 Gbps: n nopeudella.

USB C -kaapeli on tehty yhteensopivaksi 4K 60Hz tai 5K 60Hz video. Siksi sinulla on mukaansatempaava kokemus katsellessasi korkean resoluution videoita. Se tarjoaa 100 W: n virran iMacin lataamiseen nopeasti. Lisäksi Thunderbolt 3 -kaapeli tukee daisy-ketjua jopa kuudelle laitteelle.

USP: Daisy-ketju jopa kuuteen laitteeseen

Tutustu Amazoniin

8. Zikko

Tämä Zikon kaapeli on saanut ukkosertifikaatin Inteliltä, ​​koska se täyttää standardit kokonaan. Kaapeli voi tuottaa lähes 100 W: n latauslähdön ja 40 Gbps: n tiedonsiirtonopeuden. Sen lisäksi se voi tarjota 5K Ultra HD -laadun yhteensopivilla laitteilla.

Näiden epätavallisten ominaisuuksien lisäksi kaapelin yleinen rakentamisen laatu on melko kestävä ja ylläpitää sitä pitkään. Lopuksi kaapelin pituus on 0,5 metriä.

USP: Intel-sertifioitu

Tutustu Amazoniin

9. Wavlink

Wavlink on Thunderbolt 3 -sertifioitu kaapeli, jonka siirtonopeus on jopa 40 Gbps yhteensopivien laitteiden välillä. Ulkoisilla laitteilla, kuten kiintolevyillä, nopeus voi olla jopa 10 Gbps. Kaapeli ei ole yhteensopiva USB-C-porttien kanssa. Vahvista Thunderbolt 3 -ominaisuudet etsimällä ukkosen tulosta liittimestä.

Latauksessa kaapeli voi saavuttaa 100 W: n tehon, mikä on ihanteellinen useimmille Thunderbolt 3 -kaapeleille. Näyttöä varten se tukee 4K @ 60Hz tai 5K UHD -laatua. Viimeisenä, se on 1,65 jalkaa pitkä.

USP: Riittävän pitkä pituus

Tutustu Amazoniin

10. SIIG

Etsitkö pidempää Thunderbolt 3 -kaapelia? Tässä on 3,3 jalkaa pitkä SIIG. Kuten melkein kaikki muut kaapelit, myös tämä on Thunderbolt-sertifioitu standardi ja tarjoaa jopa 40 Gbps: n tiedonsiirtonopeuden yhteensopivien laitteiden välillä.

Latausteho on myös sama kuin muilla kaapeleilla, mikä on 100 W. Kaapelin rakenteen laatu on myös riittävän kestävä pitkäaikaiseen käyttöön. Kaiken kaikkiaan, jos tarvitset pidemmän kaapelin, tämä on oikea tuote ostaa.

USP: 5K UHD -tuki

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Suosikkisi?

Joten mikä näistä Thunderbolt 3 -kaapeleista on aikasi arvoinen? Olisi mukava tietää sen nimi alla olevissa kommenteissa.

Voit myös tutkia:

 • Paras USB C - salamakaapelit
 • HDMI-kaapelit Apple TV: lle
 • Parhaat iMac Pro -telineet
 • Parhaat kaapelinhallintatarvikkeet

Uusimmat viestit